Προς το περιεχόμενο

about ati 4870

outlaw star

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δηλαδη ρε παιδια και εγω που το σκεφτομαι για την 5870 πρεπει να αλλαξω τον cpu intel core 2 duo 6600 στα 2,74 που εχω;.....Τωρα ειμαι με την 4870 πανω..Aν μπορειτε προτεινετε καποιον ιδανικο επεξεργαστη...

Λογικα 8α υπαρχει bottleneck...

Αναλογα και με τις αναλυσεις που παιζεις...Αλλα δν το βλεπω και καλη κινηση να φυγεις τωρα απο την 4870 σε 5870.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φημες λενε οτι οι επερχομενες GT300 της nvidia θα πατανε ευκολα τις ΑΤΙ... Λιγο ακομα υπομονη λοιπον... Το να πας τωρα σε 4890 ειναι πεταμενα λεφτα. Ηδη ειναι μια γενια πισω ;) και δεν εχεις τρελλη διαφορα επιδοσεων...

Δημοσ.
Φημες λενε οτι οι επερχομενες GT300 της nvidia θα πατανε ευκολα τις ΑΤΙ... Λιγο ακομα υπομονη λοιπον... Το να πας τωρα σε 4890 ειναι πεταμενα λεφτα. Ηδη ειναι μια γενια πισω ;) και δεν εχεις τρελλη διαφορα επιδοσεων...

το λιγο ειναι σχετικο.Ναι αλλα εδω ειπε οτι δν δινει τοσα λεφτα για gpu (5870 ~ 350 ευρο)

οταν 8α βγουν οι καρτες με GT300 ποσο 8α κανουν?Εγω απο οσο ξερω 8α βγαλουν πρωτα τα high end μοντελα.

Δημοσ.

ωραια καποιο bottleneck θα υπαρχει...ισως ειναι και αρκετο...αλλα πραγματικα δν βλεπω φιλε μου να κανεις την αλλαγη απο 4870-5870 ειδικα αυτην την εποχη...

• Super Moderators
Δημοσ.
το λιγο ειναι σχετικο.Ναι αλλα εδω ειπε οτι δν δινει τοσα λεφτα για gpu (5870 ~ 350 ευρο)

οταν 8α βγουν οι καρτες με GT300 ποσο 8α κανουν?Εγω απο οσο ξερω 8α βγαλουν πρωτα τα high end μοντελα.

η φτηνότερη 5870 κάνει 299 euro αυτή την στιγμή, τώρα αν δεν θέλει να πάρει connect3d είναι άλλο θέμα...

Δημοσ.

μπα προσωπικά θα μείνω με τη 4870(σήμερα θα τη βάλω πάνω) και πάω να τσιμπήσω μια οθονούλα 22άρα..έτσι και αλλιώς υποθέτω ότι για τέτοια ανάλυση προς το παρόν η συγκεκριμένη κάρτα και για αυτά τα χρήματα είναι λίγο overkill αγορά...άσε που albatron και connect 3d δε θέλω ούτε με κυάλια να βλέπω...

Δημοσ.
η φτηνότερη 5870 κάνει 299 euro αυτή την στιγμή, τώρα αν δεν θέλει να πάρει connect3d είναι άλλο θέμα...

εβαλα το "~" για αυτο το λογο,δηλαδη περιπου στα 350 αν σκεφτουμε οτι κυκλοφορουν οι 5870 στα 379 και οπως ειπες η connect3d στα 299(η οποια δεν ηξερα οτι υπηρχε).

Δημοσ.

μια τελευταία ερώτηση η κάρτα θέλει 2 τροφοδοσίες..το psu είναι modular και βγάζει 2 διακλαδώσεις με εξάπινα pci-express...να συνδέσω αυτά τα 2 στη κάρτα ή να βάλω και άλλο ξεχωριστό καλώδιο ώστε να τραβάει απο διαφορετική γραμμή..ή μήπως δε παίζει ρόλο?

Δημοσ.
μια τελευταία ερώτηση η κάρτα θέλει 2 τροφοδοσίες..το psu είναι modular και βγάζει 2 διακλαδώσεις με εξάπινα pci-express...να συνδέσω αυτά τα 2 στη κάρτα ή να βάλω και άλλο ξεχωριστό καλώδιο ώστε να τραβάει απο διαφορετική γραμμή..ή μήπως δε παίζει ρόλο?

Aλλο ξεχωριστο. Και εγω στην GTS250 μου ξεχωριστο εχω βαλει. Αν ηταν να βαλεις διακλαδωση θα αρκουσε να βαλεις ενα τοτε ;)

Δημοσ.
Aλλο ξεχωριστο. Και εγω στην GTS250 μου ξεχωριστο εχω βαλει. Αν ηταν να βαλεις διακλαδωση θα αρκουσε να βαλεις ενα τοτε ;)

ευχαριστώ man:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...