Προς το περιεχόμενο

about ati 4870

outlaw star

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παίδες καλημέρα μου κάναν δώρο μια vapor-x 4870 1 gb...και σκέφτομαι να την κρατήσω ή να πάω σε κάτι 4890/gtx 275 και να πληρώσω τη διαφορά?προς το παρόν πάνω υπάρχει μια 8800gt(θα υπάρχει σαφής διαφορά με τη 4870) και ανάλυση 1280χ1024 αλλά τώρα με αυτή τη κάρτα θα πάω να πάρω ένα φτηνό 22άρι monitor ώστε να παίζω σε 1680(αν θέλετε προτείνετε κάτι μέχρι 200 ευρά-σκεφτόμουνα τη samsung το SM-T220 με 149 ευρά)..οι γνώμες σας ευπρόσδεκτες..το υπόλοιπο pc αποτελείται απο e6850@3,7ghz ,4gb ram και psu ένα silverstone strider 600 watt...ευχαριστώ

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

θέλω και εγώ τέτοια δώρα :P

η 8800gt είναι σαν μια ATI 4770.

οποτε θα δεις διαφορα με 4870 σε ψιλή ανάλυση.

καλύτερα όμως 4890 που είναι πιο αποδοτική και έχει μικρή διαφορα τιμής

Δημοσ.
Δεν υπαρχει βασικος λογος για 4890 :-)

http://www.firingsquad.com/hardware/sapphire_radeon_4870_vapor-x_review/page8.asp

[εκτος κι η διαφορα τιμης ειναι αστεια]

είναι περίπου 40-50 ευρά οπότε δε τη λες ακριβώς αστεία..μάλλον θα τη κρατήσω και θα διαθέσω τη διαφορά για οθόνη..αν έχεις να προτείνεις κάτι σε 22inches@1680χ1050 ευπρόσδεκτο..σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις:-)

Δημοσ.
Mα πολυ bottleneck ομως

ε καλά στάνταρ θα υπάρχει αλλά δε νομίζω να είναι τόσο τραγικά τα πράγματα στο κάτω-κάτω στα 3,7 είναι...έτσι και αλλιώς ειρωνικά το είπα δεν υπήρχε περίπτωση να σκάσω τέτοια λεφτά για vga..

Δημοσ.
ε καλά στάνταρ θα υπάρχει αλλά δε νομίζω να είναι τόσο τραγικά τα πράγματα στο κάτω-κάτω στα 3,7 είναι...έτσι και αλλιώς ειρωνικά το είπα δεν υπήρχε περίπτωση να σκάσω τέτοια λεφτά για vga..

Bottleneck; Γιατι; Τι σχεση εχει ο επεξεργαστης με την καρτα γραφικων; Υπαρχει κανενα παιχνιδι που να χρησιμοποιει πανω απο 3 πυρηνες για να γινει bottleneck ή να εχει παραπανω απαιτησεις απο επεξεργαστη;

Δημοσ.
Bottleneck; Γιατι; Τι σχεση εχει ο επεξεργαστης με την καρτα γραφικων; Υπαρχει κανενα παιχνιδι που να χρησιμοποιει πανω απο 3 πυρηνες για να γινει bottleneck ή να εχει παραπανω απαιτησεις απο επεξεργαστη;

Πω πω πωωω απο που να ξεκινήσω;

http://www.guru3d.com/article/radeon-hd-5870-review-test/23

Πες μου τι βλέπεις στο 1ο διάγραμμα - τώρα πες μου τι cpu είναι;;;

Δημοσ.

Δηλαδη ρε παιδια και εγω που το σκεφτομαι για την 5870 πρεπει να αλλαξω τον cpu intel core 2 duo 6600 στα 2,74 που εχω;.....Τωρα ειμαι με την 4870 πανω..Aν μπορειτε προτεινετε καποιον ιδανικο επεξεργαστη...

Δημοσ.

Δοκιμασε κατ' αρχην να το ανεβασεις κι αλλο

[σχεδον ολοι] οι Ε6600 εχουν τα 3.5 GHz :devil:

Απο Ε6600, περασα σε 4πυρινο (Xeon Χ3210),

[οχι απαραιτητα με gaming προσανατολισμο].

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...