nikpony Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Καλημέρα σε όλους! Έχω ένα μηχάνημα με XP SP3 και Οffice 2003 English, το οποίο και κατέβασε κάποια updates και σε ένα από αυτά μάλλον έπιασε το Office ότι δεν είναι Genuine και τώρα βγάζει ένα μήνυμα που λέει ότι "This copy of Microsoft Office is not genuine" Και παρακάτω λέει ότι δεν πέρασε την πιστοποίηση και μου δίνει δυο κουμπιά μόνο, ένα Learn More και ένα Remind Me Later. Δε μου χει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο.Τι μπορώ να κάνω σ' αυτή την περίπτωση; Για τα Windows ξέρω, αλλά στα Office τι γίνεται;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Το αγοράζεις ή το απεγκαθιστάς. Άλλη λύση εδώ δεν θα βρεις.
jason_rethymno Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Επρεπε να κλεισεις τις αυτοματες ενημερώσεις
nikpony Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν παίζει δηλαδή τίποτα με κανα crack όπως στα Windows? Και αν τα απεγκαταστήσω είναι σίγουρο ότι θα είναι ok μετά; Και αν με αφήσει να το κάνων uninstall.
parsifal Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Και να παίζει, προειδοποίησε ήδη ο paredwse πιο πάνω: Δε θα βρεις σε αυτό το forum τέτοιου είδους βοήθεια. Το παρόν κλειδώνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.