koulouri Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 θα αλλαξω τα παραπανω.. και εχω Vista Ultimate 32bit.. θα πρεπει να κανω Ξανα install τα windows?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Κανονικά χρειάζεται όταν αλλάζει mb-chipset, αλλά δεν ξέρω με τα Vista τι γίνεται. Στα XP από safe mode κάνεις uninstall drivers και install τους καινούργιους.
gitz Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 νομίζω πως επειδή το OS είναι εγκατεστημένο στο σκληρό σου, αφού δε θα τον αλλάξεις δε θα χρειαστεί format. Απλά θα πρέπει να κάνεις install τους drivers της mb
koulouri Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 thanks guys.. ετσι κι αλλιως το εχω πολυ lite το θεμα με τα Vista.. μονο τα απαραιτητα install. Κριμα παντως γιατι εχω να κανω format πανω απο 1 χρονο.. 1,5 περιπου! και δουλευουν απροβληματιστα! μαλλον θα κανω format, α!.. μπορω να δω καπου ποτε περαστηκαν τα windows?
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 νομίζω πως επειδή το OS είναι εγκατεστημένο στο σκληρό σου, αφού δε θα τον αλλάξεις δε θα χρειαστεί format. Απλά θα πρέπει να κάνεις install τους drivers της mb Αυτο δεν ισχυει ετσι απλα,υπαρχει διαδικασια αν θελεις να μην κανεις format η οποια οφειλεται σ αυτο Κανονικά χρειάζεται όταν αλλάζει mb-chipset Γενικα προτεινεται να γινει format για να μην μπλεκεις αδικα με unistall και install στα οποια κατι μπορει να παει στραβα και να οδηγηθεις σε format ετσι κ αλλιως.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 α!.. μπορω να δω καπου ποτε περαστηκαν τα windows? Ναι.Αρκεί να μας θυμήσει κάποιος την εντολή! edit: δοκίμασε "systeminfo". Αυτο δεν ισχυει ετσι απλα,υπαρχει διαδικασια αν θελεις να μην κανεις format η οποια οφειλεται σ αυτο Γενικα προτεινεται να γινει format για να μην μπλεκεις αδικα με unistall και install στα οποια κατι μπορει να παει στραβα και να οδηγηθεις σε format ετσι κ αλλιως. Ναι, αλλά το <<παίζεις>> έτσι και μπορεί να γλυτώσεις την ταλαιπωρία του format. Το έκανα την άνοιξη και μου πέτυχε πάντως..
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι, αλλά το <<παίζεις>> έτσι και μπορεί να γλυτώσεις την ταλαιπωρία του format. Το έκανα την άνοιξη και μου πέτυχε πάντως.. Ναι αυτο ακριβως λεω.Το"παιζεις".Ειμαι της νοοτροπιας να το κανω μια και καλη για να χω ησυχο το κεφαλι μου κ να μη μου κατσει η στραβη σε στιγμη που δεν θελω.Φυλαγε τα ρουχα σου που λενε.Δικια του αποφαση προφανως.
liopyr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Τα vista και τα win7 επιτέλους δεν έχουν αυτό το πρόβλημα με την αλλαγή chipset. Στα 7 ούτε καν drivers μάλλον θα χρειαστεί να περάσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.