Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για i7-860

jean

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι μητρική και άλλα εξαρτήματα έχεις στον υπολογιστή σου;

Ενδεικτικά, ο 860 μόνος του θέλει 95watt, οι μνήμες και η μητρική τουλάχιστον άλλα 50. Οι κάρτες PCIe επιτρέπεται να καταναλώνουν έως 75watt χωρίς να έχουν επιπλέον τροφοδοσία από το τροφοδοτικό (δεν λέω ότι τόσο καταναλώνουν, αλλά είναι το θεωρητικό επιτρεπτό όριο). Κάθε συσκευή USB μέχρι 2.5watt, κάθε δίσκος περίπου 2watt, κτλ.

Στείλε αν μπορείς όλη την σύνθεση και το μοντέλο της μητρικής.

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ενδεικτικά, ο 860 μόνος του θέλει 95watt, οι μνήμες και η μητρική τουλάχιστον άλλα 50. Οι κάρτες PCIe επιτρέπεται να καταναλώνουν έως 75watt χωρίς να έχουν επιπλέον τροφοδοσία από το τροφοδοτικό (δεν λέω ότι τόσο καταναλώνουν, αλλά είναι το θεωρητικό επιτρεπτό όριο). Κάθε συσκευή USB μέχρι 2.5watt, κάθε δίσκος περίπου 2watt, κτλ.

Αυτα δεν δικαιολογουν τις θερμοκρασιες...

Δημοσ.

1)Intel® Core i7 CPU 860 @ 2.80GHz

2)NVIDIA GeForce 7600 GT

3)2 X 1 gb ram ddr3 1800 Transcend TX1800KLU-2GK

4)msi p55- gd65

5)wd 1t

6)wd 500gb

7)wd 320 gb

8)x-fi creative

9)asus dvd rom

10)sony dvd-w

αυτια

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:54 ----------

Αυτα δεν δικαιολογουν τις θερμοκρασιες...

οσο αφορα τις θερμοκρασίες κυμαίνονται γυρο στους 55 βαθους με load του cpu 1-2%

Δημοσ.

Με τι BIOS έκδοση είσαι στο Board; Έκανες η όχι bios update;

Αν όχι, ετοίμασε ένα usb flash, και ρίξε ένα update με τον καλύτερο flasher για MSI. Γύρνα το BIOS σε Defaults πρώτα.

MSIHQ Tool_1.18m BIOS Flash Updater.

http://rapidshare.com/files/287141533/MSIHQ_Tool_1.18m_Stand_Alone.rar.html

MSI P55-GD65 Bios.

http://www.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=bios&maincat_no=1&prod_no=1846

Δημοσ.

ρε παιδιά ακόμα δεν ξέρουμε αν οι θερμοκρασίες είναι όντως έτσι. από μακριά είναι δύσκολο να κρίνει κανεις.

κατέβασε το HDtune και "σκαναρισε" τους δίσκους για τα καλά, μου φαίνονται παλιοί, μπορεί να έχει χτυπήσει κάποιος.

τότε ίσως φταίει αυτό για τις μπλε οθόνες κλπ.

• Super Moderators
Δημοσ.

όχι δεν θέλει μόνος του 95w, το TDP του είναι 95w, καμία σχέση TDP με κατανάλωση

η pci-e 2.0 δίνει έως 150w άρα λογικά μέχρι τόσα μπορούν να καταναλώνουν χωρίς extra τροφοδοσία...

Δημοσ.
Ρε τι παλικάρι ήταν αυτός που σου πε "φταίνε τα windows" για τις θερμοκρασίες; :lol::lol::lol::lol: Ρε τι άλλο θ'ακούσουμε βραδυάτικα :-D

δεν είπε έτσι , είπε ότι φταίνε τα windos για τις μπλε οθόνες και ότι δεν έχει πρόβλημα θερμοκρασίας και γενικά άλλο πρόβλημα

Δημοσ.

Anyway jean για να μη το κουράζουμε άλλο, κάνε αυτό που σου είπαμε με την ψύκτρα και την πάστα, ή πες σε κάποιον που γνωρίζει να σου το κάνει.

Αν συνεχίσει την ίδια συμπεριφορά το ψάχνουμε αλλού.

Bios update δεν θα ρίσκαρα σε ασταθές σύστημα, αν και υπάρχει μία πιθανότητα πιθανότητα λανθασμένης ένδειξης.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά θερμοκρασίες ήταν το πρόβλημα με τις μπλε οθόνες αλλά ειναί τόσο άσχετοι στο πλαίσιο που μου είπαν οτί φταίνε τα windos. Μάλλον κάποιος είχε πατήσει το O/C jenious το οποίο κάνει μόνο του overclocking και αναρωτιέμαι πως δεν το είδε κανείς εδω απο τις φωτογραφίες που είχα ανεβάσει , γιατί πάνω στην φωταγραφία λέει ότι ο επεξεργαστής τρέχει στα 3555 . Έκανα ένα default στο βιος και έφτιαξε η φάση.

Δημοσ.
Αν ειναι για αυτο... Πηγαινε παρε και μια ψυκτρα καλη γιατι τελικα ο 860 αποδικνυεται αρκετα ζεστος...

Δε νομιζω.

Εγω ειμαι στους 27 σε idle και πανω απο ~45 δεν εχω ανεβει ποτε σε load ( της πλακας load δλδ )

Αλλα οχι με τη μαμισια ψυχτρα βεβαια.:devil:

Δημοσ.
Δε νομιζω.

Εγω ειμαι στους 27 σε idle και πανω απο ~45 δεν εχω ανεβει ποτε σε load ( της πλακας load δλδ )

Αλλα οχι με τη μαμισια ψυχτρα βεβαια.:devil:

stock cooler

32 idle

74 full load μετα απο μισή ώρα wprime

Απο θόρυβο πώς παει το cooler που έχεις?

Δημοσ.
stock cooler

32 idle

74 full load μετα απο μισή ώρα wprime

Απο θόρυβο πώς παει το cooler που έχεις?

Δεν ξερω τιπαει να πει θορυβος με αυτη την ψυχτρα... :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...