Greek_Tornado Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Τοτε ειτε δεν την εχουν βαλει σωστα ειτε δεν βαλαν καθολου παστα... Η stock intel ψύκτρα δε θέλει πάστα έχει ενσωματωμένη μόλις τη βγάλεις από το πλαστικό... Γενικά για να μην πατάει η intel θέλει προσπάθεια, πραγματικά δε γίνεται να μπει λάθος... ΕΚΤΟΣ κι αν ένα από τα 4 ποδαράκια δεν έχει κουμπώσει, πάτησέ τα με δύναμη να σιγουρευτείς!
euklidis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Η stock intel ψύκτρα δε θέλει πάστα έχει ενσωματωμένη μόλις τη βγάλεις από το πλαστικό... Γενικά για να μην πατάει η intel θέλει προσπάθεια, πραγματικά δε γίνεται να μπει λάθος... ΕΚΤΟΣ κι αν ένα από τα 4 ποδαράκια δεν έχει κουμπώσει, πάτησέ τα με δύναμη να σιγουρευτείς! Αυτο εννοουσα με το αν μπηκε σωστα. Αν δεν παταει καποιο θα εχει τετοιες θερμοκρασιες
jean Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 δηλαδή το έχεις ανοίξει το κουτί? την ψήκτρα την ακούμπησες?κουλό δεν είναι να καίει η ψήκτρα και να μην απάγει θερμότητα? αν δεν έκανε καλή επαφή ή ακόμα αν δεν είχε pasta, η ψήκτρα δεν έπρεπε να καίει καθόλου... περίεργο δεν έπιασα την ψυχτρα και δεν ξέρω ... απλά εβαλα το χέρι μου πισω απο το τροφοδοτικό και εβγαζε ζεστα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:50 ---------- Παντος δεν μου φαίνεται να μην πατάει καλά η ψύχτρα γιατί στο πλαίσιο την έβαλαν αυτοί στύνουν 20 υπολογιστες την ημέρα!! δεν ξέρω τι να πω! το άφησα στο πλαίσιο και θα σας ενημερώσω με το που το παρω!
liopyr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Παντος δεν μου φαίνεται να μην πατάει καλά η ψύχτρα γιατί στο πλαίσιο την έβαλαν αυτοί στύνουν 20 υπολογιστες την ημέρα!! Ναι, σώθηκες... Δεν τίθεται θέμα "αν πατάει καλά-αν έχει πάστα" κλπ. Σίγουρα έχει γίνει λάθος στην συναρμολόγηση, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να δικαιολογηθούν τέτοιες θερμοκρασίες.
pcos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 ψηφίζω ελαττωματική CPU ή mobo. πολύ σπάνιο αλλα συμβαίνει
phanispal Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Εννοείς στραβό καπάκι ή ελαττωματικούς sensors;
pcos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 ελαττωματικό κύκλωμα τροφοδοσίας της mobo (επιστημονική φαντασία δηλαδή)
jean Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Τον πήρα πίσω τον υπολογιστή και μου είπαν οτί φταίνε τα windos , τι να πω και του λέω του τεχνικού ότι σε κατάσταση idle έχει υψηλή θερμοκράσια και μου λέει όσο πιο δυνατός επεξεργαστής είναι τόσο πιο μεγάλη θερμοκρασία !
phanispal Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Τον πήρα πίσω τον υπολογιστή και μου είπαν οτί φταίνε τα windos , τι να πω και του λέω του τεχνικού ότι σε κατάσταση idle έχει υψηλή θερμοκράσια και μου λέει όσο πιο δυνατός επεξεργαστής είναι τόσο πιο μεγάλη θερμοκρασία ! Εντάξει, έχω ακούσει και χειρότερα..
liopyr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Τον πήρα πίσω τον υπολογιστή και μου είπαν οτί φταίνε τα windos , τι να πω και του λέω του τεχνικού ότι σε κατάσταση idle έχει υψηλή θερμοκράσια και μου λέει όσο πιο δυνατός επεξεργαστής είναι τόσο πιο μεγάλη θερμοκρασία ! Έτσι σου είπε η τεχνικάρα που στήνει 20Pc την ημέρα ε.
jean Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Έτσι σου είπε η τεχνικάρα που στήνει 20Pc την ημέρα ε. έτσι είπε , λέει τσέκαρε με δικό του δίσκο τον υπολογιστή και δεν είχε κανενα πρόβλημα και όσο αφορά τις θερμοκράσιες αυτές είναι οι επίσημες από το site της intel
liopyr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 έτσι είπε , λέει τσέκαρε με δικό του δίσκο τον υπολογιστή και δεν είχε κανενα πρόβλημα! Kαι θεώρησε τους 80φεύγα βαθμούς ...high end πρωτοπορία;
phanispal Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν απλά υποτιμούν τη νοημοσύνη και τις γνώσεις του πελάτη απαντώντας όσο πιο άκυρα μπορούν, αν τα πιστεύουν αυτά που λένε ή αν ισχύουν και τα 2.. Kαι θεώρησε τους 80φεύγα βαθμούς ...high end πρωτοπορία; Θα είχε συνηθίσει από μικρός με 386 σε sub zero temps μάλλον..
liopyr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν απλά υποτιμούν τη νοημοσύνη και τις γνώσεις του πελάτη απαντώντας όσο πιο άκυρα μπορούν, αν τα πιστεύουν αυτά που λένε ή αν ισχύουν και τα 2.. Eν τω μεταξύ στην σελίδα της intel δεν υπάρχει "thermal specification" πληροφορία για τους i5 ...
euklidis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Πηγαινε τον πισω παλι και κανε φασαρια. Σε ποιο πλαισιο τον πηγες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.