Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για i7-860

jean

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τοτε ειτε δεν την εχουν βαλει σωστα ειτε δεν βαλαν καθολου παστα...

Η stock intel ψύκτρα δε θέλει πάστα έχει ενσωματωμένη μόλις τη βγάλεις από το πλαστικό... Γενικά για να μην πατάει η intel θέλει προσπάθεια, πραγματικά δε γίνεται να μπει λάθος... ΕΚΤΟΣ κι αν ένα από τα 4 ποδαράκια δεν έχει κουμπώσει, πάτησέ τα με δύναμη να σιγουρευτείς!

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Η stock intel ψύκτρα δε θέλει πάστα έχει ενσωματωμένη μόλις τη βγάλεις από το πλαστικό... Γενικά για να μην πατάει η intel θέλει προσπάθεια, πραγματικά δε γίνεται να μπει λάθος... ΕΚΤΟΣ κι αν ένα από τα 4 ποδαράκια δεν έχει κουμπώσει, πάτησέ τα με δύναμη να σιγουρευτείς!

Αυτο εννοουσα με το αν μπηκε σωστα. Αν δεν παταει καποιο θα εχει τετοιες θερμοκρασιες ;)

Δημοσ.
δηλαδή το έχεις ανοίξει το κουτί? την ψήκτρα την ακούμπησες?

κουλό δεν είναι να καίει η ψήκτρα και να μην απάγει θερμότητα?

αν δεν έκανε καλή επαφή ή ακόμα αν δεν είχε pasta,

η ψήκτρα δεν έπρεπε να καίει καθόλου...

περίεργο

δεν έπιασα την ψυχτρα και δεν ξέρω ... απλά εβαλα το χέρι μου πισω απο το τροφοδοτικό και εβγαζε ζεστα

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:50 ----------

Παντος δεν μου φαίνεται να μην πατάει καλά η ψύχτρα γιατί στο πλαίσιο την έβαλαν αυτοί στύνουν 20 υπολογιστες την ημέρα!! δεν ξέρω τι να πω! το άφησα στο πλαίσιο και θα σας ενημερώσω με το που το παρω!

Δημοσ.
Παντος δεν μου φαίνεται να μην πατάει καλά η ψύχτρα γιατί στο πλαίσιο την έβαλαν αυτοί στύνουν 20 υπολογιστες την ημέρα!!

Ναι, σώθηκες...

Δεν τίθεται θέμα "αν πατάει καλά-αν έχει πάστα" κλπ.

Σίγουρα έχει γίνει λάθος στην συναρμολόγηση, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να δικαιολογηθούν τέτοιες θερμοκρασίες.

Δημοσ.

Τον πήρα πίσω τον υπολογιστή και μου είπαν οτί φταίνε τα windos , τι να πω και του λέω του τεχνικού ότι σε κατάσταση idle έχει υψηλή θερμοκράσια και μου λέει όσο πιο δυνατός επεξεργαστής είναι τόσο πιο μεγάλη θερμοκρασία !

Δημοσ.
Τον πήρα πίσω τον υπολογιστή και μου είπαν οτί φταίνε τα windos , τι να πω και του λέω του τεχνικού ότι σε κατάσταση idle έχει υψηλή θερμοκράσια και μου λέει όσο πιο δυνατός επεξεργαστής είναι τόσο πιο μεγάλη θερμοκρασία !

Εντάξει, έχω ακούσει και χειρότερα..

Δημοσ.

Έτσι σου είπε η τεχνικάρα που στήνει 20Pc την ημέρα ε.

:lol:

Δημοσ.
Έτσι σου είπε η τεχνικάρα που στήνει 20Pc την ημέρα ε.

:lol:

έτσι είπε , λέει τσέκαρε με δικό του δίσκο τον υπολογιστή και δεν είχε κανενα πρόβλημα και όσο αφορά τις θερμοκράσιες αυτές είναι οι επίσημες από το site της intel

Δημοσ.
έτσι είπε , λέει τσέκαρε με δικό του δίσκο τον υπολογιστή και δεν είχε κανενα πρόβλημα!

Kαι θεώρησε τους 80φεύγα βαθμούς ...high end πρωτοπορία;

Δημοσ.

Ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν απλά υποτιμούν τη νοημοσύνη και τις γνώσεις του πελάτη απαντώντας όσο πιο άκυρα μπορούν, αν τα πιστεύουν αυτά που λένε ή αν ισχύουν και τα 2..

Kαι θεώρησε τους 80φεύγα βαθμούς ...high end πρωτοπορία;

Θα είχε συνηθίσει από μικρός με 386 σε sub zero temps μάλλον..

Δημοσ.
Ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν απλά υποτιμούν τη νοημοσύνη και τις γνώσεις του πελάτη απαντώντας όσο πιο άκυρα μπορούν, αν τα πιστεύουν αυτά που λένε ή αν ισχύουν και τα 2..

Eν τω μεταξύ στην σελίδα της intel δεν υπάρχει "thermal specification" πληροφορία για τους i5 ...

:o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...