Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το νέο msn!

Giorgos_bek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω σοβαρό πρόβλημα με το καινούριο msn. Χρησιμοποιούσα το παλιό, αλλά δε με άφηνε να κάνω sign in αν δεν έκανα update. Έκανα λοιπόν κι εγώ update στο καινούριο msn και τώρα δε μπορώ να μπω καθόλου! Μου βγάζει στον έλεγχο ένα μήνυμα "Your hosts file contains entries that may interfere with name resolution. Would you like Windows Live Messenger to clean up your hosts file?" Πατάω ΟΚ, αλλά τίποτα! Μια τρύπα στο νερό! Ξέρει κανείς να με βοηθήσει; Είναι επείγον... έχουν σπάσει τα νεύρα μου!

Δημοσ.

Φίλε onty δεν έχω πρόβλημα με τα mail μου. Μπορώ να μπω να τα δω. Το πρόβλημα είναι με το msn! Τώρα θα τρέξω το αρχειάκι που στέλνει ο markelos και θα σας πω αν έχει αποτελέσματα.

Τζίφος! Φίλε markelos ευχαριστώ για την απόπειρα βοήθειας, αλλά δε γίνεται τίποτα με το αρχειάκι που έστειλες! Περιμένω για άλλες προτάσεις προς λύση του προβλήματος...

Δημοσ.

xp η vista εχεις? και εμενα δε με αφηνει στο pc με τα XP να μπω στε νεο msn (vista κανενα προβλημα) και εμενα τον καθαρισμο αυτο μου προτειναν αλλα τπτ και παλι.. ετσι εβαλα το παλιο msn

Δημοσ.

Εχετε μηπως περασει κανενα προγραμματακι που να απενεργοποιει το Genuine Advantage;

Για καντε ενα copy - paste to hosts εδω αν μπορειτε. (C:\windows\system32\drivers\etc\ )

Δημοσ.

XP έχω παιδιά και το πρόβλημα είναι ότι δεν με αφήνει να κάνω sign in με το παλιό msn (βγάζει ένα μήνυμα "για να συνεχίσετε πρέπει να αναβαθμιστείτε στη νέα έκδοση"), άρα αναγκαστικά κατέβασα το καινούριο... Σε άλλο υπολογιστή με vista που έχω, δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα. Θα κοιτάξω να βρω τα hosts που λέει ο φίλος pournaras και θα τα κάνω copy - paste εδώ μήπως και βρούμε άκρη...

Δημοσ.
Εχετε μηπως περασει κανενα προγραμματακι που να απενεργοποιει το Genuine Advantage;

Για καντε ενα copy - paste to hosts εδω αν μπορειτε. (C:\windows\system32\drivers\etc\ )

Λοιπόν φίλε τα αρχεία που βρίσκονται μέσα σε αυτό τον φάκελο είναι τα εξής: "hoasts1.bak", "Imhosts", "networks", "protocol", "services". Επίσης ισχύει ότι έχω περάσει πρόγραμμα που απενεργοποιεί το Genuine Advantage. Παίζει να επηρεάζει αυτό; Τι μπορώ να κάνω;

Δημοσ.

Κατ' αρχην πρεπει οπωςσδηποτε να υπαρχει ενα αρχειο hosts (χωρις επεκταση), δεν θυμαμαι αν ειναι κρυφο, οποτε πρεπει να πας απο τις επιλογες φακελων και να επιλεξεις να φαινονται τα κρυφα αρχεια.

Απο κει και περα, απο οτι διαβασα σε αρκετα φορουμ, το προβλημα ειναι οτι το genuine παει και βαζει μια εγγραφη μεσα στο hosts, την οποια τη βλεπει το msn και τρελαινεται. Οποτε δυστυχως η το ενα η το αλλο. Η απενεργοποιεις το genuine blocker, βρισκεις το hosts , σβηνεις οτιδηποτε εχει μεσα, βαζεις 127.0.0.1 localhost, ή το αφηνεις οπως εχει και δεν εχεις msn :-(

Καποια λυση δυστυχως δε βρηκα, κανε κι εσυ ενα ψαξιμο στο γουγλε με το μηνυμα ολοκληρο που σου βγαζει να δεις μην βρεις καποια λυση, παντως ολοι λενε για το genuine.

Δημοσ.

Πάντως για να μπορέσεις να μπεις στο MSN και μέχρι να το φτιάξεις/βρεις λύση, δοκίμασε να εγκαταστήσεις ένα άλλο πρόγραμμα open source που ονομάζεται aMSN. Είναι περίπου όπως το MSN και θα μπορείς να επικοινωνείς με τους φίλους σου μέχρι να φτιάξεις το κανονικό σου. Εγώ αυτό χρησιμοποιώ πάντως (και χωρίς να έχω πρόβλημα με τον κανονικό MSN Client της Microsoft)....!!! ;-)

Δημοσ.

Είχα και εγώ ένα πρόβλημα με το καινούριο MSN. Δεν θυμάμαι αν ήταν το ίδιο με το δικό σου, αλλά βρήκα την εξής λύση. Απεγκατέστησα όλο το Windows live essentials και κατέβασα παλιότερη έκδοση. Για να αποφύγεις το force update, κατέβασε το ResHack και άνοιξε μέσω αυτού το msnmsgr.exe. Στο παράθυρο θα σου βγάλει διάφορους φακέλους. Θα πας εκεί που λέει "Version info" και θα πατήσεις το + που έχει. Ανοίγει απο κάτω ένας φάκελος "1" μέσα απο αυτόν ένα αρχείο "1033". Το επιλέγεις και στα δεξιά σου εμφανίζει τα περιεχόμενά του. Θα πρέπει να εμφανίζεται κάπως έτσι:

1 VERSIONINFO

FILEVERSION 8,5,1302,1018

PRODUCTVERSION 8,5,1302,1018

FILEOS 0x4

FILETYPE 0x1

{

BLOCK "StringFileInfo"

{

BLOCK "040904B0"

{

VALUE "CompanyName", "Microsoft Corporation"

VALUE "FileDescription", "Messenger"

VALUE "FileVersion", "8.5.1302.1018"

VALUE "InternalName", "msnmsgr.exe"

VALUE "LegalCopyright", "Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved."

VALUE "OriginalFilename", "msnmsgr.exe"

VALUE "ProductName", "Messenger"

VALUE "ProductVersion", "8.5.1302.1018"

}

}

BLOCK "VarFileInfo"

{

VALUE "Translation", 0x0409 0x04B0

}

}

Έχω σημειώσει με κόκκινο τις αλλαγές που χρειάστηκε να κάνω. Αντικαθιστάς, με λίγα λόγια, την υπάρχουσα έκδοση του MSN με αυτή που θέλει η Microsoft να έχεις. Έτσι το MSN νομίζει οτι έχεις ήδη κάνει το update και ανοίγει κανονικά.

Δημοσ.
Κατ' αρχην πρεπει οπωςσδηποτε να υπαρχει ενα αρχειο hosts (χωρις επεκταση), δεν θυμαμαι αν ειναι κρυφο, οποτε πρεπει να πας απο τις επιλογες φακελων και να επιλεξεις να φαινονται τα κρυφα αρχεια.

Απο κει και περα, απο οτι διαβασα σε αρκετα φορουμ, το προβλημα ειναι οτι το genuine παει και βαζει μια εγγραφη μεσα στο hosts, την οποια τη βλεπει το msn και τρελαινεται. Οποτε δυστυχως η το ενα η το αλλο. Η απενεργοποιεις το genuine blocker, βρισκεις το hosts , σβηνεις οτιδηποτε εχει μεσα, βαζεις 127.0.0.1 localhost, ή το αφηνεις οπως εχει και δεν εχεις msn :-(

Καποια λυση δυστυχως δε βρηκα, κανε κι εσυ ενα ψαξιμο στο γουγλε με το μηνυμα ολοκληρο που σου βγαζει να δεις μην βρεις καποια λυση, παντως ολοι λενε για το genuine.

Εγώ να ρωτήσω κάτι "άσχετο";; Για το Offce Genuine Advantage δεν μιλάτε;;; Εγώ που απλά ΑΓΝΟΗΣΑ το update αυτο, λέτε να μου δημιουργήσει μελλοντικά πρόβλημα στα office(ή στο msn);

Γιατί από ό,τι βλέπω εδώ μέσα, οι περισσότεροι το βάλατε και αποφασίσατε να το "απενεργοποιήσετε" με κάποιο patch...:shock:

Δημοσ.
Εγώ να ρωτήσω κάτι "άσχετο";; Για το Offce Genuine Advantage δεν μιλάτε;;; Εγώ που απλά ΑΓΝΟΗΣΑ το update αυτο, λέτε να μου δημιουργήσει μελλοντικά πρόβλημα στα office(ή στο msn);

Γιατί από ό,τι βλέπω εδώ μέσα, οι περισσότεροι το βάλατε και αποφασίσατε να το "απενεργοποιήσετε" με κάποιο patch...:shock:

Οχι, δεν το βαλαμε, απλα καποιοι κατα λαθος εκει που εκαναν καποιες ενημερωσεις εγκατεστησαν κι αυτο χωρις να το καταλαβουν, οποτε αναγκαστικα μετα το "απενεργοποιησαν"

Απο τη στιγμη που τα παραθυρα δεν ειναι νομιμα το να το εγκαταστησεις ειναι τελειως ασκοπο.

ΥΓ. Αν εχεις αγορασμενα παραθυρα καντο εγκατασταση αλλιως καλα εκανες και το αγνοησες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...