Προς το περιεχόμενο

drivers στα windows 7(64 bit)

foo_fighter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας...Έχω κατεβάσει τα windows 7 (64bit) και τα έχω ενεργοποιήσει κανονικά....Έχω περάσει τους drivers της κάρτας γραφικών,του chipset,audio και Lan....Ωστόσο μου γράφει πως δεν έχει αναγνωρίσει μία συσκευή και μερικές φορές παγώνει η οθόνη στα καλά του καθουμένου και αναγκαστικά πρέπει να κάνω restart...Όταν ανοίγω μετά το pc μου βγάζει μήνυμα και λέει "problem event name: Bluescreen"...Τι λέτε να φταίει??? Μου έχει σπάσει τα νεύρα....... Τι πρέπει να κάνω?? plzzzzz helppppp..sosssssssss!!!!!!!!!

• Moderators
Δημοσ.

Δεξι κλικ my computer-->Properties-->Device Manager και εδω δες αν υπαρχει καποια unknown συσκευη ή καποια με ερωτηματικο διπλα της.

Σου εβγαλε blue screen και βγανει το συγκεκριμενο μηνυμα?

Δημοσ.
Δεξι κλικ my computer-->Properties-->Device Manager και εδω δες αν υπαρχει καποια unknown συσκευη ή καποια με ερωτηματικο διπλα της.

Σου εβγαλε blue screen και βγανει το συγκεκριμενο μηνυμα?

Το έχω κάνει αυτό...Δεξι κλικ my computer-->Properties-->Device Manager και μου βγάζει one unknown device...Μερικές φορές παγώνει η οθόνη εντελώς...Δεν μου βγάζει κάποια bluescreen...Απλώς μετά πρέπει να κάνω restart από το κουμπάκι του κουτιού...και έπειτα μου βγάζει μνμ μόλις ανοίξω το pc και μου λέει :Windows has recovered from an unexpected shutdown..και απο κάτω γράφει....Problem event name :Bluescreen...

Τι λέτε να φταίει??? Τι πρέπει να κάνω????

plzzz help!!!!!!Μου έχει σπάσει τα νεύρα.....sooosssss!!!!!(Το pc είναι ολοκαίνουριο)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...