apoxa2 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Kαλησπερα σε ολους...!Σημερα ολοκληρωσα επιτελους την ψυξη του υπολογιστη μου..Θα σας περιγραψω λιγω το πριν και το μετα..Αρχικα το κουτι μου διεθεται εναν ανεμιστηρα πανω 8" και ενα στα πλαγια 8"..Υστερα προσθεσα εγω εναν 12"πισω χωρις καμια ιδιαιτερη αλλαγη.Η θερμοκρασιες σε αυτη τη φαση ηταν 47βαθμους μητρικη-55 σε φορτωμα,42cpu και εφτανε και 65+ με φορτιο.Η καρτα γραφικων μου δεν επεφτε κατω απο 60 βαθμους(Παρατηρησα παντως οτι πιανει ενα μεγαλο κομματι του chipset της μητρικης) Στη συνεχεια προσθεσα δυο ανεμιστηρες μπροστα με καλη ροη 8" nexus ο ενας διπλα στον αλλο και τον πανω τον εβγαλα εξω απο το κουτι γιατι λογω αλλαγης τροφοδοτικου δεν χωρουσε χωρις να πειραξω την φορα.Ακομα εβαλα της geil ram cooler. Η θερμοκρασιες τωρα ειναι 44βαθμους μητρικη 38 cpu 54gpu σε idle και σε φορτο 60 cpu(σπανια),75 full load καρτα γραφικων,53 η μητρικη...(Παντως η μητρικη δεν εχει πεσει κατω απο 42βαθμους σε idle)... Παρατηρησα ακομα οτι η θερμοκρασια ειναι πιο υψηλη οταν δουλευουν ολοι στο FULL(κανω πειραματισμους)... Πως σας φανηκε...?Οποιαδηποτε αποψη αποδεχτη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gega Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 αν μπορεις βγαλε και μια φωτογραφια απο το case σου για να το δουμε (1 εικονα 1000 λεξεις ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoxa2 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Σημερα δεν προλαβαινα για αυτο δεν εβαλα φωτο.Αυριο θα βγαλω και θα ανεβασω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Φυσιολογικές φαίνονται οι θερμοκρασίες. Πες μας και το σύστημά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoxa2 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 To συστημα μου ειναι αυτο: Wester Digital 500GB caviar Sony Optiarc AD-7200S BLACK Gainward gtx 285 2gb Asus P5Q3 Mainboard Geil 4GB 1600 DDR3 Intel Core 2 Duo E8500 3,16GHZ Corsair 850WATT Apevia X-Infinity Black - Bmw Ανεμιστηρες(2μπροστα,1πλαγια,1πανω,1πισω,1 το τροφοδοτικο) Ανεβαζω φωτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoxa2 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Και αυτη την φωτογραφια..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Λίγο στριμοξέισον η κατάσταση ή μου φαίνεται; Οι 8αριδες δέν αποδίδουν και τα μέγιστα εδώ που τα λέμε,η ψύκτρα είναι η stock της intel,η vga ειναι ένα μικρό φουρνάκι...οπότε αν στην συνάρτηση βάλεις και ένα μικρό κουτί με κακό airflow βρήκες τι φταίει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoxa2 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Το κουτι ειναι midi tower και το airflow το εκανα οπως προτεινουν οι κατω βαζουν και οι πανω βγαζουν...Απλα δεν εχω χωρο για full tower..Δηλαδη με αλλο κουτι θα εχω χαμηλοτερες θερμοκρασιες...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Τα μεγάλα κουτιά μπορεί να έχουν άφθονο χώρο, δυνατότητα για καλό cable management (σχετικά είναι αυτά βέβαια), αλλά είναι και πιο δύσκολο να ψυχθούν σε σχέση με μικρότερα. Οπότε δε μπορεί να σου πει κάποιος ορθά-κοφτά ότι ναι, θα έχεις χαμηλότερες θερμοκρασίες αφού εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoxa2 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δηλαδη ρε παιδια επειδη δεν ψηνομαι να αλλαξω κουτι(βαριεμαι το βαλε βγαλε) και οπως λετε παιζει αμα γινει δουλεια τι προτεινεται στο δικο μου ή τι εκανα λαθος στην τοποθετηση ωστε να το αλλαξω?Προτεινετε να αλλαξω ας πουμε ψυχτρα στη cpu?Αν ναι ποια θεωρειται καλη μεχρι 50ευρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Αφου εισαι οκ απο θερμοκρασιες, τι ακριβώς θελεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Πως σας φανηκε...?Οποιαδηποτε αποψη αποδεχτη.. ..μου φαίνεται πως μετά την τρομολαγνεία, θα έχουμε και θερμοκρασιολαγνεία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoxa2 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Αφου εισαι οκ απο θερμοκρασιες, τι ακριβώς θελεις? Τιποτα απλα επειδη ο Τensi ειπε οτι δεν εχει καλο airflow ρωτησα πως να το κανω καλυτερο αφου τοποθετησα αυτους τους ανεμιστηρες για βελτιωση airflow...Ευχαριστω πανως για τις αποψεις σας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Ουσιαστικά ανεπαρκές θα χαρακτήριζα το airflow,ειδικά όταν μιλάμε για 80mm ανεμιστήρες που μπορούν να κάνουν push/pull,like what... 20~25cfm έκαστος;Γενικότερα το γεγονός οτι το κουτί είναι εφοδιασμένο με τόσο μικρούς ανεμιστήρες δείχνει ότι δέν είναι σχεδιασμένο με γνώμονα την καλύτερη απαγωγή θερμότητας. Και who said about full tower?Υπάρχουν midi κουτιά που έχουν και cable management και χώρους και καλό airflow @60-80 ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoxa2 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Ουσιαστικά ανεπαρκές θα χαρακτήριζα το airflow,ειδικά όταν μιλάμε για 80mm ανεμιστήρες που μπορούν να κάνουν push/pull,like what... 20~25cfm έκαστος;Γενικότερα το γεγονός οτι το κουτί είναι εφοδιασμένο με τόσο μικρούς ανεμιστήρες δείχνει ότι δέν είχε σχεδιασμένο με γνώμονα την καλύτερη απαγωγή θερμότητας.Και who said about full tower?Υπάρχουν midi κουτιά που έχουν και cable management και χώρους και καλό airflow @60-80 ευρώ Οκ τωρα καταλαβα τι εννοεις.Οντος οι 8αρηδες ειναι μικροι και το καταλαβαινω οταν βαζω και το χερι μου,δεν φυσανε και τρομερα...Thanks για την γνωμη σου!!(Αντε μην τα παρω καμια μερα και παρω το τρυπανι και τους κανω 12ρηδες...:devil:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.