skevo_kos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2002 Ρε παιδια, μηπως εχετε ακουσει ποτε ερχεται στην Ελλαδα? Ειχα ακουσει οτι θα εβγαινε μαζι με το Lord of the Rings: The Two Towers, αλλα μετα μου ειπαν οτι αναβληθηκε για Μαρτιο. Ισχυει?
nakostyphoon Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2002 ʼκουσα ότι έρχεται το καλοκαίρι σε καλοκαιρινή προβολή.Μάλλον απότι άκουσα το έκαναν αυτό για να μην πέσει η προσέλευσει του κοινού και για κάποια προβλήματα με το σενάριο που άλλαξε την τελευταία στιγμή
HaPagan Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2002 Kαι εγώ είχα ακούσει ότι θα βγεί το καλοκαίρι του 2003 . Θα βγεί και το Matrix 3 (δεν θυμάμαι πως ακριβώς θα λέγεται) κατά πάσα πιθανότητα το 2004 καλοκαίρι.
skevo_kos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2002 Ω ρε γαμωτο....αργει πολυ! Κριμα...
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2002 Το Matrix 3 θα λέγεται Matrix: Revolution
Edgar Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2002 Nai re gamoto kai ego exo akousei gia martio Einai ontos poli makria... Kala, akoma xeirotera einai to 2004 pou akoustike...
dim_b Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2002 The Matrix Reloaded : 15 Μαϊου The Matrix Revolutions : 7 Νοεμβρίου Οι ημερομηνίες είναι γιά Αμερική και δεν αποκλείεται να αλλάξουν γιά μιά ακόμα φορά. Αν κρίνω από την πολιτική της Warner Roadshow στη διανομή των blockbusters, οι ημερομηνίες θα είναι περίπου ίδιες και στην Ελλάδα. Υπομονή 6 μήνες έμειναν...
kinitos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2002 vasika pai gia martio to 2 kai aygoysto septemvrio to 3 ayta gia ellada ala giati panta alazoyn ola ayta ela moy nte
Tiger_GV Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2002 Paidia mipos exei akousi kaneis tipota gia thn ipothesi? etsi gia na mathoume kai emeis !!! TiGeR
Edgar Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2002 Kapou exo akousei, alla den thimamai tipota... Kati paizei me tin poli tin Zion (kapos etsi legotane). Mallon auti tha einai to epikentro tou Reloaded. Gia to 3 den ksero apolitos tipota. Pantos an exete dei to trailer tou Reloaded... POLI xoreutiko re paidia... o Woo tha tin skinothetisei? :grin:
HaPagan Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2002 Και εγώ έχω δει το trailer ! Πολύ καλό.Αλλά και η αφίσα της ταινίας είναι ακόμα καλύτερη . Μου ήρθε να την ξεκολλήσω από τον κινηματογράφο και να την πάρω!
skevo_kos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2002 Παιδια, για την υποθεση στο Reloaded εχω ακουσει οτι αυτη την φορα υπαρχουν δυο matrix το ενα μεσα στο αλλο...καλο δεν ακουγεται;
epote Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 aaaa!!! spoilers:PPP na to valoume lete sto onoma tou topic h kati tetoio?
Edgar Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 Kala, skevo_kos, etsi kai einai opos ta les..... MHN SE PETIXO POUTHENA META... Exoume pei... na bazetai mia proidopoiisi an prokeitai gia spoiler
Physics_Rulez Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 Ypothesi: H trinity einai agent!!! (moufa?), yparxei ena matrix mesa sto allo, kai yparxei enas xaraktiras pio dynatos apo ton Nyo... xasimo!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.