Προς το περιεχόμενο

Θέλω να βάλω nova!Ένα χέρι βοήθειας!

pagratios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκέφτεται ένας φίλος να βάλει nova το full για ταινίες και ελληνικό ποδόσφαιρο και η απορία του είναι να δώσει τα 100€ για τον αποκωδικοποιητή και το πιάτο ή με ίδια λεφτά προτείνεται κάποιο καλύτερο συνδυασμό και απλά να πάρει την κάρτα της nova?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από τις αρχές Αυγούστου η συνδρομή στη Νόβα γίνεται αποκλειστικά με τον δικό της δέκτη, και η κάρτα είναι "παντρεμένη" με αυτόν (δεν μπορείς να την χρησιμοποιήσεις δηλαδή σε άλλο δέκτη). Σκέτη κάρτα δεν δίνεται πλέον, οπότε όπως καταλαβαίνεις επιλογές δεν υπάρχουν...

Η ελλείψη ανταγωνισμού είναι το χειρότερο φίλοι μου... Και οτι οι Έλληνες σαν λαός είμαστε τόσο ηλιθιοι που δεχόμαστε να πληρώνουμε την δημόσια ερτ, ποσο μάλλον κάτι "ιδιωτικό" που δεν έχουν όλοι για να κοκορευόμαστε, ακομα και αν δεν το χρησιμοποιούμε...

Εγώ θα αναφέρω το δράμα που έζησα και ζω με τους αγύρτες της nova και τον αποκωδικοποιητή εμπορίου που διαθέτω.

Είμαι συνδρομητής πάρα πολλά χρόνια (σχεδόν από όταν ξεκίνησε). Πάντα σωστός στις υποχρεώσεις μου κλπ. Κάποια στιγμή χαλάει ο αποκωδικοποιητής. Πάω λοιπόν στην nova για να τον επισκευάσουν. Μου λένε ότι δε φτιάχνει και θα πρέπει να αντικατασταθεί και μου προτείνουν να μου πουλήσουν έναν επισκευασμένο σε μία εξωφρενική τιμή!!!!!!!! Τους λέω ευχαριστώ δε θα πάρω, παίρνω παραμάσχαλα το μηχάνημα και φεύγω. Την επόμενη μέρα βρίσκω τον αποκωδικοποιητή ενός φίλου που είχε διακόψει τη συνδρομή και δε τον χρειαζόταν. Δοκιμάζω να τον χρησιμοποιήσω αλλά τίποτα. Τους παίρνω τηλ. εξηγώ την κατάσταση και μου λένε φέρτον από έδώ να τον προγραμματίσουμε. Πάω από εκεί και μου λέει ένας τυπάκος. "Φίλε ο αποκωδικοποιητής δεν είναι στο όνομα σου"."Σώωωωωωωπα" του απαντάω. Μου λέει πρέπει να τον κρατήσουμε γιατί απαγορεύεται αυτό. Του λέω "Τι λές ρε μεγάλε; Χρησιδάνειο τον δίνετε και δε το ξέρω; και γιατί δε μου το είπαν όταν πήρα τηλέφωνο και εξήγησα την κατάσταση;" Μη τα πολυλογώ πατάμε ένα τρελό καβγά παίρνω τον αποκωδικοποιητή και φέυγω.

Την επόμενη μέρα πήρα έναν του εμπορίου (sorry αλλα δε θυμάμαι τώρα μάρκα) και μου τον προγραμμάτισαν και παίζει. Το πρόβλημα είναι ότι συχνά πυκνά αναγκάζομαι να τον πηγαίνω πάλι εκεί που τον πήρα να τον προγραμματίσουν γιατί οι αγύρτες της nova κλειδώνουν το σήμα (το έχουν επιβεβαιώση και από τη nova ότι οφείλεται σε αυτό το λόγο και είπαν ότι πρέπει να πάρω δικό τους αποκωδικοποιητή).

Μας κοροϊδεύουν?Αν έχει μονοπώλιο αυτά γίνονται αντί να σε παρακαλάνε τους παρακαλάς και το παίζουν κάποιοι οι καραγκιόζηδες!

Δλδ τώρα δεν βγάζουν κάρτες μπορεί να πάρει δικό του αλλά θα πρέπει να τον πηγαίνει κάθε τρεις και λίγο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...