katsikoula Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Σημερα μιας κ δν ειχα τι να κανω ειπα να τσεκαρω τους σκληρους μου με το προγραμμα της Western Digital Data Lifeguard Diagnostics. Ο εσωτερικος το περασε το τεστ μια χαρα! απο την αλλη ομως ο εξωτερικος "εμεινε".... Πιο συγκεκριμενα αφου ειχαν περασει 5 λεπτα απο την στιγμη που ξεκινησε το τεστ μου βγαζει σφαλμα κ μου λεει οτι το τεστ σταματησε επειδη βρεθηκαν "too many bad sectors". τον σκληρο τον αγορασα πριν ενα χρονο ακριβως απο το πλαισιο οποτε ειναι ακομα εντος εγγυησης. μπορω κανονικα να ψαχουλεψω τα περιεχομενα του κ να τα διαβασω αν κ παρατηρω οτι ειναι λιγακι αργος κ κανει εναν παραξενο θορυβο (σαν να χτυπαει καποιος το κεφαλι του στον τοιχο) καθε φορα που ανοιγω καποιον φακελο ή αρχειο. αυτος ηταν κ αρχικα ο λογος που εκανα αυτο το test. τωρα τι κανω??? γρηγορα back up κ τρεχω για αλλαγη στο πλαισιο??? σας επισυναπτω μια foto απο print screen με τα αποτελεσματα του test >http://rapidshare.com/files/285646833/WD_Lifeguard_result.doc σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο που αφιερωσατε για να διαβασετε το topic μου
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 από την στιγμή που το official tool της WD λέει κάτι τέτοιο κάνεις backup τα data σου και τον πηγαίνεις πίσω για αντικατάσταση
katsikoula Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 από την στιγμή που το official tool της WD λέει κάτι τέτοιο κάνεις backup τα data σου και τον πηγαίνεις πίσω για αντικατάσταση αυτο τι σημαινει??? ας πουμε οτι εχει γρατζουνιστει σε καποια σημεια μεσα ο δισκος??? πως μπορω να αποφυγω μελλοντικα το ιδιο προβλημα??? τι μπορω να κανω για να κρατησει περισσοτερο???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 δεν μπορείς να το αποφύγεις ή θα σου κάτσει ή όχι, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες...
washcloud Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 αυτο τι σημαινει??? ας πουμε οτι εχει γρατζουνιστει σε καποια σημεια μεσα ο δισκος??? πως μπορω να αποφυγω μελλοντικα το ιδιο προβλημα??? τι μπορω να κανω για να κρατησει περισσοτερο??? ...από αυτό που είχες "περιγράψει" (χτύπημα κεφαλιού), ΜΑΛΛΟΝ ο μηχανισμός κεφαλών τα παίζει (δεν τα έχε παίξει τελείως ακόμα) (και περιέργως -ακόμα και έστω και με καθυστέρηση- σου διαβάζει -ακόμα- αρχεία). Κατά τ' άλλα, ό,τι ακριβώς σου απάντησε και στις 2 περιπτώσεις ο Spawn από πάνω... ..."Προσευχές" δηλαδή... Και "προσωπική" μου γνώμη, καλύτερα μακρυά από εξωτερικούς, όταν ο σκοπός είναι η αποθήκευση - για διάφορους λόγους. (Αν βέβαια το μηχάνημα στο οποίο καταλήγει το USB καλώδιό του, είναι ένα λάπτοπ, τότε..."απλά", αντιγράφουμε τα αρχεία του εξωτερικού σε...έναν ΔΕΥΤΕΡΟ εξωτερικό -αν είναι πάνω από καμμιά κατοστάρα GB, και συνεπώς είναι μαρτύριο η αντιγραφή σε DVD δισκάκια- εφ' όσον δεν θέλουμε να κινδυνέψουμε να χάσουμε ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΑ και "πολύτιμα" αρχεία. Τέλος, φροντίζουμε πάντα να πάρουμε δίσκο με την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εγγύηση -το πολύ 5 χρόνια να δίνουν άλλωστε- ακόμα κι αν αυτό σημαίνει μερικά € παραπάνω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.