jim_p Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 ...και αν δεν πιασει το b43-cutter, πας σε αφαιρεση του network-manager, εγκατασταση του wicd κλπ. Ποσταρε και το link στο site της broadcomm για τον driver. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 ...και αν δεν πιασει το b43-cutter, πας σε αφαιρεση του network-manager, εγκατασταση του wicd κλπ. Ποσταρε και το link στο site της broadcomm για τον driver. Όχι πια network manager! Όλα με το χέρι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Ε ναι. Στο σπιτι μου που δεν σκαναρω, δεν αλλαζω δικτυο, ip κλπ γιατι να εχω network manager ή wicd? Καθησα και τα περασα ολα στο /etc/network/interfaces και ησυχασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aztec Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για Netbook Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Άργησα αλλά τελικά κατάλαβα κι εγώ οτι έτσι πρέπει. Είμαι network-manager free και είμαι καλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mistakos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Να υποθέσω ότι όταν τρέχω το live cd (που στην περίπτωση μου είναι live usb ) δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση προγράμματα? δοκίμασα, μου είπε ότι εγκαταστάθηκαν αλλά δεν τα έβλεπα πουθενά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iant Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Να υποθέσω ότι όταν τρέχω το live cd (που στην περίπτωση μου είναι live usb ) δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση προγράμματα? δοκίμασα, μου είπε ότι εγκαταστάθηκαν αλλά δεν τα έβλεπα πουθενά.. Ρίξε μια ματιά σε αυτό : USB Kubuntu 9.04 Persistent Install (Windows) ! καπου λεει "In addition any changes that you make should be saved and restored on subsequent boots" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.