nikoscheng Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 με το j/b συχρονιζει κανονικα με itunes, πλην εφαρμογων; τι χανω; τελικά το pre στα 500 ειναι παντως υπάρχει μεγάλο πειθώριο για υπερχρονισμό στο pre και τα εργαλεία, κλασική palm. είχα ενα centro απο 312 το χα πάει 500+ πετούσε, αλλά ετρωγε την μπαταρια... νέα για το SAR 1,19 3GS και 0,92 Pre
ApoelAndreas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 με το j/b συχρονιζει κανονικα με itunes, πλην εφαρμογων; τι χανω; τελικά το pre στα 500 ειναι παντως υπάρχει μεγάλο πειθώριο για υπερχρονισμό στο pre και τα εργαλεία, κλασική palm. είχα ενα centro απο 312 το χα πάει 500+ πετούσε, αλλά ετρωγε την μπαταρια... νέα για το SAR 1,19 3GS και 0,92 Pre Αυτα θα τα κοιταξεις καλυτερα στο σιτε iPhoneHellas(συγνωμη αν απαγορευεται να αναφερουμε αλλα sites), επειδη ειναι ενα ελληνικο site συγκεκριμενα για το iPhone, αλλα βεβαια μπορεις να κανεις ποστ και να ρωτησεις και εδω, στο Section της Apple και το Thread του 3GS. Οταν κανεις JB δεν χανεις τιποτα. Μπορεις να συγχρονιζεις κανονικα το iTunes κτλ.. Τιποτα δεν χανεις. Απλα μπορεις να βαλεις αλλα Themes, να βαλεις cracked εφαρμογες και 3RD party εφαρμογες.. Απλα αν παρεις 3GS, να εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι στην 3.1.. Αν ειναι, τι να κανουμε απλα περιμενεις, γιατι δεν βγηκε ακομα JB Tool για το iPhone 3GS στο Firmware 3.1 και αν ειναι στο 3.1 δεν μπορεις να κανεις και Downgrade σε προηγουμενο firmware(ισως βγηκε τις τελευταιες μερες και να μην το ακουσα). Απλα αν το παρεις σε 3.0 ή 3.0.1 μην το κανεις ΑΚΟΜΑ αναβαθμιση στην 3.1. Το Jailbreak στην 3.0 με purplera1n ειναι μια πανευκολη διαδικασια για JB.. Εσυ αποφασισε πιο κινητο θα παρεις, αγορασε το και οταν το εχεις στα χερια σου, πριν ακομα το χρησιμοποιησεις, ερχεσαι και ρωτας καποια βασικα.. Και περι JB αν θες, να σου πουν τι να κανεις και τι να μην κανεις.. That's alL! MaD!! Ακομα περιμενω την θηκη του 3GS μου.. Ααα ρε ατιμο Hong Kong, γιατι σε εβαλαν τοσο μακρια ρε παιδι μου..
nikoscheng Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 τα μόνα λειτουργικά με άνοδο είναι web, android, iphone με αυτή τη σειρά, αλλά το μερίδιο είναι ακριβώς με την ανάποδη σειρά. http://www.precentral.net/webos-picking-steam-moble-web
dark_banishing Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Συγνώμη κιόλας αλλά τα στατιστικά από το admob για το market share των λειτουργικών έχουν την ίδια εγκυρότητα με δημοσκόπηση του "πρωταθλητή" για το ποια είναι η καλύτερη ομάδα στην ελλάδα.
nikoscheng Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 αν εχεις άλλες πηγές, για ανεφερε να ξέρουμε τι γινεται...
margaritagr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 απο μενα iphone Το πηρε η ξαδερφη μου και ειναι πολυ ευχαριστημενη
euklidis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Κανενα απο τα 2. HTC Hero που ερχεται σε κανενα μηνα... Android phone To iphone 3Gs καινουριο με ΟS 3.1 δεν σπαει οποτε το να σκασεις 650 ευρω για ενα κινητο που για να κανεις τα βασικα πρεπει να σκασεις αλλα 200 στο app store... Προφανως και δεν αξιζει... Kαι το Pre εχει WM οποτε ουτε με σφαιρες...
nikoscheng Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 το 3.1 σχεδόν έσπασε, το pre εχει webos, καμμια σχεση με wm ουτε στην htc να δουλευες. σε όλα δεν μου αρεσει η τιμή τους.
ApoelAndreas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Κανενα απο τα 2. HTC Hero που ερχεται σε κανενα μηνα... Android phone To iphone 3Gs καινουριο με ΟS 3.1 δεν σπαει οποτε το να σκασεις 650 ευρω για ενα κινητο που για να κανεις τα βασικα πρεπει να σκασεις αλλα 200 στο app store... Προφανως και δεν αξιζει... Kαι το Pre εχει WM οποτε ουτε με σφαιρες... Δεν ξερω κιολας, αλλα δεν σημαινει οτι αν το παρει το 3GS θα εχει 3.1.. Επισης, εχτος απο την DevTeam που τοσες μερες για το 3GS δεν εβγαλε ακομα κατι, ο GeoHot χτες ειπε οτι αρχισε με το θεμα και να του δωσουμε ετσι 2 μερες περιπου.. Δεν νομιζω να μην αντεχεις καμια εβδομαδα.. Επισης, 570 το 16GB και 670GB.. Δεν λες οτι τα 16 ειναι λιγα, αυτα εχω εγω. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:00 ---------- το 3.1 σχεδόν έσπασε,το pre εχει webos, καμμια σχεση με wm ουτε στην htc να δουλευες. σε όλα δεν μου αρεσει η τιμή τους. Δεν σου αρεσει η τιμη τους? Ε καλα, τι περιμενες.. Ολα πανω κατω την ιδια τιμη εχουν.. Και σκεψου ποσα πραγματα κανεις με αυτα τα κινητα.. Τρομερα Games, εχεις τηλεφωνο κτλ, space για τραγουδια, βιντεος, εικονες, μπαινεις ανετα(ευκολοχρηστο) στο Internet κτλ..
euklidis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 το 3.1 σχεδόν έσπασε,το pre εχει webos, καμμια σχεση με wm ουτε στην htc να δουλευες. σε όλα δεν μου αρεσει η τιμή τους. Xμ , μου ειχε διαφυγει οτι τρεχει webOS. Απο εφαρμογες πως παει αυτο; Τι μπορεις να βαλεις ;
nikoscheng Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 το μεγαλο οπλο η συμβατοτητα με παλιες απο palm και οι μανισιες αρκετα καλες. το market μαλλον, δεν.. εδω..
nikoscheng Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 λογοπαίγνιο... ούτε flash παίζω, ούτε flash έχω κι όμως αστράφτω. τι είναι;
passenger57 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Όποιος θέλει σώνει και καλά IPHONE (mouxaxaxa gelw) ας ψάξει το K599 κινητό στο ebay από κίνα...ειναι ακριβώς το ίδιο και αφήνεις και 500 ευρά στην τσέπη σου...CU!!! http://cgi.ebay.co.uk/NEW-2-SIM-3-4-Google-maps-WI-FI-TV-Phone-MSN-2G-K599_W0QQitemZ160361996709QQcmdZViewItemQQptZUK_MobilePhones_MobilePhones?hash=item255651e1a5&_trksid=p3286.c0.m14
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Όποιος θέλει σώνει και καλά IPHONE (mouxaxaxa gelw) ας ψάξει το K599 κινητό στο ebay από κίνα...ειναι ακριβώς το ίδιο και αφήνεις και 500 ευρά στην τσέπη σου...CU!!! http://cgi.ebay.co.uk/NEW-2-SIM-3-4-Google-maps-WI-FI-TV-Phone-MSN-2G-K599_W0QQitemZ160361996709QQcmdZViewItemQQptZUK_MobilePhones_MobilePhones?hash=item255651e1a5&_trksid=p3286.c0.m14 Τι λειτουργικο εχει αυτο? Δεν ειμαι υπερ των κλωνων σε καμια περιπτωση, (ειτε ειναι ρουχα κλπ. αλλα ιδιαιτερα στις ηλεκτρονικες συσκευες). Και πολυ περισσοτερο αν σκεφτει κανεις ποσες συσκευες εχουν εκραγει ανα διαστηματα, ή τον δεικτη ακτινοβολιας τους που δεν βρηκα να αναφερεται πουθενα. Εν τω μεταξυ παρολο που ουτε εγω υποστηριζω το ολο hype του iphone (ενας απο τους πολλους λογους που με εκαναν να μην το επιλεξω), ειμαι σιγουρος πως δεν οφειλεται στην αισθητικη του μονο. Τελος δεν ξερω αν το ολο θεμα εχει καποιο νοημα τελικα απο την στιγμη που το δευτερο συγκρινομενο τηλεφωνο δεν νομιζω να εχει κυκλοφορησει ακομα.
passenger57 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Το κινητό αυτό ειναι ακριβώς το ίδιο το iphone...το έχει πάρει ο ξάδερφος και για αυτό το λεω....όλα στην κίνα/ταϊβάν φτιαχνονται. Για το συγκεκριμένο...το εργοστάσιο που φτιάχνει τα iphone βγάζει και στην ζούλα αυτό το κινητό χωρίς το brand της apple οπότε αυτό δεν το κάνει κλώνο....αυτές ειναι οι πληροφορίες μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.