Προς το περιεχόμενο

Επιλογη καρτας γραφικων για 32 ΤV

fwnakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα .... έχω την 32LH 5000 full hd στα 100HZ και

pc DUO CORE STA 2.5,

RAM 2GB στα 800 και

PSu HEROICHI HC350TE 350W GREEN 80PLUS.

Η μητρική μου υποστηρίζει pci 16x και intel chipset.Θέλω να πάιζω το far cry 2 και το call of duty 4 και το 5 στην 32 σε full hd. Η κάρτα γραφικών θα συνδεθεί με την 32 μέσω HDMI.

Δοκιμασα την ASUS EAH4670/DI/1GD3/V2 1GB αλλα κόλαγε στο far cry 2.

Στο forum διάβασα οτι καλύτερη θα ήταν μία 9600gt και γενικά μια nvidia και θα πρέπει να υποστηρίζει DirectX 10 ή ανώτερο, υποστήριξη HDCP compliant.

Θα καλύψει τις ανάγκες μια απο της εξής

1. ASUS EN9400GT/DI/512MD2 CUDA 512MB
  2. ASUS EN9600GT/DI/512MD3 CUDA 512MB
  3. ASUS BRAVO 9500/DI/512MD2 CUDA 512MB

Τις έχει δοκιμάσει κανείς.

Το κόστος που θα ήθελα να διαθέσω είναι περίπου 70€ και χωρις να αλλάξω τροφοδοτικό.:X

Υπάρχει τέτοια δυνατότητα :shock: ?

Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.
για full hd ξεχνάς κάρτες κάτω από 100 euro

επίσης θα χρειαστείς νέο τροφοδοτικό...

Σε ευχαριστώ για την απαντησή σου ..

Κανένα παράδειγμα ?

Γιατί αυτές δε κάνουν, τι πρέπει να προσέξω δηλαδή ?

Τα παιχνίδια που προ ανέφερα τα καλύπτουν ?

Δημοσ.

Ψαξε μηπως βρεις καμια μεταχειρησμενη 4870 με κανα 80αρι....Επισης πρεπει να αγορασεις και ενα νεο τροφοδοτικο γιατι αυτο δε θα την παλεψει.Νομιζω πως αυτο επαρκει :http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700414

Αυτα.Ελπιζω να βοηθησα.Ειναι το λιγοτερο που μπορεις να κανεις για να παιξεις στις αναλυσεις που θες...

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί τα games είναι "βαριά" και η κάρτες που αναφέρεις αδύναμες για full hd ανάλυση...

όπως είπε και ο alexissss βρες κάποια μεταχειρισμένη 4870 αλλά θα χρειαστεί να πάρει καινούριο τροφοδοτικό

Δημοσ.
Ψαξε μηπως βρεις καμια μεταχειρησμενη 4870 με κανα 80αρι....Επισης πρεπει να αγορασεις και ενα νεο τροφοδοτικο γιατι αυτο δε θα την παλεψει.Νομιζω πως αυτο επαρκει :http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700414

Αυτα.Ελπιζω να βοηθησα.Ειναι το λιγοτερο που μπορεις να κανεις για να παιξεις στις αναλυσεις που θες...

Ανεβαίνουμε πολύ :shock:

Σε 23 full hd οθόνη θα μπορώ να τα παίξω ?

Το πρόβλημα είναι η απεικόνιση σε 32 ... ??

Τότε γιατί γράφουν οτι υποστηρίζουν ανάλυση μεγαλύτερη του 1920χ1080 κ έχουν και HDMI ??? OEOOOO

Mόλις μίλησα και με ένα φιλαράκι μου και μου είπε οτι δοκίμασε το far cry 2 με την ASUS BRAVO 9500/DI/512MD2 CUDA 512MB σε παρόμοιο σύστημα με το δικό μου και ήταν ΟΚ σε 22 χωρις full hd ...

Δημοσ.

Υποστηρίζουν τέτοιες αναλύσεις.

Όμως, δε θα έχεις ικανοποιητικά fps, για να παίξεις το παιχνίδι, ακόμα και σε μέτρια ρύθμιση απεικόνισης..

Δημοσ.

Το full hd ειναι 1920χ1080....

Ειτε παιξεις σε 23" ειτε σε 50" το ιδιο ειναι ειναι...Αυτη η λυση που σου ειπα ειναι η λυση με το μικροτερο budget και παλι δεν θα μπορεις να παιξεις σε ολα τα Games full HD...

Δημοσ.
Το full hd ειναι 1920χ1080....

Ειτε παιξεις σε 23" ειτε σε 50" το ιδιο ειναι ειναι...Αυτη η λυση που σου ειπα ειναι η λυση με το μικροτερο budget και παλι δεν θα μπορεις να παιξεις σε ολα τα Games full HD...

Ευχαριστώ, το πρόβλημα θα είναι μόνο σε fps όταν θέλω full hd ανάλυση. Μάλιστα ...

Σχετικά με τις ταινίες θα μπορώ να τις βλέπω σε full hd ?

Αν έπαιρνες μια απο τις 3 ποία θα ήταν αυτή ?:shifty:

;)

Δημοσ.

Tο να δεις μια ταινια σε αυτη την αναλυση δεν ειναι η καρτα αυτη που τραβαει τα "ζορια" αλλα ο επεξεργαστης..

Στην προκειμενη περιπτωση ο επεξεργαστης σου επαρκει και με το παραπανω.Οποτε οποιαδηποτε και να παρεις θα σε βγαλει ασπροπροσωπο παντα σε θεματα ταινιας ;)

Δημοσ.

την asus 4670 που προανέφερες την έχεις? γιατί αν πρόκειται μόνο για ταινίες, μια χαρά θα είναι και αυτή. δεν υπάρχει λόγος να πάρεις άλλη

Δημοσ.
την asus 4670 που προανέφερες την έχεις? γιατί αν πρόκειται μόνο για ταινίες, μια χαρά θα είναι και αυτή. δεν υπάρχει λόγος να πάρεις άλλη

ε... θα ειναι και για τα παιχνιδακια τα fps :shock:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:14 ----------

ε... θα ειναι και για τα παιχνιδακια τα fps :shock:

Τελικά λέω να πάρω την EN9500GT/DI/1GD2/V2 Asus πιστεύω οτι είναι πολύ καλύτερη απο τη Asus 4670 11gb....

Δημοσ.

Τελικά λέω να πάρω την EN9500GT/DI/1GD2/V2 Asus πιστεύω οτι είναι πολύ καλύτερη απο τη Asus 4670 11gb....

καλά μη το πιστεύεις και πολύ γιατί δεν είναι...

• Super Moderators
Δημοσ.

δυστυχώς δεν είναι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...