ikaruga24 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Καταλαβα, εχεις την εντυπωση οτι επειδη ειναι Alfa = χαλαει. Εγω απλα θα πω να αφησετε λιγο την προιστορια κατα μερους και να τα δειτε λιγο ποιο σφαιρικα τα πραγματα. Αν πραγματι τον απασχολουσε τοσο πολυ το θεμα απλα θα πηγαινε αμεσως σε καποια Corolla με κλειστα ματια και θα καθαριζε χωρις συζητηση το θεμα. Απλα επειδη 10 χιλιαρικα για GOLF (απο ολα τα αυτοκινητα) μου κανουν καπως πολλα. Γι αυτο και προτεινα να βαλει κατι παραπανω και να παει για καινουργιο και το ειπε και μονος του, "μη μου πεις κανενα hyundai τωρα", ασχετα αν εχω τα hyundai σε πολυ καλυτερη μοιρα στο θεμα αξιοποιστιας απο τον Γερμανο (και ας εχω Scirocco) και υποστηριξης. Γι αυτο και προτεινα Alfa Romeo + το γεγονος οτι ειναι το ιδιο με ενα Grande punto και Corsa σε οτι αφορα το πατωμα και ηλεκτρικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Φιλε ikaruga,σε γενικες γραμμες χαιρομαι να διαβαζω τα ποστ σου.Στα περισσοτερα συμφωνω μαζι σου αλλα και σε αυτα που διαφωνω αναγνωριζω οτι εχεις επιχειρηματα. Μ'αρεσει να διαβαζω αποψεις για το αυτοκινητο γενικα απο ατομα που δεν ειναι "μετοχοι σε εταιρεια" ειτε αυτη λεγεται VW,Toyota,Alfa,κλπ κλπ. Ον τοπικ,αν ο φιλος θελει γκολφ δε θα διαφωνησω γιατι απ'οτι φαινεται ειναι κατασταλαγμενος.Απλα θα ελεγα να αποφυγει το 1.4 και να παει για 1.6 και πανω.Στα 10 χιλιαρικα με παζαρι μπορεις να κανεις πολλα.Το 1.4 ατμοσφαιρα δε θα επρεπε να βγαινει κατα τη γνωμη μου(και σωστα σταματησε και η βασικη εκδοση ξεκινα απο τα 122 αλογα πλεον). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 E ναι ενταξει, σιγουρα η προσωπικη αποψη του καθενα ειναι διαφορετικη, απλα δεν μπορω να διαβαζω, παραδειγμα, "αυτο ειναι japanκαιδεσπαειδεχαλαεισανταιταλικα" (και με λιγο σαρκασμο μεσα) και να λεει οποιοσδηποτε οτι "ετσι ειναι και δεν το συζητω" εχωντας στο μυαλο του την "αρχαια" ιστορια, που οντως ηταν και γενικα αληθεια τοτε, και να το εχει και σαν ιδεα οτι και σημερα τα πραγματα ετσι ειναι οπως πριν 30-20-10 χρονια. Οταν λοιπον ενα αυτοκινητο μοιραζεται το 80% των μερων του με ενα αλλο και το ενα θεωρειται "αναξιοπιστο" και το αλλο το αντιθετο λογο μαρκας και μονο ε τοτε συγνωμη αλλα καλα να παθουμε ορισμενοι απο εμας. On-topic. Δες εδω φιλος http://www.car.gr/classifieds/cars/view/384814/ Facelift 1.6 με 110 αλογακια. Οχημα εγγυηση οπως εχει αποδειχτει μεχρι και σημερα και αυτο ειναι μονο 1 παραδειγμα. Γι αυτο και λεω οτι 10 χιλιαρικα για 1.4 και μαλιστα Golf (απο την αποψη του κινητηρα του fsi και της ιστοριας αυτου) μου κανουν καπως πολλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Εχω την εντυπωση οτι η εκπτωση ισχυει και κανονικα χωρις αποσυρση, απλα με αποσυρση εχεις μαζι με τα γνωστα "κερδη" και δωρεαν την αυξηση της εγγυησης και καποια ακομα. Έχει και έπτωση χωρίς απόσυρση αλλά όχι τόσο μεγάλη. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:43 ---------- mito; :eek: Έχει κάτι η Mito; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 γενικως τα 1.4 της vw τσιμπανε λαδι. Και να εχεις υποψη οτι δεν μπορεις να το κυνηγησεις με εγγυησεις κλπ, οσο και να σου καιει. Η μαμα εταιρεια δικαιολογει να σου καιει μεχρι 1lt/1000km και το εντασει στα πλαισια του φυσιολογικου. Εγω εχω το 1.4 με τα 75 ταπεινα αλογα (oxi golf) και πλεον με (ψιλοσκισμενα) 62.000km, εχω καταναλωση της ταξης 1.2λιτρα ανα 8.000km. Συμπληρωνω 1 μπουκαλι δηλαδη ανα 8.000. Αλλαγη λαδιων κανω ανα 15.000 οπως λεει η vw, αρα απο service σε service θα συμπληρωσω 1 λιτρο κ κατι ψιλα. Το προβλημα δεν ειναι να συμπληρωνεις μια στο τοσο αλλα: 1. Ειναι σταθερα επιδεινουμενη η κατασταση. Οσο τα χιλιομετρα αυξανονται, τοσο αυξανεται και ο ρυθμος καταναλωσης λαδιου, μεχρι που καποια στιγμη θα το πας για ανοιγμα ή πουλημα (προσεξε αυτο που θα αγορασεις να μην ειναι ενα απο αυτα που πουλιουνται γιαυτο το λογο)... 2. Πρεπει να χεις το νου σου και να παρακολουθεις τη σταθμη, ειδικα πριν απο μεγαλα ταξιδια. Και μελλοντικα που θα αυξηθει η καταναλωση, ενδεχομενως να χρειαζεται να χεις και μπουκαλακι με λαδι στο πορτ παγκαζ για παν ενδεχομενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.