darknemus01 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Σκεφτομαι να παρω το golf 1.4 fsi του 2004(90hp,μαυρο),οι τιμες του κυμαινονται 9-10.000 e απο μια γρηγορη ματια Απλα θα ηθελα πληροφοριες για οσους γνωριζουν για το συγκεκριμενο αμαξι 1)Ακουσα οτι καιει λαδια κ θελει αλλαγες συχνα 2)Επισης απο καταναλωση γενικα πως τα παει? 3)μου ειπαν οτι το συγκεκριμενο μοντελο εχει καδενα και οχι ιμαντα,ισχυει αυτο?(αρα κ τα service του θα ειναι σημαντικα μειωμενα) (Το αμαξι το θελω για καθημερινες αποστασεις λογω δουλειας και φυσικα κ κανενα ταξιδακι αργοτερα,δεν εχω οικογενεια,σκυλια,γατια...αυτα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Είχαν ακουστεί αρκετά παράπονα για τους FSi σε σχέση με κατανάλωση λαδιού. Αλλαγές συχνά δε θέλει. Αν κάψει συμπληρώνεις. Κατανάλωση δεν ξέρω να σου πω αλλά να ξέρεις ότι καίει μόνο 100αρα βενζίνη. Καδένα έχει οπότε δε έχεις μεγάλο σέρβις με αλλαγή ιμάντα. Να ξέρεις ότι αν το πηγαίνεις σε επίσημο συνεργείο έχει ακριβά σέρβις. Πάντως αν θέλεις να κάνεις και καμία προσπέραση στα ταξίδια δεν είναι και η καλύτερη επιλογή. Σε αυτά τα λεφτά που λες βρίσκεις με ψάξιμο και το 1.6 που είναι σαφώς καλύτερο. Κανένα άλλο αμάξι δε σε ενδιαφέρει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ipso33 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Έχω ένα 1.6 FSI του 2004 δεν έχει κάψει σταγόνα λάδι και τα αλλάζεις κάθε 15000 χιλιόμετρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 σε αυτη την τιμη παιζουν και πολλα corolla face lift με 97 αλογα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Σε αυτη τη τιμη παιζει οπως λεει και ο eSATA Corolla facelift και οχι μονο 1.4 αλλα 1.6. Και η facelift ειναι "μηχανημα", οχι μαλακιες. Χωρια το γεγονος οτι η εγγυηση της -μολις- ελληξε και θα ειναι σχεδον σιγουρα σε αριστη κατασταση οτι και αν πετυχεις. Ο fsi κινητηρας εχει αρκετα προβληματικη ιστορια. Θα σου προτεινα να μην το διακινδυνευσεις γιατι 10 χιλιαρικα δεν ειναι λιγα για τετοιο αυτοκινητο. Μηπως να βαλεις κανενα 1 - 1.5 χιλιαρικο ακομα και να παρεις κατι καινουργιο μικρο? Λεω τωρα μια προταση.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Σε αυτη τη τιμη παιζει οπως λεει και ο eSATA Corolla facelift και οχι μονο 1.4 αλλα 1.6. Και η facelift ειναι "μηχανημα", οχι μαλακιες. Χωρια το γεγονος οτι η εγγυηση της -μολις- ελληξε και θα ειναι σχεδον σιγουρα σε αριστη κατασταση οτι και αν πετυχεις. το καλοκαιρι που θα παρω διπλωμα θα ειναι το πρωτο μου αυτοκινητο...θα το κατασχεσω απο τη μανα μου (ειναι γαλαζιο βεβαια αλλα δε θα με χαλασει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darknemus01 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Σε αυτη τη τιμη παιζει οπως λεει και ο eSATA Corolla facelift και οχι μονο 1.4 αλλα 1.6. Και η facelift ειναι "μηχανημα", οχι μαλακιες. Χωρια το γεγονος οτι η εγγυηση της -μολις- ελληξε και θα ειναι σχεδον σιγουρα σε αριστη κατασταση οτι και αν πετυχεις. Ο fsi κινητηρας εχει αρκετα προβληματικη ιστορια. Θα σου προτεινα να μην το διακινδυνευσεις γιατι 10 χιλιαρικα δεν ειναι λιγα για τετοιο αυτοκινητο. Μηπως να βαλεις κανενα 1 - 1.5 χιλιαρικο ακομα και να παρεις κατι καινουργιο μικρο? Λεω τωρα μια προταση.... καινουργιο οπως τι?μην μου πεις για Hyundai... απο αλλα μεταχειρισμενα σκεφτομουν για corsa,fabia,polo και corolla ok αλλα γενικα δεν θελω πολυ μεγαλα αυτοκινητα σε μεγεθος Οσο γι αυτον που ειπε οτι το golf 1.6 δεν καιει νομιζω οτι το 1.6 ειναι αλλη ιστορια με το 1.4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 καινουργιο οπως τι?μην μου πεις για Hyundai...απο αλλα μεταχειρισμενα σκεφτομουν για corsa,fabia,polo και corolla ok αλλα γενικα δεν θελω πολυ μεγαλα αυτοκινητα σε μεγεθος Οσο γι αυτον που ειπε οτι το golf 1.6 δεν καιει νομιζω οτι το 1.6 ειναι αλλη ιστορια με το 1.4 νταξ δεν ειναι μονο κανα hyundai... ειναι και κατι 1000αρια yaris, aygo, ka κτλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 καινουργιο οπως τι?μην μου πεις για Hyundai...απο αλλα μεταχειρισμενα σκεφτομουν για corsa,fabia,polo και corolla ok αλλα γενικα δεν θελω πολυ μεγαλα αυτοκινητα σε μεγεθος Οσο γι αυτον που ειπε οτι το golf 1.6 δεν καιει νομιζω οτι το 1.6 ειναι αλλη ιστορια με το 1.4 Μια Alfa Romeo MITO στα 11.500 πως θα σου φαινοταν με τους 95 ιππους με την εκπτωση των 3000 ευρω ας πουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Μια Alfa Romeo MITO στα 11.500 πως θα σου φαινοταν με τους 95 ιππους με την εκπτωση των 3000 ευρω ας πουμε? Η τιμή αυτή ισχύει μόνο με τη μέγιστη επιδότηση απόσυρσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Η τιμή αυτή ισχύει μόνο με τη μέγιστη επιδότηση απόσυρσης. Εχω την εντυπωση οτι η εκπτωση ισχυει και κανονικα χωρις αποσυρση, απλα με αποσυρση εχεις μαζι με τα γνωστα "κερδη" και δωρεαν την αυξηση της εγγυησης και καποια ακομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 mito; :eek: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 θα ηθελα να ηξερα ποσοι απο αυτους που προτεινουν γενικως Alfa ειχαν/ουν καποια Alfa για καποιο σεβαστο χρονικο διαστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Το προβλημα δεν καταλαβαινω που ειναι για ενα αμαξι που εχει το ιδιο πατωμα με το punto και corsa. Δηλαδη αν προτειναμε ενα απο αυτα πιστευεις οτι θα ειχε διαφορα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Σκεφτομαι να παρω το golf 1.4 fsi του 2004(90hp,μαυρο),οι τιμες του κυμαινονται 9-10.000 e απο μια γρηγορη ματιαΑπλα θα ηθελα πληροφοριες για οσους γνωριζουν για το συγκεκριμενο αμαξι 1)Ακουσα οτι καιει λαδια κ θελει αλλαγες συχνα 2)Επισης απο καταναλωση γενικα πως τα παει? 3)μου ειπαν οτι το συγκεκριμενο μοντελο εχει καδενα και οχι ιμαντα,ισχυει αυτο?(αρα κ τα service του θα ειναι σημαντικα μειωμενα) (Το αμαξι το θελω για καθημερινες αποστασεις λογω δουλειας και φυσικα κ κανενα ταξιδακι αργοτερα,δεν εχω οικογενεια,σκυλια,γατια...αυτα) ikaruga δες το πρωτο ποστ και πες μου πιστευεις οτι ειναι τυπος Alfa? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.