oinomaos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Μουσικό site SouthernRock.gr http://www.southernrock.gr/ Ένα μοναδικό για την Ελλάδα μουσικό site με ποικίλη ύλη για το rock, blues, hard rock αλλά και την ελληνική rock σκηνή είναι στο διαδύκτιο. Με έμφαση στο Southern rock αλλά και με διάφορα μουσικά νέα, συναυλίες, νέες κυκλοφορίες, συνεντεύξεις καλλιτεχνών,downloads,ακόμα και video photos σας ενημερώνει πάνω στο ευρύτερο χώρο του rock . Οισοι επιθυμούν μπορούν αν επικοινωνούν και στο chat του SouthernRock.gr Παράλληλα στις σελίδες του φιλοξενεί ποιήματα, πεζά αλλά και διάφορα βιβλία μουσικών-καλλιτεχνών. Επίσης εάν κάποιος κουραστεί μπορεί να κάνει και διάλλειμα επισκέπτοντας κάποιο classic game της σελίδας μας. Aκόμα δίνει την δυνατότητα στον να δημοσιεύσει κάποιος αναγνώστης ένα δικό του ποίημα η άρθρο μέσω email.
oinomaos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Ελπίζω να σου αρέσε ειλικρινά ¨) Ωραιο site με την υγεια σου
PeLLoS-CooL Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Σωβαρα μου αρεσε ουτε τα δικα μου που εχω δεν ειναι και τοσο καλοφτιαγμενα καλητερα κανετο να σε βαλει απευθειας στο site
oinomaos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 thanks για τα καλά σου λόγια είσαι ευγενεστατος .εαν σου είναι εύκολο ξέρεις κάποιο τρόπο να αποκτήσω επισκεψημότητα μεγαλύτερη? Σωβαρα μου αρεσε ουτε τα δικα μου που εχω δεν ειναι και τοσο καλοφτιαγμενα καλητερα κανετο να σε βαλει απευθειας στο site
PeLLoS-CooL Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 thanks για τα καλά σου λόγια είσαι ευγενεστατος .εαν σου είναι εύκολο ξέρεις κάποιο τρόπο να αποκτήσω επισκεψημότητα μεγαλύτερη? Να φτιαξεις ενα λογοτυπο το οποιο να το δωσεις στους φιλους σου και σε αλλους τους οποιους να κανετε καποια ανταλαγη βαννερ δηλ να τον διαφημησεις και να σε διαφημησει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.