nurse Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Έχω αυτές τις τρεις απορίες εάν γνωρίζετε απαντήστε μου. 1. Με ενδιαφέρει ο χρήστης να μην ασχολείται καθόλου με το θέμα της ασφάλειας και να γίνονται οι εργασίες αυτές αυτοματοποιημένα. Το 360 το κάνει το IS2010 το κάνει; 2.Επειδή λέει ότι παρέχουν 3 άδειες για 3 υπολογιστές του ιδίου ιδιοκτήτη, μπορώ να δημιουργήσω ένα αντίγραφο του cd της συσκευασίας και να το περάσω σε απομακρυσμένο υπολογιστή ή πρέπει να κάνω βόλτες το cd του κουτιού; Ευχαριστώ
Tsino Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 1. Το κάνει 2. Μπορείς, αρκεί και ο απομακρυσμένος να είναι του ίδιου χρήστη.
nurse Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Ευχαριστώ tsino Και ο τρίτος υπολογιστής δικός μου είναι.. Το αντίγραφο γίνεται με απλή αντιγραφή δίσκου ή απαιτείται κάποια ιδιαίτερη διαδικασία (δημιουργία iso κλπ);
we_will_rise Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Ευχαριστώ tsinoΚαι ο τρίτος υπολογιστής δικός μου είναι.. Το αντίγραφο γίνεται με απλή αντιγραφή δίσκου ή απαιτείται κάποια ιδιαίτερη διαδικασία (δημιουργία iso κλπ); Όπως θέλεις εσύ. Ο κωδικός είναι που έχει σημασία !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.