IMAndreas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα.....έχω αυτή την κάρτα γραφικών και το μικρό ανεμιστηράκι που έχει κάνει τον περισσότερο θόρυβο στο κουτί... Γνωρίζει ή καλύτερα έχει βάλει κανείς κάποιο cooler το οποίο να είναι πιο ήσυχο από αυτό? Δεν με ενδιαφέρει να είναι αποδοτικό (αφού έτσι και αλλιώς δεν ζορίζω την κάρτα) αλλά να είναι ήσυχος...
Dante80 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=9321&cat=7 πιο ήσυχη δεν γίνεται...
IMAndreas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Καταρχήν δεν λέει για συμβατότητα με την κάρτα μου και κατά δευτερον όλο αυτό το θηρίο νομίζω πως δεν μπαίνει... τεσπα έκανα κάτι αλλο....έχω συνδέσει ένα zalman controler fan mate σε μια fan θύρα της μητρικής και πάνω σε αυτό με διάφορες προεκτασούλες και από 1 σε 2, έχω συνδέσει μερικά ανεμιστήρια του pc...είδα όμως πως το ανεμιστήρι της κάρτας γραφικών είχε 2 pin (ή όπως αλλιώς λέγονται) ενώ αυτά στα καλώδια είχαν 3....οπότε ξεκίνησα το pc και δοκίμαζα τρόπους σύνδεσης αυτού με μια προεκτασούλα που είχε 3....ε ένας δούλεψε και ο ανεμιστήρας γυρνάει αρκετά αργότερα από πριν....άλλωστε έχω ρυθμίσει και το zalman controller στην μικρότερη δυνατή ισχύ.... το αποτέλεσμα ήταν πιο ήσυχη λειτουργία και ανέβασμα 2 βαθμών παραπάνω σε σχέση με πριν (από 40 σε 42) κατά την παραγωγή full hd ταινίας....και για να είμαι σίγουρος έβαλα να παίξουν ταυχρονα 3 βίντεο σε διαφορετικά σημεία με fast forward 2 απο αυτά και όλα να προβάλονται στην οθόνη....ε μετά από κανα 5λεπτο η θερμοκρασία έφτασε τους 45-47 βαθμούς....πιστεύω πως είναι καλα
liopyr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Στην θέση σου θα την δοκίμαζα και fanless... Αν ανεβάζει θερμοκρασίες, (που κάτι μου λέει πως με στοιχειώδες airflow δεν θα έχει πρόβλημα), ξύλωσε το μαύρο καπάκι στερέωσε από κάτω της έναν αθόρυβο 12άρη να την χτυπάει και είσαι Ok!
Dante80 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Καταρχήν δεν λέει για συμβατότητα με την κάρτα μου και κατά δευτερον όλο αυτό το θηρίο νομίζω πως δεν μπαίνει... Ότι μπαίνει, μπαίνει (δοκιμασμένη), αλλά πράγματι θα φαίνεται overkill. Είναι ένα στρέμμα αλουμίνιο σε σχέση με την κάρτα... Αν θέλεις ακόμα aftermarket αλλά δεν θες να πας fanless, ρίξε μια ματιά στην μικρότερη αλλά επίσης καλή L2 (με ή χωρίς τον ανεμιστήρα, δεν έχει διαφορά). Ειδάλλως, η πατέντα που έκανες είναι μια χαρά. Η 3450 δεν καίει τπτ, και λόγω του προφίλ χρήσης που την προορίζεις μπορεί να παίξει ακόμα και fanless (όπως σου είπε και ο liopyr)...^^
IMAndreas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Στην θέση σου θα την δοκίμαζα και fanless...Αν ανεβάζει θερμοκρασίες, (που κάτι μου λέει πως με στοιχειώδες airflow δεν θα έχει πρόβλημα), ξύλωσε το μαύρο καπάκι στερέωσε από κάτω της έναν αθόρυβο 12άρη να την χτυπάει και είσαι Ok! κοίτα είναι υπερβολικά ήσυχη τώρα... όσο αναφορά για την παντέντα με τον 12άρι βαριέμαι...
IMAndreas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Τελικά την άλλαξα και τώρα έχω την SAPPHIRE HD3450 512MB DDR2 AGP Έχει δοκιμάσει κανείς κάποια ψύχτρα για την συγκεκριμένη κάρτα? Θα ήθελα να είναι ήσυχη και αποτελεσματική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.