kostionalist Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Εχω δυο ερωτησεις για το συγρεκριμενο θεμα^^ 1)Αμα θα κανω pre-order ενα προιον απο εξωτερικο, θα ερθει την πρωτη μερα που θα βγει το παιχνιδι? 'Η θα πρεπει να περιμενω 7-10 μερες? 2)Αν η τιμη σε ενα παιχνιδι ειναι 25 ευρω(το οποιο θα βγει 18/10), θα αυξηθει οταν θα βγει το παιχνιδι τοτε?
katsikoula Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Εχω δυο ερωτησεις για το συγρεκριμενο θεμα^^1)Αμα θα κανω pre-order ενα προιον απο εξωτερικο, θα ερθει την πρωτη μερα που θα βγει το παιχνιδι? 'Η θα πρεπει να περιμενω 7-10 μερες? 2)Αν η τιμη σε ενα παιχνιδι ειναι 25 ευρω(το οποιο θα βγει 18/10), θα αυξηθει οταν θα βγει το παιχνιδι τοτε? 1) θα πρεπει να περιμενεις καμποσες μερες αναλογα με το καταστημα 2) λογικα θα πεσει ελαχιστα (αν κ τις περισσοτερες φορες μενει ιδια) αλλα εσυ αν το προπαραγγειλεις τωρα θα πληρωσεις οσα λεει τωρα. δλδ δν θα αλλαξει η τιμη που θα πληρωσεις εσυ
linuxovios Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Εχω δυο ερωτησεις για το συγρεκριμενο θεμα^^ Και τα δύο θέματα που ρωτάς εξαρτώνται από την πολιτική του κάθε καταστήματος. 1)Αμα θα κανω pre-order ενα προιον απο εξωτερικο, θα ερθει την πρωτη μερα που θα βγει το παιχνιδι? 'Η θα πρεπει να περιμενω 7-10 μερες? Υπάρχουν καταστήματα (από τα οποία παραγγέλνω και εγώ) που υπόσχονται ότι θα αποστείλουν την παραγγελία πριν την επίσημη κυκλοφορία του παιχνιδιού, ώστε εσύ να παραλάβεις την ημέρα κυκλοφορίας του. Οι μέρες που θα κάνει το πακέτο να φτάσει εξαρτώνται και από την ταχυδρομική μέθοδο που έχεις επιλέξει. 2)Αν η τιμη σε ενα παιχνιδι ειναι 25 ευρω(το οποιο θα βγει 18/10), θα αυξηθει οταν θα βγει το παιχνιδι τοτε? Και πάλι κάποια καταστήματα (όπως αυτά που παραγγέλνω εγώ) υπόσχονται ότι : α) αν η τιμή ανέβει, εσύ πληρώνεις μόνο τα χρήματα που ίσχυαν όταν έκανες την προπαραγγελία β) αν η τιμή πέσει, εσύ χρεώνεσαι τη μειωμένη τιμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.