remaliFN Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους εχω ένα πρόβλημα με την κάρτα γραφικών και γενικα με κάτι θύρες USB απλα σταματούν να λειτουργούν δεν μπορώ να καταλάβω αμα είναι απο τους drivers η κάτι αλλο....Ευχαριστώ..........Εχω αλλάξει drivers και εχω κάνει scan στον Η/Υ αλλα δεν γίνετε τπτ.Επίσεις δεν λειτουργεί η κάρτα δικτίου. :cry:
bitcometas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 αχαχαχαχα βαψ το μπλε?χαχαχα φιλε αν θες δωσες μας λιγο πιο αναλυτικα το συστημα σου....
Alexisssss Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους εχω ένα πρόβλημα με την κάρτα γραφικών και γενικα με κάτι θύρες USB απλα σταματούν να λειτουργούν δεν μπορώ να καταλάβω αμα είναι απο τους drivers η κάτι αλλο....Ευχαριστώ..........Εχω αλλάξει drivers και εχω κάνει scan στον Η/Υ αλλα δεν γίνετε τπτ.Επίσεις δεν λειτουργεί η κάρτα δικτίου. :cry: Kανεις format και περνας ΜΟΝΟ τους οδηγους....ΤΙΠΟΤΑ αλλο... Πρωτα δλδ πρεπει να σιγουρευτεις οτι δεν παιζει hardware προβλημα.
remaliFN Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Εκανα format τελικα δεν ειναι οι drivers απλα δεν βρισκει την καρτα γραφικων...μου λεει οτι δεν υπαρχει οπως και την καρτα δικτυου και της USB μαλλον θα το βαψω μπλε εν τελει....
phanispal Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Για ποιο λειτουργικό μιλάμε; Επίσης το σύστημα από τι αποτελείται;
remaliFN Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 ο η/υ ειναι παλιος λειτουργικο win xp η καρτα γραφικων ειναι η ati x1300 512 επεξεργαστης στο 1,8 μιτρικη δεν θυμαμαι γενικα ειναι ενα παλιο μηχανιμα αλλα απο την στιγμι που δεν παιζω παιχνειδια ειναι καλο για την δουλεια μου πεζει να φταιει το τροφοδοτικο γιατι ειναι μικρο??
Alexisssss Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Για να καταλαβουμε κι εμεις...Ποιο ακριβως ειναι το προβλημα που εχεις;;; Εγω ακομα δεν καταλαβα.Δεν εχεις εικονα;Τι εννοεις οτι δεν την βρισκει;
onty Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Και πως εκανες φορματ αν δε λειτουργει η καρτα γραφικων ? Τα ξερεις ολα απεξω και εχεις και 8η αισθηση ?
Alexisssss Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 ...και εχεις και 8η αισθηση ? 6η εννοεις μαλλον:p:p
remaliFN Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 το προβλιμα ειναι οτι απλα η καρτα γραφικων ειναι λεσ και απλα δεν εχει drivers και οταν παω να τους περασω μου βγαζει μυνημα οτι δεν υπαρχει συμβατο υλικο ενω τον συγκεκτιμενο driver τον εχω ξαναπερασει και ακριβος το ιδιο μου κανει και με την καρτα ηχου
pcos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 φιλε για δες μήπως έχει κάνα φουσκωμένο πυκνωτή στο M/B. συμβαίνει συχνά. δες ακόμα kai στην VGA το ίδιο. hardware προβλήματα είναι αυτά πάντως.
remaliFN Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 το τσεκαρα δεν ειναι αυτο....αλλα η οθονη τωρα φενετε λιγο πιο θωλει και δενχτικε τον driver και σταματισε να μου κανει νερα....αλλα και παλι δεν λειτουργη ι καρτα ηχου
Technology fan Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι επειδή θα πρέπει να κάνεις εγκατάσταση και τους drivers της μητρικής... Διόρθωσε λίγο την ορθογραφία σου 5 λεπτά το διάβαζα το τελευταίο σου μήνυμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.