Προς το περιεχόμενο

Σταμάτησε να λειτουργεί η κάρτα γραφικών!

remaliFN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους εχω ένα πρόβλημα με την κάρτα γραφικών και γενικα με κάτι θύρες USB απλα σταματούν να λειτουργούν δεν μπορώ να καταλάβω αμα είναι απο τους drivers η κάτι αλλο....Ευχαριστώ..........Εχω αλλάξει drivers και εχω κάνει scan στον Η/Υ αλλα δεν γίνετε τπτ.Επίσεις δεν λειτουργεί η κάρτα δικτίου. :cry::cry::cry:

Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλους εχω ένα πρόβλημα με την κάρτα γραφικών και γενικα με κάτι θύρες USB απλα σταματούν να λειτουργούν δεν μπορώ να καταλάβω αμα είναι απο τους drivers η κάτι αλλο....Ευχαριστώ..........Εχω αλλάξει drivers και εχω κάνει scan στον Η/Υ αλλα δεν γίνετε τπτ.Επίσεις δεν λειτουργεί η κάρτα δικτίου. :cry::cry::cry:

Kανεις format και περνας ΜΟΝΟ τους οδηγους....ΤΙΠΟΤΑ αλλο...

Πρωτα δλδ πρεπει να σιγουρευτεις οτι δεν παιζει hardware προβλημα.:-)

Δημοσ.

Εκανα format τελικα δεν ειναι οι drivers απλα δεν βρισκει την καρτα γραφικων...μου λεει οτι δεν υπαρχει οπως και την καρτα δικτυου και της USB μαλλον θα το βαψω μπλε εν τελει....

Δημοσ.

ο η/υ ειναι παλιος λειτουργικο win xp η καρτα γραφικων ειναι η ati x1300 512 επεξεργαστης στο 1,8 μιτρικη δεν θυμαμαι γενικα ειναι ενα παλιο μηχανιμα αλλα απο την στιγμι που δεν παιζω παιχνειδια ειναι καλο για την δουλεια μου πεζει να φταιει το τροφοδοτικο γιατι ειναι μικρο??

Δημοσ.

Για να καταλαβουμε κι εμεις...Ποιο ακριβως ειναι το προβλημα που εχεις;;;

Εγω ακομα δεν καταλαβα.Δεν εχεις εικονα;Τι εννοεις οτι δεν την βρισκει;

Δημοσ.

Και πως εκανες φορματ αν δε λειτουργει η καρτα γραφικων ? Τα ξερεις ολα απεξω και εχεις και 8η αισθηση ?

Δημοσ.

το προβλιμα ειναι οτι απλα η καρτα γραφικων ειναι λεσ και απλα δεν εχει drivers και οταν παω να τους περασω μου βγαζει μυνημα οτι δεν υπαρχει συμβατο υλικο ενω τον συγκεκτιμενο driver τον εχω ξαναπερασει και ακριβος το ιδιο μου κανει και με την καρτα ηχου

Δημοσ.

φιλε για δες μήπως έχει κάνα φουσκωμένο πυκνωτή στο M/B. συμβαίνει συχνά. δες ακόμα kai στην VGA το ίδιο. hardware

προβλήματα είναι αυτά πάντως.

Δημοσ.

το τσεκαρα δεν ειναι αυτο....αλλα η οθονη τωρα φενετε λιγο πιο θωλει και δενχτικε τον driver και σταματισε να μου κανει νερα....αλλα και παλι δεν λειτουργη ι καρτα ηχου

Δημοσ.

Ναι επειδή θα πρέπει να κάνεις εγκατάσταση και τους drivers της μητρικής...

Διόρθωσε λίγο την ορθογραφία σου 5 λεπτά το διάβαζα το τελευταίο σου μήνυμα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...