kyriakos2121 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα παιδιά λοιπόν έπαθα την μεγαλύτερη γκαντεμιά που μπορεί να πάθει ο καθένας μας...αγόρασα το iphone 3gs 32gb από έναν φίλο , ο οποίος φίλος μου το αγόρασε από έναν δικό του φίλο που δεν το χρειαζόταν και κάπως έτσι ξεκινάει η ιστορία μας , λοιπόν το κινητό αυτό ο φίλος μου το αγόρασε σαν ελληνικό έλα όμως που δεν το ήξερε κανείς (τι κάνει κάποιος για να πουλήσει ε ?Κρατάει μυστικά σε περίπτωση που το ήξερε κάποιος)και τέλος πάντων το κινητό είχε επάνω την 3.0 έκδοση με jailbreak εγώ διάβασα κάτι σχετικά άρθρα στο ίντερνετ για περί jailbreak γιατί είμαι καινούριος στην παρέα αυτή και είδα και κατάλαβα ότι δεν μου ήταν και τόσο χρήσιμο παρά για τα σπασμένα προγράμματα Ο.Κ. πάω πάσσο , αλλά έβλεπα ότι το κινητό πήγαινε πίσω από αντοχή μπαταρίας και πήρα την απόφαση να το κάνω 3.1. Με μεγάλη μου χαρά πάω να το ανοίξω και τσοοουφ το κινητό κλειδώθηκε , συμπέρασμα 1 πρέπει να περιμένω να βγει το jailbreak για την 3.1 και συμπέρασμα 2 με δουλέψανε καλά , υπάρχει κάποια λύση ρε παιδιά να το σπάσω?(ναι ξέρω θα μου πείτε πάρτο και σπάστο στον τοίχο αλλά λέω μήηηηηπως υπάρχει κάτι που δεν το σκέφτηκα?).Σας παρακαλώ παιδιά όποιος ξέρει ας με βοηθήσει...Ευχαριστώ
Vasilisxd Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Jailbrake για την 3.1 έχει βγει , αλλά δεν είναι για ξεκλείδωμα Sim , είναι μόνο για να παίζει σπασμένες εφαρμογές . Εάν το κινητό σου είναι από το Εξωτερικό , τότε πολύ πιθανόν να μην μπορείς να κάνεις τίποτα , γιατί στην 3,1 αναβαθμίσανε το Firmware του υποσυστήματος που έχει να κάνει με τις κλήσεις και την Sim και η DevTeam(αυτοι που φτιάχνουνε τα Crack) έχει πει πως δεν μπορεί προς το παρόν να κάνει κάτι. Αναμονή και βλέπουμε
kyriakos2121 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δηλαδή το επιστρέφω πίσω??Τι κάνω?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δηλαδή το επιστρέφω πίσω??Τι κάνω? Αν δεν μπορείς να το δώσεις πίσω, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι υπομονή, να περιμένεις να βγει unlock & jailbreak για το firmware 3.1. Αν μπορείς, δώστο πίσω και πάρε τα λεφτά σου.
isspro Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 τι εννοεις "δεν ειναι για τη sim"? το jailbreak δεν ειναι μονο για να περνας σπασμενες εφαρμογες? τι αλλο μπορει να κανει καποιος περαν των αφαρμογων με jailbreak? σκεφτομαι να παω να το αγορασω απο vodafone σε λιγο με συνδεση αλλα θα ειναι η 3.1 προφανως. αξιζει?
dp@pa Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 τι εννοεις "δεν ειναι για τη sim"? το jailbreak δεν ειναι μονο για να περνας σπασμενες εφαρμογες? τι αλλο μπορει να κανει καποιος περαν των αφαρμογων με jailbreak? σκεφτομαι να παω να το αγορασω απο vodafone σε λιγο με συνδεση αλλα θα ειναι η 3.1 προφανως. αξιζει? ενοειτε οτι αξιζει...απλα το θεμα ειναι το ποτε θα βγει το jailbreak για το 3.1 Αυτην τιν στιγμη, αν ειχες MAC PC τοτε ανετα μπορεις να κανεις το Jailbreak. An εχεις windows τοτε λιγο υπομονη ακομη, θα βγει οπου νανε. Θα σου ελεγα μην το δωσεις πισω, δεν ειναι και τιποτα το προβλημα σου, το θεμα εδω ειναι να το κανεις Jailbreak Κανονικα και ολα θα λειτουργουν κανονικα. μπες στο Iphonehellas.gr και εκει θα βρεις ολες τις απαντησεις σου.
Vasilisxd Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Ρε παιδιά , μην το μπερδεύετε το πράγμα. Αλλο Jailbrake (Ειναι για να παίζει τις σπασμένες εφαρμογές) και άλλο Unlock (έχει να κάνει με το ξεκλείδωμα της Sim για κινητα αγορασμένα Εκτός Ελλάδας και κλειδωμένα σε Εταιρεία τύπου AT&T , Orange κτλπ.) ετσι ώστε να μπορείς να βάλεις καρτα Cosmote/Voda/Tim Είναι 2 διαφορετικές εφαρμογές / διαδικασίες. Οταν το κινητο είναι αγορασμένο απο Ελλάδα, κάνεις ένα Jailbrake(εάν θέλεις) και είσαι ετοιμος, εάν είναι απο Εξωτερικό (εκτος του Jailbrake(που είναι υποχρεωτικό)) κάνεις και Unlock.
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 [...]Αλλο Jailbrake (Ειναι για να παίζει τις σπασμένες εφαρμογές) Δεν ειναι η μονη χρηση του jailbreak αυτη.Μπορεις να βαλεις και νομιμες εμπορικες εφαρμογες και αλλες που ειναι δωρεαν,μην το δαιμονοποιησουμε αδικα στα ματια καποιου που δεν ξερει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.