Προς το περιεχόμενο

πως μπορω να δω Αμερικανικη τηλεωραση?

lkastritis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπαρχει περιπτωση να δω Aμερικανικη τηλεoραση? ενδιαφερομαι περισσοτερο για το καναλι ABC (λογο του lost και κατι αλλων σιριαλ..) γινεται μεσω ιντερνετ η θελει κατι σν την νοβα?

Δημοσ.

Νομίζω πως τα Αμερικανικά networks δε δίνουν live internet stream από σειρές την ίδια ώρα που τα επεισόδια πρωτοπαίζονται στην TV. Τουλάχιστον για high-profile σειρές όπως αυτές που ανέφερες.

Δημοσ.

δεν υπαρχει καποιοσ τροποσ να το δω live? η αμα δεν γινεται μεσω ιντερνετ μηπως γινεται με καπιον αποκωδικοποιητη ? (στιλ nova... να βλεπω καναλια Αμερικανικα στην τηλεωραση μου.. ;) )

Δημοσ.

Σε θέματα satellite TV δε γνωρίζω να σε κατατοπίσω (αν και νομίζω ότι από Ευρώπη, όσο μεγάλο πιάτο και να έχεις δε θα μπορείς να λάβεις σήμα από τους δορυφόρους που δίνουν κάλυψη στην Αμερικανική ήπειρο). Θα πρέπει να ανοίξεις θέμα στο Home Cinema section του forum, όλο και κάποιος που ασχολείται με αυτά μπορεί να το δει και να απαντήσει.

Μέσω Internet γενικά (και όχι από τα επίσημα sites των Networks) υπάρχουν τρόποι, αλλά αμφιβόλου νομιμότητας.

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί θες να τα βλέπεις live? έτσι και αλλιώς η διαφορά ώρας δεν βολεύει ιδιαίτερα για κάτι τέτοιο και από την στιγμή που βγαίνουν στο net τα episodes δεν πιστεύω ότι υπάρχει "πρόβλημα"...

Δημοσ.
γιατί θες να τα βλέπεις live? έτσι και αλλιώς η διαφορά ώρας δεν βολεύει ιδιαίτερα για κάτι τέτοιο και από την στιγμή που βγαίνουν στο net τα episodes δεν πιστεύω ότι υπάρχει "πρόβλημα"...

εε... ηθελα γιατι αλλο να το βλεπεισ live και αλλο "στημενο".. αλλα αφου βγαζουν τα επισοδια οκ.. no problemmmmmooooo..:lol:

• Super Moderators
Δημοσ.

θα σηκώνεσαι ξημερώματα για να βλέπεις live τις σειρές? :o

άσε που θα τρως στη μάπα και τις διαφημίσεις όπως είπε ο Pavelx

Δημοσ.
θα σηκώνεσαι ξημερώματα για να βλέπεις live τις σειρές? :o

άσε που θα τρως στη μάπα και τις διαφημίσεις όπως είπε ο Pavelx

yep.. you are right..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:06 ----------

You appear to be outside the United States or its territories. Due to international rights agreements, we only offer this video to viewers located within the United States and its territories.

τωρα αμα αρχισω να βριζω θα φταιω εγω? τι κανω στην προκειμενη περιπτωση?

• Super Moderators
Δημοσ.
yep.. you are right..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:06 ----------

You appear to be outside the United States or its territories. Due to international rights agreements, we only offer this video to viewers located within the United States and its territories.

Διαβάζεις όσα σου έχουν γράψει ήδη παραπάνω τα υπόλοιπα μέλη: ΔΕΝ πρόκειται να βρεις ΝΟΜΙΜΟ τρόπο να βλέπεις επεισόδια αμερικάνικης τηλεόρασης μέσω του επίσημου site! Και γιατί να τα δεις streaming μέσω του επίσημου site αφού υπάρχουν άλλοι τρόποι;

Ειλικρινά, δυσκολεύομαι να αντιληφθώ την επιμονή σου...

Δημοσ.

Είναι περιορισμός που εφαρμόζεται με IP-based geolocation. Παρέπεμψα σε άλλο thread στο post #2, αλλά φαίνεται ότι δεν το διάβασες προσεκτικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...