Προς το περιεχόμενο

Gran Turimo psp

Hugo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sorry αν υπαρχει το τοπικ αλλα δεν το βρηκα για αυτο εκανα καινουριο post.

Εχω psp3000 με Gen-A αλλα απο οτι βλεπω ιδίας όμασι δεν παιζει γιατι θελει ταχα firmware 6.00 αλλα απο οτι βλεπω σε καποια φορουμς παιζει και με Ctw 5.55

Αρα εγω προς το παρων μενω με την ορεξη με λιγα λογια? Και αν το παρω γνησιο με 39,9e παλι θα θελει update το firmware? ειμαι fan αλλα μη χασω το gen-a και τα emulators για ενα παιχνιδι

Δημοσ.

Το ιδιο προβλημα εχω και γω.Εχω ομως το psp 2000.Τελευταια του εβαλα το firmware Gen και δεν παιζει το Gran Tourismo.

Το firmware 5.55 δεν μου το κανει install.Σε αλλο φορουμ μου ειπαν οτι περιμενουν να κυκλοφορησει καινουργιο firmware.

Ευτυχως παιζει το Need for speed.

Εχω την εντυπωση ομως,χωρις να ειμαι σιγουρος,οτι το καθε παιχνιδι που πουλιεται στην αγορα,εχει και το καταληλο firmware που μπαινει οταν παιξεις το παιχνιδι στο UMD

Δημοσ.

μόλις είδα ότι κυκλοφόρησε και η ευρωπαϊκή έκδοση τι διαφορές υπάρχουν από την αμερικάνικη ??

Δημοσ.

Μολις κυκλοφορησε το Gran tourismo σε εκδοση firmware 5.50 gen!!!!

Για ψαχτε το...;)

Δημοσ.

υπάρχει ένα πρόγραμμα που "φτιάχνει" τα παιχνίδια να πέζουν σε 5.50 gen Game Decrypter λέγετε και θα το βρείτε στο pspgr.net

Δημοσ.

ισως ημουν λιγο αυστηρος. εχει πολυ καλη μηχανη φυσικης και ελεγχου του αυτοκινητου αριστο frame rate για καλυτερη αισθηση της ταχυτητας αλλα ανυπαρκτο career mode.

Δημοσ.

Και πολυ ωραια γραφικα και πιστες.Καλο ειναι,αλλα μονο για βολτες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...