Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με mail server. Μερική αποτυχία σε μαζική αποστολή mail.

g1annis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Έχω νοικιάσει έναν server για να στήσω ένα site. Στον server έχει προεγκατεστημένο cPanel, phpMyAdmin κλπ.

Το πακέτο που διαθέτω μου δίνει τη δυνατότητα να στήσω 2 λογαριασμούς e-mail του τύπου [email protected] . Έχω λοιπόν εισάγει τα στειχεία pop και smtp στον Thunderbird και χρησιμοποιώ τον έναν από αυτούς τους λογαριασμούς για να αποστέλω μαζικά e-mail σε 40 περίπου άτομα.

Μερικοί από αυτούς διαμαρτύρονται διαρκώς ότι δεν τα λαμβάνουνε. Στην αρχή ΟΚ, υπήρξαν κάποια προβλήματα γιατί τα mail πηγαίνανε στο spambox τους, αλλά τους εξήγησα, τα καταχωρήσανε ως Not Spam και πλέον όντως οι περισσότεροι τα λαμβάνουν κανονικά. Υπάρχουν ωστόσο κι άλλοι, που δεν τα λαμβάνουν καθόλου, ούτε στο inbox, ούτε στο spambox. Κατά τ' άλλα από τον λογαριασμό αυτό αν στείλω σε 2-3 μπορώ και να λάβω και να στείλω.

Η ερώτησή μου είναι, αν υπάρχει κάποιος περιορισμός στον αριθμό παραληπτών που μπορώ να το στείλω και μου κόβει τα πλεονάζοντα πχ. Αν όχι, μπορείτε να φανταστείτε κάποιον άλλο λόγο και να με βοηθήσετε;

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Σε BCC ή CC το βάζεις; Συνήθως σε CC οι mail-servers επειδή βλέπουν ότι το στέλνεις σε πολλούς παραλήπτες, μπορεί να το θεωρήσουν spam και για αυτό να μην τους φτάνει. Σε αυτή τη περίπτωση δοκίμασε να το στέλνεις με BCC και να βάζεις λιγότερα e-mails κάθε φορά, για παράδειγμα δοκίμασε με 10.

Δημοσ.

Δεν το βρίσκω αυτό που λες.

Main??? Που είναι αυτό? Αν εννοείς την αρχική σελίδα του cPanel τότε εκεί μέσα δεν υπάρχει server configuration. :confused:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...