machos580 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Γειας σας μια μερα ενω επαιζα με το κινητο μου επεσε και δεν ανοιξε απο τοτε το ανοιξα να δω τι συμβαινει αλλα δεν μπορεσα να καταλαβω.πειραξα τα συρματακια που κομπονει η μπαταρια και ξαφνικα αναψε.το δουλεψα για ενα χρονικο διαστημα τεσσαρων ωρών και παλι τα ιδια.τωρα το ξανα εκανα αυτο που ειχα κανει και την προηγουμενη φορα αλλα τιποτα.μηπως ξερει κανεις να μου πει τι συμβαινει?:cry::cry:
ntinos19 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 δανείσου μία μπαταρία απο κάποιον φίλο σου να δεις αν θα ανοίξει. όταν το βάζεις στη φόρτιση κάνει τίποτα ?
machos580 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 οχι εχω πολλες μπαταριες εχω δοκιμασει.χθες εκανα το εξης:ανοιξα την πλακετα και ΚΟΥΝΙΣΑ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΕΤΑ ΤΗΝ ΛΙΓΥΣΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕ ΑΛΛΑ ΠΑΛΗ ΜΙΚΡΟΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Μηπως να το πηγαινες σε καποιο καταστημα που κανει επισκευες να δεις τι θα σου πουν αντι να πειραματιζεσαι?
margaritagr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Μηπως να το πηγαινες σε καποιο καταστημα που κανει επισκευες γιατι ισως απο την πτωση κατι να πειραχτηκε
xristosthrilos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 παιδιά εμένα σταμάτησε να μου φορτίζει. δουλευει ο φορτιστής αλλά το κινητό δεν φορτίζει. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει;
firewalker Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Μπορεί να θέλουν καθάρισμα οι επαφές του κινητού (εκεί που κουμπώνει ο φορτιστής). Καθάρισε τις με μία μπατονέτα που θα είναι ποτισμένη με λίγο οινόπνευμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.