Προς το περιεχόμενο

photo story 3 & μουσική επένδυση

papresa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν 2-3 μέρες επέστρεψα από τις φετινές μου διακοπές, σήμερα το πρωί έπιασα να κάνω τις φωτογραφίες που τράβηξα βιντεάκι, χρησιμοποιώ το photo story 3, έβαλα τις φωτό, έβαλα υπότιτλους, ρύθμισα τον χρόνο που θα παραμένει η κάθε φωτό στην οθόνη και τέλος πήγα να το ντύσω με μουσικό χαλί, ήθελα να βάλω νησιώτικα μιας και το βίντεο αναφέρετε στην Λέσβο, ότι κι αν έβαλα από τον υπολογιστή δεν το δέχονταν σε οποιαδήποτε μορφή. Αναγκαστικά έβαλα μουσική από αυτές που δίνει το photo story 3. Γιατί, τι μπορεί να μην έκανα σωστά;

Δημοσ.

Εμφανίζεται κάποιο μήνυμα λάθους όταν προσπαθείς να προσθέσεις αρχεία ήχου που δε γίνονται δεκτά, και αν ναι ποιο είναι το περιεχόμενο του μηνύματος... ;

Δημοσ.

Φίλε, σ' εμένα μου περνάει κανονικά τα mp3.

Μόλις έκανα ένα τεστ και τα δεχόταν.

Μήπως αυτά που επιλέγεις είναι προβληματικά; Δοκίμασε από άλλες συλλογές ή να τα μετατρέψεις σε wma ή mp3.

Δημοσ.

Photo story cannot add music to your story because the selected file in not a valid music file. Select a valid music file and try again.

Ενώ το αρχείο που προσπάθησα τώρα να βάλω είναι mp3 και σε πολύ καλή ακουστική κατάσταση.

Δημοσ.

Με την μουσική το τακτοποίησα. Τώρα αυτό το βιντεάκι απο το Photo Story 3 σε τι δίσκο να το αντιγράψω cd ή dvd και σε τι μορφή.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Το αποτέλεσμα του photo story είναι ένα αρχείο wmv και παίζει σε οποιοδήποτε pc. Γράψτο σε ένα cd/dvd δεδομένων και είναι έτοιμο.

Αν θέλεις να παίζει σε οικιακό dvd πρέπει να το μετατρέψεις.

Μπορείς να το κάνεις με το ConvertXtoDVD ή το δωρεάν DVD Flick.

Υπάρχει και ένα plugin, το Sonic DVD for Photo Story 3 αλλά δεν είναι δωρεάν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...