Προς το περιεχόμενο

Η πρωτη Ελληνικη σελιδα για αγορα online xbox live συνδρομων και microsoft points.

takis3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ φιλε μου για τις αγορες και τα καλα σου λογια.

Να ενημερωσω οτι απο χθες ολα τα ειδη στο site ειναι sold out.

Συγνωμη για αυτη την ανωμαλια επρεπε να ειχα βαλει ως επιλογη να μην μπορει ο πελατης να αγορασει οσα κοματια θελει ανα συναλλαγη ωστε να εξυπηρετουνται περισσοτερο οι απλοι χρηστες που ζητανε πχ μεχρι 3 κωδικους ανα συναλλαγη. Καποιος πιθανον εμπορος αγορασε πολλα κομματια απο το καθε ειδος.Θα σας ενημερωσω για καθε νεοτερο και ελπιζω σημερα να λυθει το προβλημα.

EDIT: Ok εβαλα παλι στο στοκ ολα τα ειδη αλλα δεν μπορεσα να αλλαξω τις ρυθμισεις στο Paypal.Εχω στειλει email να μου απαντησουν.Ελπιζω να μην παρουσιαστει ξανα προβλημα.

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και γω που νομιζα οτι σου πηρα χθες την τελευταια καρτα με τα Microsoft points(2100).LOL.Ολα τελεια και το mail ηρθε αμεσως.

Δημοσ.

Προσοχη.Οποιος προσπαθει να αγορασει να μπαινει απο το .gr για αγορα.Το .com εχει προβλημα και ειναι ολα soldout.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ το φιλο telegamesvg για την εμπιστοσυνη και τις αγορες του το προβλημα τακτοποιηθηκε.Να σημειωσω εδω οτι ο κωδικος καποιες φορες μπορει να ερθει στο φακελο του email με τα spam (ή αλλιως ομαδικη αλληλογραφια) γιατι μπορει να αναγνωριστει ως διαφημιστικο μυνημα και να αποθηκευτει εκει.Ετσι τσεκαρετε και αυτους τους φακελους στο email.

Επισης ανανεωθηκαν και μεταφραστηκαν στα Ελληνικα οι πληροφοριες στο site (εκτος απο τα εξωτερικα logos οπου και αυτο θα γινει το επομενο διαστημα) και προστεθηκαν σημαντικες πληροφοριες οπως το πως λειτουργει η διαδικασια λεπτομερως, αλλα και νεοι τροποι αμεσης επικοινωνιας μαζι μου για οποιαδηποτε απορια ή προβλημα οπως κινητο τηλεφωνο και κληση μεσω skype που κανει εκτροπη ολες τις κλησεις σας στο σταθερο μου τηλεφωνο εντελως δωρεαν για εσας απο οποια χωρα του κοσμου και αν καλειτε.

Ετσι μπορειτε να επικοινωνειτε μαζι μου αμεσα ακομα και αν ειμαι offline εντελως δωρεαν ακομα και απο το εξωτερικο.Ευχαριστω.

Δημοσ.

Μόλις πήρα κι εγώ μία 12μηνη. Όλα λειτούργησαν γρήγορα και άψογα. Συγχαρητήρια.

Και μία ερώτηση. Υπάρχει πιθανότητα να έχεις στοκ από 4200 πόντους (Ευρώπη) σύντομα;

Δημοσ.
Μολις εκανα πληρωμη για 2 12μηνες συνδρομες ..

Πως θα λαβω τους κωδικους ?

Ολα καλα , η Αμεση επεμβαση του φιλου Τακη ελυσε αμεσως το προβλημα :-D!!!

Τελεια εξυπηρετηση κ τιμές ..

Φιλε Τακη σε ευχαριστώ.

Δημοσ.

Να εισαι καλα φιλε μου και εγω σε ευχαριστω όπως και ολους εσας που δειξατε την εμπιστοσυνη σας και στηριζετε αυτη την προσπαθεια.

Λοιπον θελω να ενημερωσω για καποια σημαντικη αλλαγη που εκανα στο site όπου στο εξης ο κωδικος που αγοραζετε θα εμφανιζεται επιτοπου στην οθονη της συναλλαγης στο ευχαριστηριο μυνημα που ακολουθει αμεσως μετα την πληρωμη.Οπως με ενημερωνουν μερικοι φιλοι που αγορασαν απο χθες η αμεση εμφανιση του κωδικου στη σελιδα της πληρωμης λειτουργει μια χαρα.Φυσικα ο κωδικος θα εξακολουθει να σας ερχεται και στο email για λογους backup αλλα δεν υπαρχει λογος να κανετε login στο email σας ή να περιμενετε το μυνημα (εστω και αν αυτο κανει 1-2 λεπτα) αφου ο κωδικος θα ειναι ηδη διαθεσιμος και θα σας δινεται στη σελιδα της πληρωμης οπου μπορειτε να τον χρησιμοποιησετε αμεσα.

Αυτη η υπηρεσια στον παλιο σερβερ τις περισσοτερες φορες δε λειτουργουσε και ηταν απο τους κυριοτερους λογους που αλλαξα σερβερ γιατι βασικος μου στοχος στη δημιουργια του goldxbox ήταν η αμεση εξυπηρετηση των φιλων της Ελληνικης Xbox Live κοινοτητας.

Επομενως στο εξης δεν εχετε παρα να κοιταξετε στο ευχαριστηριο μυνημα που ακολουθει στη σελιδα που πληρωνετε οπου αναγραφεται και ο κωδικος και μπορειτε να τον χρησιμοποιησετε αμεσα.Ευχαριστω.

Δημοσ.

Nα διευκρινησω οτι για να εμφανιστει στη σελιδα της αγορας το ευχαριστηριο μηνυμα που περιεχει τον κωδικο που αγορασατε θα πρεπει να πατησετε το κιτρινο κουμπι "Return to merchant" που βρισκεται στο τελος της αποδειξης του Paypal ωστε να εμφανιστει το μηνυμα απο το goldxbox που λεει "thank you" κλπ οπου εκει γραφει στα αγγλικα οτι ο κωδικος σας ειναι αυτος ΧΧΧΧΧΧΧΧ και θα σας αποσταλει και με email.

Εχω αναρτησει τις σχετικες οδηγιες λεπτομερως στα Ελληνικα και στη περιοχη "how it works" στο goldxbox.gr .

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μεγαλε,εισαι θεος!!!σημερα αγορασα κ εγω μια μαζι με τον δασκαλο των αγγλικων μου και σε 5 λεπτα τελος.απο εδω κ περα απο εσενα θα αγοραζω.κ πολυ καλες τιμες.

Δημοσ.
μεγαλε,εισαι θεος!!!σημερα αγορασα κ εγω μια μαζι με τον δασκαλο των αγγλικων μου και σε 5 λεπτα τελος.απο εδω κ περα απο εσενα θα αγοραζω.κ πολυ καλες τιμες.

Τελικά ψώνισες από internet; Πως και έτσι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...