Προς το περιεχόμενο

Η πρωτη Ελληνικη σελιδα για αγορα online xbox live συνδρομων και microsoft points.

takis3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να ρωτησω κατι...

Εμενα η 12μηνη ληγει στις 4/10 αλλα δεν θα ειμαι σπιτι λογο εκλογων. Θα επιστρεψω 5 ή 6. Υπαρχει κανενα προβλημα αν κανω την ανανεωση τοτε ή αμα ληξη θα χασω κανα λογαριασμο? Μην παθω κανα χουνερι και χασω κανα gamertag γιατι εχω διβασει διαφορα κουλα κατα καιρους...

Δημοσ.

Δυο ερωτησεις :

1) Eμενα η συνδρομη ληγει τον Ιανουαριο.Αν περασω απο τωρα τον κωδικο ανανεωσης θα εχω καποιο προβλημα ?

2)Περνωντας τον κωδικο ανανεωσης θα σταματησει να χρεωνεται η πιστωτικη ή θα πρεπει να του παρω ΚΑΙ τηλεφωνο ?

Δημοσ.

Οχι xaros73 δε θα εχεις κανενα προβλημα.Απλα οταν η ληξει η συνδρομη σου γινεται αυτοματα silver δηλαδη θα μπορεις να μπενεις στο live αλλα δε θα μπορεις να πεζεις παιχνιδια online.Οταν γυρισεις σπιτι βαζεις τον κωδικο και γινεται ξανα η συνδρομη σου gold και φυσικα ισχυει η ενεργοποιηση σου απο την ημερομηνια που βαζεις τον κωδικο.

Telegamesvg αν βαλεις των κωδικο τωρα η συνδρομη σου θα πιστωθει επιπλεον για οσους μηνες αντιστοιχει ο κωδικος που θα βαλεις προσθετοντας στους μηνες αυτους στο ηδη υπαρχων υπολοιπο που εχει μεινει στο λογαριασμο σου.

Δηλαδη αν η συνδρομη ληγει τον Ιανουαριο 2010 και βαλεις πχ κωδικο 12 μηνων, θα ληγει Ιανουαριο 2011 ή με 13 μηνες Φεβρουαριο 2011.Δηλαδη θα εχεις μετα την ενεργοποιηση του κωδικου υπολοιπο 16 ή 17 μηνες αντιστοιχα στο λογαριασμο σου.

Η αυτοματη χρεωση μεσω αποθηκευμενης πιστωτικης καρτας δεν θα γινει παρα μονο αν η συνδρομη σου εχει ληξει και εχει γινει silver οποτε αυτο μην σε απασχολει δεν χρειαζεται να τους παρεις τηλεφωνο.

Αν ομως θες να διακοψεις την αυτοματη ανανεωση της συνδρομης μεσω καρτας αυτο μπορεις να το κανεις ευκολα μεσα απο το web interface δηλαδη πρεπει να μπεις στο λογαριασμο σου στο live μεσω της ιστοσελιδας του xboxlive και οχι απο την κονσολα και στις επιλογες αριστερα διαλεγεις membership level και μετα δεξια "turn auto renewal off".Ετσι θα σταματησει να χρεωνεται αυτοματα η καρτα σου οταν ληξει η συνδρομη σου.

Δημοσ.

Telegamesvg αν βαλεις των κωδικο τωρα η συνδρομη σου θα πιστωθει επιπλεον για οσους μηνες αντιστοιχει ο κωδικος που θα βαλεις προσθετοντας στους μηνες αυτους στο ηδη υπαρχων υπολοιπο που εχει μεινει στο λογαριασμο σου.

Δηλαδη αν η συνδρομη ληγει τον Ιανουαριο 2010 και βαλεις πχ κωδικο 12 μηνων, θα ληγει Ιανουαριο 2011 ή με 13 μηνες Φεβρουαριο 2011.Δηλαδη θα εχεις μετα την ενεργοποιηση του κωδικου υπολοιπο 16 ή 17 μηνες αντιστοιχα στο λογαριασμο σου.

Η αυτοματη χρεωση μεσω αποθηκευμενης πιστωτικης καρτας δεν θα γινει παρα μονο αν η συνδρομη σου εχει ληξει και εχει γινει silver οποτε αυτο μην σε απασχολει δεν χρειαζεται να τους παρεις τηλεφωνο.

Αν ομως θες να διακοψεις την αυτοματη ανανεωση της συνδρομης μεσω καρτας αυτο μπορεις να το κανεις ευκολα μεσα απο το web interface δηλαδη πρεπει να μπεις στο λογαριασμο σου στο live μεσω της ιστοσελιδας του xboxlive και οχι απο την κονσολα και στις επιλογες αριστερα διαλεγεις membership level και μετα δεξια "turn auto renewal off".Ετσι θα σταματησει να χρεωνεται αυτοματα η καρτα σου οταν ληξει η συνδρομη σου.

Φιλε Takis3 σε ευχαριστω για τις αμεσες και αξιοπιστες απαντησεις.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ.

Να πω επισης οτι απο σημερα ειναι διαθεσιμοι και παλι οι 2100 ποντοι για ευρωπαικο account που ειχανε εξαντληθει.

Επισης λογω της συνεχομενης αυξησης του δολλαριου η τιμη στα 29 μετατρεπομενη σε δολλαριο γινεται ολοενα και πιο χαμηλη για τους αμερικανους θα ανεβασω απο αυριο την τιμη λιγο δηλαδη στα 29,50€ για την 12μηνη.Δυστυχως η τιμες δεν γινεται να μενουν σταθερες για μεγαλο διαστημα γιατι αλλαζουν και οι ισοτιμιες των νομισματων και μαλιστα οι περισσοτερες καρτες οταν τις αγοραζω τις πληρωνω σε δολλαριο ή σε αγγλικη λιρα.

Δημοσ.

Σας ευχαριστω για την προτιμηση και την εμπιστοσυνη που μου δειχνετε.

Επισης για οποιον δεν εχει πιστωτικη υπαρχει και η δυνατοτητα καταθεσης σε τραπεζικο λογαριασμο.

Οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει προσωπικο μυνημα εδω ή στο LIVE.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Μολις χθες πηρα κι εγω την 12μηνη μεσω paypal.

Την καρτα με τους 4200 ποντους θα την εχει συντομα?

Κι αν ναι ποσο κοστιζει?

Δημοσ.

Για το λογο οτι δε σκοπευω να φερω συντομα 4200 εχω ριξει πολυ την τιμη στην 2100 οποτε συμφερει να παρεις 2x2100=4200 και σου βγαινει 40 ευρω δηλαδη φτηνοτερη απο πολλα μαγαζια που εχουν 4200.

Επισης να πω για οσους τους βολευει η καταθεση σε λογαριασμο οτι επειδη εχω προσβαση online στο λογαριασμο της τραπεζας μπορω να επιβεβαιώσω οποιαδηποτε στιγμη με ενημερωσετε για την καταθεση που εχετε κανει και να σας στειλω τον κωδικο οπουδηποτε σας βολευει ή στο email ή εδω ή ακομα και στο κινητο.

Δημοσ.

Σημαντικο:

Οπως θα διαπιστωσατε οσοι αγορασατε τις τελευταιες 2 μερες συνδρομη ή ποντους, σας ήρθε εχθες στο email και φωτο της καρτας που αγορασατε.

Απο εχθες το συστημα εξυπηρετησης αλλαξε.Ετσι στο εξης οταν αγοραζετε απο το site θα λαμβανετε (όπως γινεται και τωρα) αυτοματα και αμεσα μαζι με την πληρωμη στο email σας τον κωδικο της καρτας ωστε να μπορειτε να τον χρησιμοποιησετε αμεσα στο xbox live και στη συνεχεια εντος 24 ωρων θα σας στελνω χειροκινητα και τη φωτο της καρτας.

Αυτο γινεται γιατι το συστημα που συνεργαζεται με το Paypal και κανει την αυτοματη αποστολη του κωδικου που αγορασατε στο email, υποστηριζει μονο αποστολη κειμενου .txt και οχι φωτο.

Στη συνεχεια θα σας στελνω και τις φωτος χειροκινητα οταν θα βρισκομαι στον υπολογιστη μου.

Να υπενθυμισω οτι οταν καποιος ειναι ηδη μελος στο Paypal και κανει εισοδο στο λογαριασμο του για να πληρωσει ο κωδικος εμφανιζεται αμεσως μολις ολοκληρωθει η συναλλαγη στη σελιδα που γραφει "thank you" κατω απο το σειριακο αριθμο της αποδειξης .

Ευχαριστω.

Δημοσ.

αγόρασα 2100 Ποντους χωρις κανένα πρόβλημα. Μου ήρθε ο κωδικός μέσω e-mail.

Μπράβο, καλή προσπάθεια φίλε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...