Προς το περιεχόμενο

Η πρωτη Ελληνικη σελιδα για αγορα online xbox live συνδρομων και microsoft points.

takis3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To site ειναι το http://www.goldxbox.gr

Επειδη κατα καιρους ακουω οτι υπαρχουν προβληματα στην online αγορα για συνδρομες και microsoft points απο το εξωτερικο αποφασισα να ανοιξω μια ιστοσελιδα αφου δεν υπαρχει αντιστοιχη Ελληνικη και ολοι καταφευγουμε σε ξενα sites για αγορα.

1) για να μην τους εχουμε αναγκη

2) για να αγοραζουμε πιο φτηνα (ηδη οι ξενοι αγοραζουν απο το goldxbox.com)

3) για να μην περιμενουμε άλλο τα αργοπορημενα email τους που πολλες φορες κανουν και αρκετες ώρες (!!) για να αποσταλουν αφου στο goldxbox η παραλαβη του κωδικου γινεται αυτόματα και άμεσα (!) μαζι με την πληρωμη δηλαδη εμφανίζεται στην οθονη αμεσως μολις ο χρηστης πατησει το κουμπι για την ολοκληρωση της συναλλαγης.Παραλληλα γινεται και αποστολη στο email του πελατη.

Επιπλεον για οσους δεν διαθετουν πιστωτικη καρτα μπορουν ειτε να καταθεσουν χρηματα μεσω Western Union ειτε αν ειναι απο Αθηνα να το κανονισουμε με ραντεβου.

Μονο για το ραντεβου το λεω με επιφυλαξη γiατι λογω χρόνου δεν ξέρω αν θα ειμαι παντα διαθέσιμος.

Το site ειναι στα αγγλικα και κανει αναδρομολογηση στο .com για 2 λογους.Πρωτον γιατι απευθύνεται σε όλες τις χωρες και δευτερον γιατι το εργαλειο που εφτιαξα τα logos και τα κουμπια δεν υποστηριζουν Ελληνικη γραμματοσειρα.Στο μελλον σιγουρα το .gr θα μεταφραστει και θα ειναι ξεχωριστη subpage του .com .

To site εμφανιζει αυταματα τις τιμες στο τοπικο νομισμα του επισκεπτη.Αυτο ομως μερικες φορες ειναι δυνατο να μη λειτουργησει και να σας δειχνει σε αλλο νομισμα (μαλλον λογω provider) γι αυτο βεβαιωθειτε οτι δειχνει το νομισμα που σας ενδιαφερει και αν οχι επιλεξτε την αναλογη σημαιουλα στην κορυφη του site.

Οποιος θελει μπορει να με βαλει και στη λιστα των φιλων του στο xbox live.

Το καινουργιο μου gamertag ειναι Goldcards και με αυτο θα με βρειτε online.

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επειδη απο προχτες εχουν παρει ηδη αρκετοι Έλληνες αν εχει αγορασει καποιος απο εδω αμα θελει ας γραψει τις εντυπωσεις του.Ευχαριστώ.

Δημοσ.
αγόρασα χθες 2100 πόντους...όλα καλά,αν και οι 2100 ήταν οι λιγότεροι που μπορούσες να πάρεις,πάντως άμεση ανταπόκριση...

Σε ευχαριστω πολυ.Οσο και αν εψαξα δεν βρηκα καρτες μικροτερες απο 2100 ποντους για ευρωπαικο account.Στο μελλον αν βρω παντως θα φερω.

Δημοσ.
Κι εγώ όσο κι αν έχω ψάξει δεν έχω 1600 points για ευρωπαϊκούς λογαριασμούς παρά μόνο για αμερικάνικους. Καλή επιτυχία takis3.

Σε ευχαριστω πολύ.Οι 1600 και οι 4000 ποντοι βγαινουν μονο για αμερικανικο account και αντιστοιχα οι 2100 και 4200 μονο για ευρωπαικο.Παντως στο site στο κουτακι της καθε καρτας γραφω στην επικεφαλιδα works only in USA για τους αμερικανικους και works only in Europe για τους ευρωπαικους για να γνωριζει ο κοσμος τι περνει.

Δημοσ.
Καλή επιτυχία, σκοπεύω σύντομανα αγοράσω 12μηνη συνδρομή, και θα το κάνω απο το site σου.

Σε ευχαριστω πολυ.Σημερα παρελαβα και 13 μηνων συνδρομες.Πιστευω απο αυριο καποια στιγμη θα εχουν μπει στο site.Καπου στα 33,50 € υπολογιζω θα εχουν τιμη.Στοχος μου ειναι να ειμαι κατα το δυνατον πιο φτηνος απο αλλα γνωστα στην ευρωπαικη αγορα καταστηματα οπως αυτο http://xboxliveuk76.com/ που συνηθηζουν να ψωνιζουν οι περισσοτεροι αγγλοι.

(Στο xboxliveuk οι τιμες ειναι σε pounds αριστερα στη σελιδα υπαρχει επιλογη που τις δειχνει σε ευρω.)

Δημοσ.
Σε ευχαριστω πολυ.Σημερα παρελαβα και 13 μηνων συνδρομες.Πιστευω απο αυριο καποια στιγμη θα εχουν μπει στο site.Καπου στα 33,50 € υπολογιζω θα εχουν τιμη.Στοχος μου ειναι να ειμαι κατα το δυνατον πιο φτηνος απο αλλα γνωστα στην ευρωπαικη αγορα καταστηματα οπως αυτο http://xboxliveuk76.com/ που συνηθηζουν να ψωνιζουν οι περισσοτεροι αγγλοι.

33€? Τέλεια.

Δημοσ.

Θα χτυπησω και εγω μια 12μηνη απλως περιμενω να περασει το ban wave του νοεμβριου...oι τιμες που βλεπω ειναι ακρως ανταγωνιστηκες με τα ξενα site....bravo Τακη για την καλη δουλεια :-)

Δημοσ.

Σας ευχαριστω θερμα ολους που με στηριζετε με τα καλα σας λογια και τις αγορες σας.Ηδη απο σημερα οι 2100 ποντοι εξαντληθηκαν και πιστευω οτι απο Παρασκευη θα εχω παλι.

Επισης οπως θα δειτε εβαλα απο σημερα και συνδρομες 13 μηνων στα 33,50 ευρω.

Δημοσ.

Μπράβο για την προσπάθεια φίλε Τάκη..

Απλά να αναφέρω οτι το 12+1 είναι λίγο άκυρο.. Η 12μηνη αν κάνεις τη διαίρεση βγαίνει πιο φθηνά(2,41) στο μήνα απο ότι η 12+1(2,57). Θεωρητικά η 12+1 πρέπει να είναι στην τιμή της 12 και ο ένας μήνας επιπλέον να είναι δώρο.., όχι υπερχρεωμένος :)

Αυτό το λέω καλοπροαίρετα και έχοντας αγοράσει 13μηνες απο άλλα site παλιότερα...

Καλή επιτυχία στο εγχείρημα σου.

Δημοσ.
Μπράβο για την προσπάθεια φίλε Τάκη..

Απλά να αναφέρω οτι το 12+1 είναι λίγο άκυρο.. Η 12μηνη αν κάνεις τη διαίρεση βγαίνει πιο φθηνά(2,41) στο μήνα απο ότι η 12+1(2,57). Θεωρητικά η 12+1 πρέπει να είναι στην τιμή της 12 και ο ένας μήνας επιπλέον να είναι δώρο.., όχι υπερχρεωμένος :)

Αυτό το λέω καλοπροαίρετα και έχοντας αγοράσει 13μηνες απο άλλα site παλιότερα...

Καλή επιτυχία στο εγχείρημα σου.

Σε ευχαριστω για τη στηριξη σου και τα καλα σου λογια.Και εγω παλιοτερα βλεποντας οτι γραφουν στις καρτες 12+1 νομιζα οτι προκειται για 12 μηνη συνδρομη με 1 επιπλεον μηνα δωρο.Δεν ξερω αν καποτε η microsoft εδινε δωρο 1 μηνα σε οσους περνανε 12 μηνη συνδρομη.Ισως να το ξεκινησανε ετσι και να εμεινε η ονομασια 12+1 στις σημερινες συνδρομες 13 μηνων.Σημερα αυτο που ισχυει ειναι οτι η microsoft δεν δινει δωρο κανενα μηνα με τις 12 μηνες συνδρομες και οτι υπαρχουν 2 διαφορετικων ειδων συνδρομες 12 και 13 μηνων.Επειδη και εγω δε βλεπω το λογο να ονομασω την 13μηνη συνδρομη 12+1 οπως θα δεις και στο site μου την ονομαζω 13 months για να ειναι ξεκαθαρο τι αγοραζει ο χρηστης και να μην γινονται (δικαιολογημένες) παρεξηγησεις.

Οπως βλέπεις και εδω http://xboxliveuk76.com/ η και σε άλλα μαγαζια η 13μηνη συνδρομη εχει άλλη τιμη απο την 12μηνη δηλαδη ο επιπλεον μηνας χρεωνεται παντου.Αν η microsoft εδινε δωρο 1 μηνα στις 12μηνες τοτε αυτο θα ισχυε και στις 12μηνες συνδρομες που κοστιζουν λιγοτερο.Δηλαδη οταν ο χρηστης θα εβαζε τον κωδικο στην κονσολα για να του πιστωσει στο λογαριασμο 12 μηνες η microsoft θα του εδινε 13.Κατι τετοιο ομως δεν ισχυει που σημαινει οτι η microsoft δεν δινει κανενα δωρο απλα η 13 μηνων ειναι μια διαφορετικη συνδρομη για 13 μηνες.

Η μικρη διαφορα τους που υπαρχει στη διαιρεση ανα μηνα οφειλεται στο οτι οι καρτες αγοραστηκαν σε διαφορετικη χρονικη στιγμη με την σχεση δολλαριου-ευρω να μην ειναι η ιδια οποτε και η τιμη τους αντιστοιχα μεταβαλλεται.

Ηδη και επειδη το δολαριο το τελευταιο διαστημα ανεβαινει σκοπευα να αυξησω και την τιμη της 12μηνης σε ευρω γιατι η μετατροπη της τιμης σε δολλαριο αρχιζει να κινειται πολυ χαμηλα και αν συνεχισει ετσι θα ειναι ασυμφορη η πωληση της στους αμερικανους.Δεν το εκανα ακομα γιατι ολως τυχαιως το συστημα που κανει την αυτοματη μετατροπη τιμων στο site εχει βγει προσωρινα εκτος λειτουργιας και ετσι ειπα να το αφησω μεχρι να αποκατασταθει το προβλημα και να ξαναδω την τιμη πως θα ειναι οταν αυτη εμφανιζεται στο site.

Το λεω για να δεις οτι δεν ειναι απλος ο προσδιορισμος της τιμης και πεζουν ρολο παραγοντες που ο κοσμος δεν γνωριζει.Επισης θελω να διευκρινισω οτι οι τιμες δεν ειναι σταθερες και μπορουν να μεταβαλονται απο μερα σε μερα καθως ρολο πεζει τοσο η σχεση δολλαριου-ευρω-αγγλικης λιρας όσο και οτι δεν προερχονται παντα απο τον ιδιο προμηθευτη αρα και δεν αγοραζονται παντα στην ιδια τιμη.Αυτο σημαινει οτι δεν μπορει να υπαρχει υποχρεωτικα μια αναλογικοτητα στην αναγωγη ανα μηνα αφου οι τιμες ποτε δεν ειναι ενοιεες.Για να δωσω ενα παραδειγμα αν εβρισκα σε τιμη σκοτωμα 3μηνες συνδρομες και μπορουσα να τις πουλησω σε προσφορα 6 ευρω τη μια δηλαδη με αναγωγη ανα μηνα 2 ευρω ανα μηνα μηπως δεν θα επρεπε να το κανω για να μη με κατηγορησουν οτι οι 12μηνες αναγωνται ανα μηνα πιο ακριβες;Οχι βεβαια.Στην περιπτωση αυτη θα εδινα σε προσφορα την 3μηνη καρτα γιατι θα ειχα το περιθωριο λογω χαμηλου κοστους αγορας να πουλησω την συγκεκριμενη φτηνα.Γιαυτο μην συγκρινεις καρτες μεταξυ τους δεν βγαινει νοημα ειναι αγορασμενες κατω απο διαφορετικες συνθηκες καθε παρτιδα.Το μετρο συγκρισης για μενα ειναι το ποσο διαφερουν οι τιμες απο site σε site γιαυτο και πριν ειπα οτι προσπαθω γενικα να ειμαι οσο μπορω πιο φτηνος απο ξενα αντιστοιχα sites.

Σε καθε περιπτωση λοιπον η 13μηνη συνδρομη συγκρινομενη με αλλα καταστηματα ειναι σαφως μια συμφερουσα προταση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...