ghostgr_a_n Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Γεια σας παιδια. Σημερα το προι ανοιξα το laptop μου(hp pavilion dv 6000) και μετα απο περιπου μια ωρα ξαφνικα εσβησε και τωρα δεν ανοιγει με τιποτα. Δηλαδη το βαζω στο ρευμα(το φωτακι δεξια αναβει) και οταν πατω το κουμπι δεν ανοιγει. Ξερει κανενας τι μπορει να φταιει? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:20 ---------- Παιδια επιδη δεν βλεπω να γινει κατι σε τετοιες περιπτωεις ισχυει αυτο ?(γιατι πανω λεει οτι εχει εναν χρονο εγγυηση και ο ενας χρονος εχει περασει αλλα δεν εχει κλεισει ακομα 2 χρονια)
Sant Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Αν έχεις συνδεδεμένες συσκευές στα USB, δοκίμασε να τα αποσυνδέσεις και να κάνεις στη συνέχεια εκκίνηση. Έχω και εγώ το Pavilion dv6000 και ειδικότερα το dv6388ea και κάποιες φορές παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα. Μόλις αποσυνδέσω το Mouse πραγματοποιεί κανονικά εκκίνηση. Στη συνέχεια ξανασυνδέω το Mouse.
ghostgr_a_n Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Αν έχεις συνδεδεμένες συσκευές στα USB, δοκίμασε να τα αποσυνδέσεις και να κάνεις στη συνέχεια εκκίνηση.Έχω και εγώ το Pavilion dv6000 και ειδικότερα το dv6388ea και κάποιες φορές παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα. Μόλις αποσυνδέσω το Mouse πραγματοποιεί κανονικά εκκίνηση. Στη συνέχεια ξανασυνδέω το Mouse. Φιλε εβγαλα και εβαλα ολες τις συσκευες,δοκιμασα με ρευμα και μπαταρια αλλα τιποτα.
zevage Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Φιλε εβγαλα και εβαλα ολες τις συσκευες,δοκιμασα με ρευμα και μπαταρια αλλα τιποτα. Αλλαγή μητρικής 100%!!!! (αν δεν έχει εγγύηση, περίπου 280-300 ευρώ)
ghostgr_a_n Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Αλλαγή μητρικής 100%!!!! (αν δεν έχει εγγύηση, περίπου 280-300 ευρώ) Και εγω αυτο σκεφτηκα απο την αρχη. Οπως ειπα και πιο πριν ξερει κανενας αν ισχυει αυτο γιατι πανω λεει οτι εχει ενα χρονο εγγυηση.
carib Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν ισχύει η εγγύηση γιατι το πρόβλημα αυτό είναι μάλλον στην τροφοδοσία και όχι στην κάρτα γραφικών. Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι επισκευάσιμο με κόστος 80Ευρώ + ΦΠΑ.
ghostgr_a_n Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δεν ισχύει η εγγύηση γιατι το πρόβλημα αυτό είναι μάλλον στην τροφοδοσία και όχι στην κάρτα γραφικών. Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι επισκευάσιμο με κόστος 80Ευρώ + ΦΠΑ. Λες να μην φταιει η μητρικη ε? Σημερα παρατηρισα οτι αν βαλω το τροφοδοτικο και την μπαταρια δεν φορτιζει(δηλαδη δεν αναβει το φωτακι την μπαταριας) αρα μαλλον ειναι αυτο. Το site της υπογρφης σου διορθονει τετοια?
spdm Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Εμένα πάντως ο φίλος Carib με έχει βοηθήσει με την δικιά μου περίπτωση και το laptopaki ξαναζωντάνεψε
giaraios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 γεια χαρα. παιδες, εχω ενα pavilion dv6000 κι εγω, και ηθελα να του κανω ενα formatακι για να το "καθαρισω" λιγακι... ετσι, εβαλα αρχικα το cd των win xp pro μπας και τρεξει με μια επανεκκινηση για να το κανω με το παραδοσιακο τροπο... τιποτα. αφου δοκιμασα διαφορα (και για να μην πολυλογω) του "πεταξα" το partition magic 8 (μη γνωριζοντας οτι εχει ειδικο προγραμμα στον ιδιο το σκληρο για recovery και τα σχετικα...) και καταλαβαινετε τι επακολουθησε... διαγραφες ολων των διαμερισματων+δημιουργια ενος ενιαιου και μοναδικου partition "για να τελειωνουμε"... δηλαδη οτι χειροτερο... το προβλημα ξεκινα ακριβως εδω: βαζω ενα cd win xp για να εγκαταστησω λειτουργικο και δεν μου αναγωνριζει καν το σκληρο δισκο. απο οτι καταλαβαινω εχει σβησει ακομα και τους drivers για ολες τις συσκευες... και εδω η γκαφα γινεται ακομη μεγαλυτερη αφου δεν βρισκω το cd της μητρικης με ολους τους οδγηγους ωστε να bootαρει κατα την εκκινηση. οποτε, θελω κατι σαν boot disc με ολους τους οδηγους του μηχανηματος για να μπορεσει να "δει" σκληρο και να προχωρησει η υποθεση... any suggestion???
giaraios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 γεια χαρα. παιδες, εχω ενα pavilion dv6000 κι εγω, και ηθελα να του κανω ενα formatακι για να το "καθαρισω" λιγακι... ετσι, εβαλα αρχικα το cd των win xp pro μπας και τρεξει με μια επανεκκινηση για να το κανω με το παραδοσιακο τροπο... τιποτα. αφου δοκιμασα διαφορα (και για να μην πολυλογω) του "πεταξα" το partition magic 8 (μη γνωριζοντας οτι εχει ειδικο προγραμμα στον ιδιο το σκληρο για recovery και τα σχετικα...) και καταλαβαινετε τι επακολουθησε... διαγραφες ολων των διαμερισματων+δημιουργια ενος ενιαιου και μοναδικου partition "για να τελειωνουμε"... δηλαδη οτι χειροτερο... το προβλημα ξεκινα ακριβως εδω: βαζω ενα cd win xp για να εγκαταστησω λειτουργικο και δεν μου αναγωνριζει καν το σκληρο δισκο. απο οτι καταλαβαινω εχει σβησει ακομα και τους drivers για ολες τις συσκευες... και εδω η γκαφα γινεται ακομη μεγαλυτερη αφου δεν βρισκω το cd της μητρικης με ολους τους οδγηγους ωστε να bootαρει κατα την εκκινηση. οποτε, θελω κατι σαν boot disc με ολους τους οδηγους του μηχανηματος για να μπορεσει να "δει" σκληρο και να προχωρησει η υποθεση...any suggestion??? το λοιπο, μαγκες... το προνλημα ελυθη αφου βρηκα μια επιλογη στο BIOS που απενεργοποιει το SATA NATIVE κι ετσι εβαλα το cd XP HOME μεσα, εκανα επανεκκινηση κ δεν μου λεει πια οτι δεν βρισκει μοναδα αποθηκευσης (σκληρο δισκο). τωρα τρεχει κανονικοτατα... θα ενημερωσω για την πορεια οταν μου τρεξουν κανονικα τα windows...
LLLEFTERIS Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Και εγω εχω μια motherboard απο DV6000 που δουλευει κανονικα Την εβγαλα απο φορητο με σπασμενη οθονη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.