tzotzo Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Πειτε μου εναν...Εναν μονο λογο για να ψυχοπλακωθω Τριτη και 13... Εναν...
klainmaingr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 με 'σενα my dawg, ή θα διαφωνούμε κάθετα.......ή θα συμφωνούμε οριζόντια μέση λύση γιοκ αρφ! Μιά μ@λακία και μισή...Τίποτα παραπάνω... Επιτηδευμένη και biased εντελώς ταινία όλο κ όλο για να προκαλέσει αίσθηση.. Ναι.. Τρομερή αίσθηση... Right... Προσπάθησα αλήθεια να δώ κάτι παραπάνω.. Είδα βεβιασμένες σκηνές προς πρόκληση σαματά και fuzz... Άσε που στα "ouch" σημεία ήταν ΤΟΣΟ κακοσκηνοθετημένο... μα ΤΟΣΟ όμως.. Όλο κ όλο για να λές "α ναι είδα αυτή και αυτή τη σκηνή". 7 συνολικά λεπτά "ενδιαφέροντος" σε 1μιση ώρα ταινίας. ΜΗΝ ΣΠΑΤΑΛΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ. Πάντε να μαζέψετε σαλιγκάρια τώρα μόλις κόψουν οι βροχές.. 3,5/10 γιατί είχε καλή φωτογραφία και 2-3 προκλητικές σκηνές. Σκηνοθετικά ήταν αίσχος. Go to hell lars....
tzotzo Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 προς πληροφορηση του κοινου την σταματησα την ταινια στο 5λεπτο. Οπως και με το ζορι ειδα και αυτην την ταινια που παιζει η κοκκινοτριχισα αυστραλη. Μονο το δαμαζοντας τα κυματα ηταν καλο ρε γαμωτο?
washcloud Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μιά μ@λακία και μισή...Τίποτα παραπάνω...Επιτηδευμένη και biased εντελώς ταινία όλο κ όλο για να προκαλέσει αίσθηση.. Ναι.. Τρομερή αίσθηση... Right... Προσπάθησα αλήθεια να δώ κάτι παραπάνω.. Είδα βεβιασμένες σκηνές προς πρόκληση σαματά και fuzz... Άσε που στα "ouch" σημεία ήταν ΤΟΣΟ κακοσκηνοθετημένο... μα ΤΟΣΟ όμως.. Όλο κ όλο για να λές "α ναι είδα αυτή και αυτή τη σκηνή". 7 συνολικά λεπτά "ενδιαφέροντος" σε 1μιση ώρα ταινίας. ΜΗΝ ΣΠΑΤΑΛΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ. Πάντε να μαζέψετε σαλιγκάρια τώρα μόλις κόψουν οι βροχές.. 3,5/10 γιατί είχε καλή φωτογραφία και 2-3 προκλητικές σκηνές. Σκηνοθετικά ήταν αίσχος. Go to hell lars.... ...τί να κεράσω; τα σαλιγκάρια γαμήσανε
klainmaingr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 προς πληροφορηση του κοινου την σταματησα την ταινια στο 5λεπτο.Οπως και με το ζορι ειδα και αυτην την ταινια που παιζει η κοκκινοτριχισα αυστραλη. Μονο το δαμαζοντας τα κυματα ηταν καλο ρε γαμωτο? Αλήθεια δεν ήταν ρε συ τόσο προκλητική.. Μπλα μπλά ήταν όλη η ταινία με μετρημένες "δυνατές" σκηνές που εμένα πέρασαν και δεν ακούμπησαν. Βαρετή και τρομερά μονότονη μπορώ να πώ... Της κάνεις μεγάλη χάρη να την χαρακτηρίσεις προκλητική γιατί έτσι μπαίνουν και άλλοι στο τριπάκι να την δούν (όπως μπήκα και εγώ) και μετά ξενερώνουν ...τί να κεράσω; τα σαλιγκάρια γαμήσανε Το summerangels σε xxx edition μήπως και με φύγει η βαρεμάρα
washcloud Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 what iz summer angelz? edit : ασ' το...κατάλαβα...
slipknot Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Την είδα κι εγώ. Καταρχάς ήμουν περίεργος να δω την ταινία γιατί απ' τη στιγμή που κυκλοφόρησε όλοι την έθαβαν. Ένα πράμα σαν το Inglourious Basterds, απ' την ανάποδη όμως. Από αυτά που έχω δει μέχρι στιγμής, την ταινία είτε θα τη λατρέψεις είτε θα τη μισήσεις. Αδυνατώ να προσδιορίσω τι ακριβώς ένιωσα όταν τελείωσε, τείνω πιο πολύ προς τη θετική άποψη όμως. Διάβασα αρκετά posts σχετικά με τα μηνύματα που πάει να περάσει η ταινία και τους συμβολισμούς. Έχουν περάσει λίγα λεπτά απ' τη στιγμή που τελείωσε και δεν το έχω "φιλοσοφήσει" και πολύ το συγκεκριμένο θέμα. Επιφυλάσσομαι όμως διότι στην τελική, πολλές φορές ο καθένας καταλαβαίνει τα δικά του βλέποντας ένα έργο. Δεν είναι απίθανο ένας σκηνοθέτης να παρουσιάζει κάτι επειδή έτσι του τη βάρεσε και όχι με σκοπό να περάσει κάποιο κρυμμένο μήνυμα. Το ότι ο von Trier είχε κατάθλιψη όσο γυριζόταν η ταινία έπαιξε το ρόλο του πιστεύω.
washcloud Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 ...και το ότι είναι "για σκότωμα", όπως -περίπου- είπε κι ο αδελφός εν γαβ-γαβ klain, επίσης....
activex Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Είμαστε κάπου στο 50:00. Αποφάσισα να αφοσιωθώ στο μσν και στο ινσόμνια...Τα 50 πρώτα λεπτά πρέπει να ήταν έυκολα τα πιο βαρετά της ζωής μου... Όσο και να προσπάθησα να δώ "κάτι"... Μπούρδες... έχω να πώ... Μπούρδες... Άσχετα από την συγκεκριμένη ταινία πάντως εχω μια απορία. Όταν στα μισά μιας (οποιαδήποτε) ταινίας, επικεντρώνεσαι στο μσν και στο ινσόμνια... Πως μπορείς στο τέλος να πεις συνολικά τι είδες ;
klainmaingr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Άσχετα από την συγκεκριμένη ταινία πάντως εχω μια απορία.Όταν στα μισά μιας (οποιαδήποτε) ταινίας, επικεντρώνεσαι στο μσν και στο ινσόμνια... Πως μπορείς στο τέλος να πεις συνολικά τι είδες ; Δεν άλλαξα δωμάτιο ούτε έβαλα mute στα αυτιά μου Εκεί ήτανε δε whole 40" να παίζει.. Απλά όποτε σταματούσε το μπλαμπλά και το σέκς ή άλλαζε λίγο το σκηνικό απο το γκρό πλάν με φόντο τα δέντρα (Σπάνια) γυρνούσα και έβλεπα τι συμβαίνει.. Τώρα το να έχω το λάπτοπ ανοιχτό συμβαίνει σε πολλές ταινίες μετά απο κάποια φάση..
activex Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δεν άλλαξα δωμάτιο ούτε έβαλα mute στα αυτιά μου Εκεί ήτανε δε whole 40" να παίζει.. Απλά όποτε σταματούσε το μπλαμπλά και το σέκς ή άλλαζε λίγο το σκηνικό απο το γκρό πλάν με φόντο τα δέντρα (Σπάνια) γυρνούσα και έβλεπα τι συμβαίνει.. Τώρα το να έχω το λάπτοπ ανοιχτό συμβαίνει σε πολλές ταινίες μετά απο κάποια φάση.. α εντάξει τότε! πάλι καλά να λέμε δηλαδή πέρα από την πλάκα , ιδικά σε ταινία που ερμηνεύεται αρκετά "ελεύθερα" και απαιτεί τουλάχιστο αυξημένη προσοχή στη λεπτομέρεια... ε καλύτερα να μας έλεγες ότι δεν μπόρεσες τελικά να την παρακολουθήσεις
Praetorianos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δεν άλλαξα δωμάτιο ούτε έβαλα mute στα αυτιά μου Εκεί ήτανε δε whole 40" να παίζει.. Απλά όποτε σταματούσε το μπλαμπλά και το σέκς ή άλλαζε λίγο το σκηνικό απο το γκρό πλάν με φόντο τα δέντρα (Σπάνια) γυρνούσα και έβλεπα τι συμβαίνει.. Τώρα το να έχω το λάπτοπ ανοιχτό συμβαίνει σε πολλές ταινίες μετά απο κάποια φάση.. Καλά δεν σου λέω ότι έχεις άδικο για την ταινία, αλλά την συγκεκριμένη όπως και μερικές άλλες (πχ American Psycho) δεν είναι να τις βλέπεις παράλληλα με PC. Θα χάσεις μικρούς διαλόγους που θα κάνουν την ταινία ακατανόητη στο τέλος και βαρετή. Για TV + PC καταστάσεις είναι τα Rambo ξέρω γω.
washcloud Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 ...κι εγώ ρε παλλουκάρια που όταν αποπειράθηκα να τη δω μακρυά από πληχτρολόγια τρωχτικά και ινπουτ ντηβάισιζ κάθε είδους, αραχτός στα 2 μέτρα μαύρα χαράματα με τους βιορυθμούς πιο αργούς απ' το σαλτάρισμα του πιτσιρικά απ' το γουίντοου, αλλά παρ' όλ' αυτά το μάτι garnele, και μετά από κανένα ζαρανταπεντάλεφτο είχε φτάσει η υπομονή μου στο αμήν με την αηδία που πίεζα τον ευατό μου να της δώσει μία δεύτερη ευκαιρία, αλλά κατά βάση ήμαν με την καλή διάθεση να σφάξω όλους τους Δανούς, μηδέ του Λούσιφερ εξαιρουμένου, τί ήταν;
activex Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 washcloud αν την παρακολούθησες όπως λες, είναι προσωπικό σου θέμα να μας πεις τι ήταν τελικά (για εσένα πάντα) αυτό που είδες, και ευχαρίστως να το δεχτούμε ως προσωπική σου άποψη - αισθητική. Από εκεί και πέρα προφανώς δεν μπορούν να λένε το ίδιο και όσοι ΔΕΝ παρακολουθήσαν τουλάχιστο όπως έπρεπε... αυτή είναι η μόνη μου παρατήρηση και ισχύει για όλες τις ταινίες, ιδιαίτερα για τις αντισυμβατικές
washcloud Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δε μ' αρέσει ΙΤΣ που το γράφεις λες και θα μου κάνεις κάποια χάρη που ποτέ δεν ζήτησα, γι' αυτό δεν έχω και πολύ όρεξη για περαιτέρω- παρ' ολ' αυτά το "τί ήταν για μένα" εδηλώθει ξεκάθαρα. Και σίγουρα το να μην την "εκτίμησε" ο klainmaingr όσο ίσως εσύ, δε σημαίνει ότι έγινε επειδή δεν ήταν καρφωμένος στον γκαναπέ. Το ότι επίσης το τονίζω, δε σημαίνει ότι έχουμε σχέση - όμως άμα ο άλλος δεν είναι μεταξύ φροντιστηρίου και χερογλύκανου, ε, δεν νομίζω ότι είναι σαβουαβιράτο να του λες "μα εσύ μοναμί δεν ειδες και τίποτα", επειδή ΕΣΕΝΑ δε σου αρέσει που δεν του άρεσε. In other words, τον έχω αρκετά ικανό να μπορεί να την παρακολουθεί κάνοντας παράλληλα και άλλα, και μάλιστα στην αγαπημένη του στάση : με τα χέρια κάτω και ψηλά τα πόδια, και αρκετά εντάξει για να παραδεχτεί ΕΑΝ δεν έχει παρακολουθήσει κάτι αρκετά, πως επιφυλάσσεται. Το δε γεγονός ότι είχαμε παρόμοια αίσθηση, ενώ εγώ ήμουν πιο "συνεπής", με κάνει να νιώθω ακόμα πιο βλάκας, μιας και αυτός την έβγαλε -μάλλον- με λιγότερες απώλειες. Κοντολογίς, μη τρασάρεις τον άλλο με πάτημα την δικιά του παραδοχή για μη απόλυτη προσήλωση, τη στιγμή που παραπάνω δε θα χρειαζόταν - ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΟΠΩΣ ΕΣΥ. Διότι δε σε τιμά. Πόσο μάλλον που δεν απηύθυνε λόγο σε κανέναν που του ΑΡΕΣΕ, όπως έκανες εσύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα