Προς το περιεχόμενο

htc diamond 2 τι βιντεο διαβαζει...

dimi5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα

μπορειτε να με βοη8ησετε εχω μια απορια δλδ δεν ξερω τι αρχεια βιντεο παιζει το κινητο μου...ειχα βαλει εχθες ενα αρχειο avi δλδ εργο και δεν μου το διαβαζε ενω λεει οτι διαβαζει avi μηπως 8ελει κανενα αλλο προγραμμα η update?

• Moderators
Δημοσ.

Ναι ο media player εχει καποια θεματακια με τα oodecs. Θα κατεβασεις τον Core Player ο οποιος ειναι universal και δεν θα εχεις προβλημα.

Δημοσ.

ρε φιλε ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΔΩΡΕΑΝ?ολα τα αγοραζεις σε αυτο το κινητο ελεος ...δεν ξερεις κανενα προγραμμα ΔΩΡΕΑΝ?

• Moderators
Δημοσ.

Αν καταλαβα τι εχεις γραψει απο πανω, απλα τρεξε το .ΕΧΕ στον υπολογιστη αου, και δες τι θα συμβει την επομενη φορα που θα συνδεσεις την συσκευη σου.

Και για να γινω πιο σαφης. Τρεχεις το .ΕΧΕ στον υπολογιστη, συνδεεις το κινητο σε επιλογη Συγχρονισμο Δεδομενων (καπως ετσι λεγεται) και το προγραμμα περναει στην συσκευη.

Δημοσ.
Αν καταλαβα τι εχεις γραψει απο πανω, απλα τρεξε το .ΕΧΕ στον υπολογιστη αου, και δες τι θα συμβει την επομενη φορα που θα συνδεσεις την συσκευη σου.

Και για να γινω πιο σαφης. Τρεχεις το .ΕΧΕ στον υπολογιστη, συνδεεις το κινητο σε επιλογη Συγχρονισμο Δεδομενων (καπως ετσι λεγεται) και το προγραμμα περναει στην συσκευη.

ακου απλος το αρχειο αυτο ειναι .εχε ενω το κινητο μου διαβαζει .cab....(αρχεια) και οταν το κανω εγκατασταση μου λεει οτι μπορει να μην δουλευει τελοςπαντον το εκανα με .εχε install και δεν δουλευει....απλο

:mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.

Επειδή δεν έχεις καταλάβει τι είπε ο φίλος πιο πάνω... σύνδεσε το κινητό σου στον υπολογιστή και όταν σε ρωτήσει τι σύνδεση θες εσυ επιλέγεις active sync. Όταν γίνει αυτό τρέχεις το .ΕΧΕ από τον υπολογιστή σου και το πρόγραμμα θα γίνει install στο κινητό σου, ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ θα τρέξεις το .ΕΧΕ από το κινητό αλλά από τον υπολογιστή. Για να μπορείς να συνδέσεις το κινητό σου όμως θες το Active Sync εάν έχεις Windows XP και εάν έχεις Vista ή Windows 7 θα χρειαστείς το Windows Mobile device centre.

Δημοσ.
ρε φιλε ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΔΩΡΕΑΝ?ολα τα αγοραζεις σε αυτο το κινητο ελεος ...δεν ξερεις κανενα προγραμμα ΔΩΡΕΑΝ?

Oλα αυτα τα προγραμματα με λιγο ψαξιμο μπορεις να τα βρεις δωρεαν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...