localy Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 εχω σε ενα pc βαλει το ubuntu 9.04 kai θελω να βαλω και τα windows 7 στο ιδιο δισκο . ο δισκος ειναι 120γιγα .μπενουν η θα πρεπει να ξηλωσω το linux???
Nord_Chaos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 αν κανεις εγκατασταση των win7 σε υπολογιστη που εχει ηδη linux (εννοειται σε ξεχωριστο partition) τοτε ο υπολογιστης σου θα εκκινει μονο απο τα windows και κατα την εκκινηση δεν θα σου επιτρεπει να διαλεξεις το λειτουργικο που θελεις...το εχω δοκιμασει και εγω στο παρελθον αυτο και εχασα εντελως την προσβαση στο ubuntu...Οποτε θα σου προτεινα να κανεις εγκατασταση των win7 πρωτα και επειτα να βαλεις και το ubuntu...και με τον τροπο θα μπορεις να επιλεξεις λειτουργικο κατα την εκκινηση...για να εχεις και το κεφαλι σου ησυχο...
tolis_01 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Ένα search με how to restore grub εδώ ή στο google θα σου λύσει τα χέρια
linuxovios Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Τα windows 7 θα βάλουν τον δικό τους boot loader πάνω από τον grub του ubuntu, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να μπουτάρεις σε ubuntu. Είναι όμως πολύ εύκολη διαδικασία (ό,τι λέει ο tolis) να επαναφέρεις τον grub, ώστε να σου δίνεται επιλογή και να μπουτάρεις και στα δύο OS. Αν τα βάλεις νόμιμα αγορασμένα πάντως, την ίδια ημερομηνία κυκλοφορεί και το ubuntu 9.10 . Οπότε κάνε εγκατάσταση win, μετά πέρνα το 9.10 και είσαι κομπλέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.