mithrid Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 τι ειναι το rssi βρε παιδια?ανεβοκατεβαινει οσο παιζω με την κεραια.εχει αρνητικο αριθμο.μια -56 μια -71 κ παει λεγοντας. και επιτρεψτε μου μια ασχετη ερωτηση... εχω το pirelli της οn telecoms.μπορω να το χρησιμοποιησω να πιανει σημα απο αλλη ασυρματη πηγη?
el02154 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 το RSSI είναι η συντομογραφία για το Receive Signal Strength Indicator και δείχνει την ποιότητα του σήματος σου για αυτό και ανεβοκατεβαίνει όταν παίζεις με την κεραία. ¨οσο λογότερο αρνητικό τόσο καλύτερα. Την δεύτερη ερώτηση σου εξήγησε την λίγο καλύτερα. Τι εννοείς άλλη ασύρματη πηγή;
mithrid Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 απο θεμα τιμης δηλαδη να προτιμησω το -56 στο προαναφερομενο παραδειγμα? για το δευτερο εννοω αν μπορει να το ρυθμισω να λειτουργει οπως ενα wireless usb stick.δηλαδη να πιανει ασυρματα δικτυα.
el02154 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι να τπροτιμήσεις το -56. Όσο γι ατο δεύτερο που ρωτάς συνήθως τα μοντεμάκια μπορούν να κάνουν scan για άλλα ασύρματα δίκτυα προκειμένου να συνδεθούν ασύρματα με κάποιο άλλο/άλλα μοντεμς σε λειτουργία WDS. Αλλά σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται παραμετροποίηση και το άλλου άκρου.
mithrid Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 το ζητημα ειναι το εξης....μπορω να μπω σε 2ελευθερα ασυρματα της γειτονιας μεσω λαπτοπ,αλλα δεν ξερω πως να το κανω μεσω πιρελλι στον υπολογιστη.καμια ιδεα?
el02154 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 το ζητημα ειναι το εξης....μπορω να μπω σε 2ελευθερα ασυρματα της γειτονιας μεσω λαπτοπ,αλλα δεν ξερω πως να το κανω μεσω πιρελλι στον υπολογιστη.καμια ιδεα? Έτσι πως το θέτεις δυστυχώς δεν γίνεται...
mithrid Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 πρεπει να το θεσω αλλιως δηλαδη για να γινει?δεν καταλαβαινω.δεν ειμαι κ εμπειρος οποτε αναλυση αν δυναται
el02154 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 πρεπει να το θεσω αλλιως δηλαδη για να γινει?δεν καταλαβαινω.δεν ειμαι κ εμπειρος οποτε αναλυση αν δυναται Με λίγα λόγια το μοντεμάκια δεν μπορεί να λειτουργήσει όπως η κάρτα σου στο λάπτοπ δηλαδή να πιαστεί σε ασύρματα δίκτυα παρά μόνο στην περίπτωση που χρησιμοποιήσεις το WDS που σου είπα πριν αλλά τότε πρέπει ν απας και να κάνεις κάποιες ρυθμίσεις και στο άλλο μοντεμάκι που θέλεις να πιαστείς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.