Προς το περιεχόμενο

sitebuilder & publishing!

anesperos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.. Μια ερωτηση μηπως και ξερετε πως να βοιηθησετε..

Εχω δημιουργησει ενα site χωρις πολλες πολλες γνωσεις.. Και χρησιμοποιω τον builder του provider..

Λοιπον οταν δημιουργησα την σελιδα με τον builder δεν χρησιμοποιησα ftp ουτε καποιο προγραμμα για να ανεβαζω σελιδες απο το pc μου αλλα αντιθετα την αποθηκευει την σελιδα που εχω σχεδιασει με το προγραμμα στο welcome.aspx (χωρις να γνωρισω ακριβώς το γιατι). οποτε οταν παταω http://www.ekaterini-chania.gr δεν πηγαινει στο .....gr/index.html αλλα στο .....gr/welcome.aspx

Αυτο φανταζει λογικο καθως η πρωτη σελιδα που εχω σχεδιασει οντως ειναι η welcome ομως εγω θελω απο τη μια δεν ξερω γιατι κλασσικα οπως νομιζα δεν αποθηκευεται σε index και δευτερον και πιο σημαντικο αν εγω θελω να δημιουργησω μια αρχικη σελιδα με επιλογες γλωσσας του site αν με καποιο ftp client ανεβασω μια δικη μου σελιδα που να τελειωνει σε index.html θα μπορει να εμφανιζεται πρωτη οταν θα πληκτρολογει καποιος την διευθυνση του site?

ελπιζω να μην σας μπερδεψα χρειαζομαι ομως τα φωτα σας!

Δημοσ.

Πρέπει να ρωτήσεις τον provider πως ρυθμίζεις την default σελίδα, μόνο αυτός μπορεί να σου πει.

Συνήθως σελίδες με ονομασία index.xxx γίνονται αυτόματα default. Εσύ έχεις ανεβάσει σελίδα με ονομασία index?

Δημοσ.

οχι αν πατησω σελιδα index.html εμφανιζεται μια σελιδα του provider και οχι κατι δικο μου...

αν ανεβασω index.html ομως θα το αλλαξει αλλα θα με στελνει εκει ?? η παλι θα με πηγαινει στο welcome?

Δημοσ.

Απ'οτι βλέπω χρησιμοποιείς Plesk & Sitebuilder, απλά κάνε login στο Plesk, πήγαινε στο domain σου,Virtual Directories -> Directory Properties -> στην μέση της σελίδας θα δείς το "Default documents search order "

και από κάτω ένα κουτί με ονόματα αρχείων με σειρά προτεραιότητας, τα βάζεις σε ότι σειρά θέλεις.

Δημοσ.

πολλοι σωστοι!! ευχαριστω!!

να ρωτησω και κατι αλλο?

οταν ενεργοποιησα το hosting μου παν οτι χρειαζεται να ενεργοποιησουν τον buiilder για να ξεκινησω την επεξεργασια.. μετα απο λιγες ωρες το εκαναν..

μετα ξεκινησα ενα subdomain πηγα να το κανω publish και μου λεει δεν λειτουργει. τους εστειλα μηνυμα και μου παν εχω δικιο και οτι θα πρεπει να το ενεργοποιησουν και για το subdomain. αφου το εκαναν ομως μπορεσα να κανω publish στο subdomain αλλα πλεον δε μπορω να κανω στο main domain !!!

μου λεει οτι file already exists.

Τους εχω στειλει μηνυμα αλλα ακομα δε μου εχουν απαντησει γιατι το εστειλα η πεμπτη η παρασκευη.. αν ξερει καποιος μηπως γινεται να το κανω μονος μου?? να μη τους πρηζω και να ανεβασω την ελληνικη και την αγγλικη εκδοση??

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:15 ----------

Απ'οτι βλέπω χρησιμοποιείς Plesk & Sitebuilder, απλά κάνε login στο Plesk, πήγαινε στο domain σου,Virtual Directories -> Directory Properties -> στην μέση της σελίδας θα δείς το "Default documents search order "

και από κάτω ένα κουτί με ονόματα αρχείων με σειρά προτεραιότητας, τα βάζεις σε ότι σειρά θέλεις.

Πετυχε!!

Ευχαριστω!!

Δημοσ.
αφου το εκαναν ομως μπορεσα να κανω publish στο subdomain αλλα πλεον δε μπορω να κανω στο main domain !!!

τι εννοείς? δεν μπορείς να κάνεις τι?

Πάρτους καλού κακού ένα τηλέφωνο αύριο να μην παιδεύεσαι..

Δημοσ.

δε μπορω να κανω edit τη σελιδα με τον buider!!

η για την ακριβεια κανω edit αλλα δε μπορωω να το κανω publish.

μου τον ενεργοποιησαν για το subdomain και δεν μπορω να κανω στο κανονικο!! καποια ρυθμιση εκαναν απλα δεν ξερω αν μπορω να το κανω μονος..

Δημοσ.

πολλοι σωστοι!! ευχαριστω!!

να ρωτησω και κατι αλλο?

οταν ενεργοποιησα το hosting μου παν οτι χρειαζεται να ενεργοποιησουν τον buiilder για να ξεκινησω την επεξεργασια.. μετα απο λιγες ωρες το εκαναν..

μετα ξεκινησα ενα subdomain πηγα να το κανω publish και μου λεει δεν λειτουργει. τους εστειλα μηνυμα και μου παν εχω δικιο και οτι θα πρεπει να το ενεργοποιησουν και για το subdomain. αφου το εκαναν ομως μπορεσα να κανω publish στο subdomain αλλα πλεον δε μπορω να κανω στο main domain !!!

μου λεει οτι file already exists.

Τους εχω στειλει μηνυμα αλλα ακομα δε μου εχουν απαντησει γιατι το εστειλα η πεμπτη η παρασκευη.. αν ξερει καποιος μηπως γινεται να το κανω μονος μου?? να μη τους πρηζω και να ανεβασω την ελληνικη και την αγγλικη εκδοση??

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:15 ----------

Πετυχε!!

Ευχαριστω!!

Γεια σου anesperos13.

Έχουν δει το mail σου από το τεχνικό τμήμα και θα σου απαντήσουν άμεσα =)

Δημοσ.

ξαναεστειλα μνμ γιατι δεν μου απαντησαν ακομα!

Τωρα εμφανιζεται νεο μνμ οταν παω να το κανω publish.

The site cannot be published to the specified location.

Cannot publish site because the publishing location status is 'Static only'. If you want to publish anyway, please remove all modules from your site.

Details:

ASP.NET account does not have read permission for the sitebuilder.mdb file.

ASP.NET account does not have write permission for the sitebuilder.mdb file..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...