nikolashornet Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπερα..Αντιμετοπιζω ενα προβλημα και θα ηθελα λιγη βοηθεια. Εχω αυτην την υδροψυξη: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700488 Και με αυτο το συστημα εχω βαλει να ψυχεται cpu και οι 2 gpu (σε συστημα sli) Αντιμετοπιζω 2 προβληματα¨ 1ον. Το chipset παιρνει φωτια και αναγκαστικα να βαλω 2fan ακομα(ειναι circu pipe) και οι μνημες (4 hyper x kingstone) ανεβαζουν σε gaming 48 βαθμους (δεν ειναι oc) 2ον. Η cpu φτανει τους 45 βαθμους και οι καρτες τους 40+.. Υποθετω οτι ειναι πολυ ανεβεσμενες οι θερμοκρασιες για υδροψυξη. Φταιει η αντλια ή το ψυγειο για αυτο? Και τι χρειαζετε να κανω για να τις κατεβασω αρκετα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Βασικά ούτε τι σύστημα έχεις λες, και το link σου από πάνω παραπέμπει στο case σου. Eν πάση περιπτώσει, οι θερμοκρασίες σου φαίνονται φυσιολογικές, αν πίστευες πως θα πάθεις πολιτισμικό σοκ με υδρόψυξη, καιρός να αναθεωρήσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 ....Θεωρείται από τα πιο αποδοτικά σε ψύξη κουτιά της αγοράς χάρη στο πρωτοποριακό σύστημα ενσωματωμένης υδρόψυξης. http://www.thermaltake.com/PRODUCT/Chassis/fulltower/Kandalf_lcs/vd4000bws.asp Αν κατάλαβα καλά το κουτί έχει υδρόψυξη και χωρίς να είμαι ειδικός αυτά τα έτοιμα συστήματα δεν είναι τόσο αποδοτικά και ειδικά αν έχεις επάνω τόσες μονάδες να ψυχθούν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolashornet Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Βασικά ούτε τι σύστημα έχεις λες, και το link σου από πάνω παραπέμπει στο case σου. To case εχει ετοιμο συστημα υδροψυξης για αυτο εβαλα και το link. Εν πασει περιπτωση εχει την ανλια της thermaltek απο το big water II. Οταν αγορασα το συστημα ειχα δει στο site της thermal οτι η αντλια μπορει να ψυξει ολα τα comp του PC. Ειναι λαθος μου γτ δεν το εψαξα σχεδον καθολου ενω δεν ειμαι και γνωστης. Btw το θεμα ειναι τωρα τι προτηνετε για να γινει το συστημα αυτο καλυτερο (μπας και ασχοληθω ποτε με το oc που ειναι το αποθημενο μου, χωρις να μου στελνουν την αστυνομια λογο θορυβου.) Οι θερμοκρασιες ειναι σχεδον +2 βαθμους απο την μαμα αεροψυξη...Οποτε σιγουρα κατι δεν παει καλα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι, έχεις δίκιο, βιάστηκα να κρίνω από τις φωτό του eshop όπου δεν φαίνεται καμμία υδρόψυξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolashornet Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν πειραζει. Απλα πειτε καμια ιδεα γτ ειμαι ετοιμος να ξυλοσω το ψυγειο απο το ταπεινο renault 19 πριν το παω για αποσηρση και το κρεμασω στον τοιχο διπλα απο το pc (το ψυγειο ενοω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Τι σύστημα έχεις; (cpu-mobo-gpu) Σε full load τι θερμοκρασίες παρατηρείς; Tα όποια πλεονεκτήματα της υδρόψυξης θα τα δεις σε full load κυρίως, idle δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolashornet Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 mobo: p7n sli platinum MSI Cpu: Intel Core 2 quad Q6600 2,4 Ram: 4x KHX6400d2 1gb HyperX Kingstone Gpu: 2x Nvidia 8600gt Msi Σε διαταξη SLI Αυτα.... Αν βοηθαει κατι αλλο πες μου. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:25 ---------- Με το Orthos ποση ωρα πρεπει να το τρεχω για να δω ενδεικτικες θερμοκρασιες σε foul load? Αν μπορεισ help γτ ειμαι ψιλοασχετος... (Κανεισ δεν γεννιθηκε και να τα ηξερε ολα. Ολοι απο καπου ξεκιναμε και ας ειναι ο λαθος δρομος ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Χμ, 750i chipset, όχι ιδιαίτερα ζεστό σε σχέση με τα "high end" της nv (αν δεν κάνω λάθος). Οι 8600Gt σε SLi δεν είναι ιδιαίτερα σοφή επιλογή, αν φανταστείς πως μία 8800GTs π.χ έχει καλύτερες επιδόσεις, χωρίς τα όλα μειονεκτήματα του SLi (bugs-κατανάλωση-θερμοκρασίες-ανύπαρκτο scale-micro shuttering κλπ). Στο ψητό, δοκίμασε με prime95 ή occt linpack test (αν θες "βάρβαρο" stress). Ένα δεκάλεπτο linpack είναι αρκετό για να φτάσεις τις top temps. Το orthos υποστηρίζει 2 πυρήνες, δεν προτείνεται για Quad stress. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolashornet Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Ευχαριστω φιλε για την βοηθεια. Αν δεν βαριεσε να περιμενεις σε 10' σου λεω τα αποτελεσματα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:55 ---------- Το Occt στην πρωτη γραμμη του παραθιρου monitoring (οταν κανεισ το τεστ) σου δειχνει τις θερμοκρασιες του καθε πυρινα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Για να παρακολουθήσεις τις θερμοκρασίες, καλύτερα coretemp. (μη τρομάξεις άμα δεις καμμία 80άρα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolashornet Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Οι θερμοκρασιες φτασανε μεχρι 54 το μεγαλυτερο..... (ευτιχως γτ με τρομακσες με την 80αρα. Με μια Eheim 1260 (με 2.300 λτ/ωρα) και ενα ψυγειο απο ταξι 1600 κυβικα μαλλον θα ειμαι οκ ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Μια χαρά είναι οι θερμοκρασίες σου. Clock-αρε ελεύθερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolashornet Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Ευχαριστω πολυ φιλε για την βοηθεια και τις γνωμες. Αν εχεισ να προτεινεις κανα πολυ καλο οδηγο για o/c postαρε κανα λινκ. Στα ελλινικα κατα προτημιση. (με τον επεξεργαστη που εχω πια επιπεδα ειναι μια καλη αρχη?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Ευχαριστω πολυ φιλε για την βοηθεια και τις γνωμες.Αν εχεισ να προτεινεις κανα πολυ καλο οδηγο για o/c postαρε κανα λινκ. Στα ελλινικα κατα προτημιση. (με τον επεξεργαστη που εχω πια επιπεδα ειναι μια καλη αρχη?) Eδώ είσαι. Ο επεξεργαστής σου μπορεί να φτάσει 3.3-3.6GHz, αναλόγως και το κομμάτι. Η μητρική σου δεν ξέρω πόσο θα σε αφήσει. Νομίζω τα τυπικά 3GHz είναι μια καλή αρχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.