NetworkMeltdown Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Έχω δύο κάρτες γραφικών ATI HD3870 συνδεδεμένες σε Crossfire και λειτουργικό σύστημα Windows 7 RC 32bits. Σε παιχνίδια όπως το Need For Speed Shift ή το Call Of Juarez Bound In Blood όταν πάω να παίξω όχι δηλαδή στο Menu ή στα Intro Videos εμφανίζονται κάτι περίεργες γραμμές στην μέση της οθόνης που αλλάζουν χρώμα και μέγεθος άμα κουνήσω τον παίκτη ή αμα οδηγήσω και δεν με αφήνουν να δω τίποτα. Κρύβουν ότι βρίσκεται από πίσω και χαλάνε την γεωμετρία των σχημάτων. Στο Need For Speed Shift... Κοιτάκτε πως θα έπρεπε να φαίνεται: Και του δικό μου, όποτε πάω να παίξω γαμιέται ο Δίας: Έχει DirectX 11 με τους τελευταίους Drivers απο την ATI (9.9) Πού είναι το πρόβλημα?
micos000 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Ίσως στα 7; Σε άλλο λειτουργικό δοκίμασες;
NetworkMeltdown Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν γίνεται να αλλάξω OS επειδή δεν παίζει το NFS έλεος πλήρωσα 400 ευρώ για τις κάρτες (όταν τις πήρα) για να παίζω υπό όρους? Τα Vista είναι περίπου ίδια με τα Windows 7 τα XP είναι πίσω και ακατάλληλα για Quad Core, τι να κάνω? Παλιά με το Unreal Tournament 3 μετά που έπαιζα για 3 ώρες συνεχόμενα παρουσιάστηκε πάλι ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αλλά έφτιαξε με Restart... Δεν έχει να κάνει με την υπερθέρμανση γιατί έχω δοκιμάσει να παίξω NFS 1 λεπτό μετά που άνοιξα το PC.
micos000 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Το τελευταίο patch το πέρασες; Δοκίμασε επίσης να αλλάξεις το vsynch στις επιλογές των γραφικών. Αρκετοί αναφέρουν προβλήματα σε λειτουργικά πέρα από τα XP και ATI κάρτες. Τέλος, δεν κατάλαβα την δήλωσή σου, Δεν γίνεται να αλλάξω OS επειδή δεν παίζει το NFS Φυσικά και παίζει σε XP. Ίσως μάλιστα, αν εφαρμόσεις συμβατότητα για XP να δουλέψει και καλύτερα.
NetworkMeltdown Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν γίνεται να αλλάξω OS επειδή δεν παίζει το NFS. Εννοώ ότι δεν θα μπώ σε μια διαδικασία χρονοβόρα να αλλάζω λειτουργικό να κάνω Back-Up και όλα τα σχετικά επειδή δεν παίζει ένα παιχνίδι. Ξέρω ότι για να πετύχεις κάτι στους υπολογιστές κρύβονται πολλά άλλα πράγματα που πρέπει να είναι συμβατά από πίσω αλλά αν τα έχεις δοκιμάσει όλα χωρίς αποτέλεσμα τότε αρχίζεις να ψιθυρίζεις βρισιές προς του κατασκευαστές... Έβαλα και το τελευταίο Patch άλλαξα και τα Settings (VSync=Off) αλλά πάλι τα ίδια.
micos000 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Να το βάλεις σε συμβατότητα για XP, το δοκίμασες; Κάνε δεξί κλικ-ιδιότητες στο εικονίδιο του παιχνιδιού και πήγαινε στην καρτέλα Συμβατότητα. Εκεί τσεκάρισε και βάλε συμβατότητα για XP. Ίσως βοηθήσει.
liopyr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Με το crossfire-->disabled εξακολουθεί να το κάνει;
NetworkMeltdown Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Να το βάλεις σε συμβατότητα για XP, το δοκίμασες;Κάνε δεξί κλικ-ιδιότητες στο εικονίδιο του παιχνιδιού και πήγαινε στην καρτέλα Συμβατότητα. Εκεί τσεκάρισε και βάλε συμβατότητα για XP. Ίσως βοηθήσει. Με το crossfire-->disabled εξακολουθεί να το κάνει; Δοκίμασα με συμβατότητα Windows XP και Windows Vista χωρίς αποτέλεσμα. Δοκίμασα και χωρίς Crossfire αλλά πάλι τα ίδια. Δοκίμασα χωρίς Catalyst A.I. (Off) αλλά απέτυχε. Από ότι έχω καταλάβει το πρόβλημα εντοπίζεται στο Rendering δεν έχει να κάνει με Hardware ούτε με τους Drivers. Τα λοιπά είναι αυτά που χαλάνε την εικόνα: 1. DirectX(11) 2. Visual C++(2008) Όμως έχω ρωτήσει σε Forums με τεχνικούς DirectX και μου είπαν πως σίγουρα η Visual C++ δεν δημιουργεί το πρόβλημα. Το πιο πιθανόν είναι να παρουσιάζουν ασυμβατότητα οι ATI HD3800 Series κάρτες με τον DirectX 11. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω...
nickarmy Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 (για να μην ανοιγω αλλο θέμα) έχω βάλει τη radeon 4870 (1g) και σε χπ(32) και στα 7(64) μου κολάει σε συγκεκρημενη πιστα το παιχνίδι mirror's, εκανα update στους driver αλλα τιποτα πειραξα τις ρυθμισεις του παιχνιδιου και τις εβαλα χαμηλοτερες (απο το high στο νορμαλ και μετα στο low ) αλλα εγινε χειρότερα !! τι μπορει να φταίει *(στη προηγουμενη καρτα,βλεπε υπογραφη επαιζε τελειότατα) *(όταν εβαλα τη καρτα δεν εκανα φορματ στα χπ δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτό) *(σε κανενα αλλο παιχνιδι όπως το officers που ειναι γεματο στη γραφικουρα δεν εχω πρόβλημα) *(το παιχνιδι το εφερε ο θείος αρα υποψιάζομαι οτι αυτο φταιει αλλα γιατι τωρα μετα απο τόσες πίστες) ευχαριστώ
NetworkMeltdown Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 (για να μην ανοιγω αλλο θέμα)έχω βάλει τη radeon 4870 (1g) και σε χπ(32) και στα 7(64) μου κολάει σε συγκεκρημενη πιστα το παιχνίδι mirror's, εκανα update στους driver αλλα τιποτα πειραξα τις ρυθμισεις του παιχνιδιου και τις εβαλα χαμηλοτερες (απο το high στο νορμαλ και μετα στο low ) αλλα εγινε χειρότερα !! τι μπορει να φταίει *(στη προηγουμενη καρτα,βλεπε υπογραφη επαιζε τελειότατα) *(όταν εβαλα τη καρτα δεν εκανα φορματ στα χπ δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτό) *(σε κανενα αλλο παιχνιδι όπως το officers που ειναι γεματο στη γραφικουρα δεν εχω πρόβλημα) *(το παιχνιδι το εφερε ο θείος αρα υποψιάζομαι οτι αυτο φταιει αλλα γιατι τωρα μετα απο τόσες πίστες) ευχαριστώ Και σε εμένα συνέβη το ίδιο έχω κατεβάσει τόσα Patch αλλά τίποτα μετά από συγκεκριμένη πίστα η επόμενη δεν φορτώνει καν κολλάει, τι διάολο... Δεν φταίει ο θείος σου γιατί συμβαίνει και σε μένα που το χα κατεβάσει από Torrent.
nickarmy Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 αα εδω να πω οτι οταν κολάει ο χαρακτηρας κινήται αλλα πολύ αργα σαν gif εικονα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:10 ---------- κοψε ενα τμημα με το acronis disk director του σκληρού και βαλε σε αυτο τα windows ή βιστα χωρις drivers και αστω μονο γιαυτο
NetworkMeltdown Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 αα εδω να πω οτι οταν κολάει ο χαρακτηρας κινήται αλλα πολύ αργα σαν gif εικονα Άσε τώρα το Mirror's Edge που είναι και "παλιό" ξέρεις τι είναι να έχεις την Porsche Carrera GT και να μην μπορείς να την οδηγήσεις(λέμε τώρα)? Έναν μορφωμένο δεν έχουμε σε αυτό το Forum? Όλοι είμαστε μαθημένοι από τις εμπειρίες μας? Έχω δύο σκληρούς (2x500GB) ο ένας είναι σχεδόν γεμάτος (Back-Up) και ο άλλος έχει το λειτουργικό είναι τεράστια διαδικασία να βάλω XP άσε που δεν μ αρέσουν πια...
grimpr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Τις έχεις δοκιμάσει σε άλλη μητρική και με διαφορετικό PSU;
NetworkMeltdown Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Τις έχεις δοκιμάσει σε άλλη μητρική και με διαφορετικό PSU; Ξέρω γ να τα αλλάξω όλα σε καινούργια από μέσα να αφήσω μόνο τις κάρτες και να βάλω ένα αυτοκόλλητο NFS μήπως και συγκινηθεί και παίξει. Δεν χάνω το χρόνο μου σ αυτά αρκετά ασχολήθηκα αν είναι το νοικιάζω και σε PS3 επαναλαμβάνω το πρόβλημα 99% δεν είναι στο Hardware... Πάντως όλα τα νέα Games έτσι θα ναι μην τα κατεβάζω και απογοητεύομαι μετά... Το ίδιο περίπου πρόβλημα είχα και στο Crysis (DirectX 10) αλλά αμα το έβαζα σε Windowed Mode έφτιαχνε. Απο DirectX9 --> DirectX10(10.1/11) μόνο προβλήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.