nmtray2 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Μολις τελειωσει η εγκατασταση των ΧΡ, αν κανω ρισετ, αρχικα βγαζει την μπαρα που δειχνει οτι φορτωνουν τα ΧΡ αλλα μετα, η οθονη μαυριζει και δειχνει οτι δεν παιρνει σημα...Και φυσικα μενει εκει. Κι οταν μαυριζει, ο σκληρος δουλευει κανονικα που δειχνει οτι μαλλον μπαινει στο desktop αλλα δεν φαινεται τιποτα στην οθονη (και η οθονη δειχνει οτι δεν παιρνει σημα) Η εγκατασταση γινεται κανονικοτατα χωρις κανενα προβλημα. Το προβλημα γινεται απο το 1ο ρισετ (ασχετα αν εγκαταστησω drivers ή απλα το κανω ρισετ). Εχω κανει ηδη 5 φορματ, με 2 διαφορετικα cd των ΧΡ... Καμμια ιδεα ρε παιδες, το pc δεν ειναι δικο μου και το πηρα απλα να το κανω φορματ... δεν εχω πειραξει τιποτα απο μεσα, παντως. ΤΗΑΝΧ για τις απαντησεις. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:23 ---------- Επισης, ξεχασα να γραψω οτι εγκατεστησα drivers της καρτας γραφικων αλλα το προβλημα παραμενει.
micos000 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Αν μπεις σε ασφαλή λειτουργία η οθόνη ανάβει; Ίσως να φταίει το μόνιτορ και να μην υποστηρίζει την συχνότητα ανανέωσης που έχεις ορίσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.