Προς το περιεχόμενο

ποιότητα απεικόνισης σε monitor-TV

myst77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

στο παλιό PC άλλαξα το 22 monitor με την LG 2294D (monitor-TV)

παρατήρησα ότι τα γράμματα στα windows δεν ήταν τοσο ευδιάκριτα όπως στο monitor που είχα πριν, δεν είχε τόσο καθαρό κείμενο.

Το ερώτημά μου είναι...

Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι τέτοιo γενικά σε monitor-TV;

Γιατί σύντομα μπορεί να είμαι σε δίλημα Samsung T240 ή Samsung T240HD

Μήπως αν δεν καιγόμαστε για το TV tuner να προτιμάμε σκέτο monitor;

Θα συνδέσω και XBOX 360

ΥΓ. φυσικά ρυθμίσεις-συνδέσμολογίες ήταν όλα ΟΚ

Δημοσ.

φιλε ενα tv-monitor που ειχα αγορασει για ενα φιλο-το Samsung SM-2333HD LCD-TV Monitor 23'', και το δοκιμασα, δεν ειδα αυτο που λες. τα γραματα ηταν πεντακαθαρα οπως και στο δικο μου που ειναι σκετο μονιτορ. και σε full HD αναλυση!

Δημοσ.

To φαινόμενο αυτό παρατηρείται όταν χρησιμοποιείς το HDMI In του monitor. Χρησιμοποίησε το DVI In και θα δεις την εικόνα και τα γράμματα πεντακάθαρα. Βέβαια θα έπρεπε το ίδιο να ισχύει και με την HDMI αλλά δεν.. Καμιά ιδέα?

Δημοσ.
Καλησπέρα,

στο παλιό PC άλλαξα το 22 monitor με την LG 2294D (monitor-TV)

παρατήρησα ότι τα γράμματα στα windows δεν ήταν τοσο ευδιάκριτα όπως στο monitor που είχα πριν, δεν είχε τόσο καθαρό κείμενο.

Το ερώτημά μου είναι...

Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι τέτοιo γενικά σε monitor-TV;

Γιατί σύντομα μπορεί να είμαι σε δίλημα Samsung T240 ή Samsung T240HD

Μήπως αν δεν καιγόμαστε για το TV tuner να προτιμάμε σκέτο monitor;

Θα συνδέσω και XBOX 360

ΥΓ. φυσικά ρυθμίσεις-συνδέσμολογίες ήταν όλα ΟΚ

φίλος την είχα και εγώ αυτή την οθόνη και σε σύνδεση με dvi-d το παρατηρούσα περισσότερο απ'ότι σε σύνδεση με d-sub....μέχρι που πήγα και πήρα αυτό το καλώδιο και δεν ξανάδα ούτε περίεργα γράμματα, ούτε περίεργα τα εικονάκια στο taskbar για πχ που φαίνονται λίγο κακοσχηματισμένα....

πάντως δεν πιστεύω πως έχει να κάνει με τις monitor tv αλλά με το συγκεκριμένο μοντέλο ή καλύτερα (και ας ξεκινήσουμε από εκεί) με το καλώδιο dvi-d που σου δίνει...

Τώρα το δίλημμα που θέτεις για tv monitor ή όχι έχει να κάνει καθαρά με εσένα...για πχ εγώ σπάνια έβλεπα tv (γενικά δεν πολυβλέπω) και άμα είχα κάποια εκπομπή που ήθελα να δω ήταν καπως σπαστικό γιατί καθε 5' το γύρναγα στο pc για να συνεχίσω την συνομιλία μου στο msn....:-D

Δημοσ.

είχα κι εγώ αυτό το πρόβλημα με ένα ψηφιακό καλώδιο και τελικά κατέληξα να χρησιμοποιώ analog σύνδεση (rgb) για να είναι όλα εντάξει.

χάνω κάτι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...