myst77 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα, στο παλιό PC άλλαξα το 22 monitor με την LG 2294D (monitor-TV) παρατήρησα ότι τα γράμματα στα windows δεν ήταν τοσο ευδιάκριτα όπως στο monitor που είχα πριν, δεν είχε τόσο καθαρό κείμενο. Το ερώτημά μου είναι... Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι τέτοιo γενικά σε monitor-TV; Γιατί σύντομα μπορεί να είμαι σε δίλημα Samsung T240 ή Samsung T240HD Μήπως αν δεν καιγόμαστε για το TV tuner να προτιμάμε σκέτο monitor; Θα συνδέσω και XBOX 360 ΥΓ. φυσικά ρυθμίσεις-συνδέσμολογίες ήταν όλα ΟΚ
adi32 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δοκιμασε αν ειναι ενργοποιημενο το ClearType και αλλες αναλυσεις
myst77 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 φίλε το είχα δοκιμάσει αλλά τα ίδια...
konstantinos77 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 To clear type απο που το ενεργοποιεις?
myst77 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 δεξι στην επιφανεια εργασιας, personalize, window color and appearence, κτλ...
konstantinos77 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Μηπως σε βοιηθησει καθολου το sharpness απο τις ρυθμισεις της οθονης σου .
cabdik Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 φιλε ενα tv-monitor που ειχα αγορασει για ενα φιλο-το Samsung SM-2333HD LCD-TV Monitor 23'', και το δοκιμασα, δεν ειδα αυτο που λες. τα γραματα ηταν πεντακαθαρα οπως και στο δικο μου που ειναι σκετο μονιτορ. και σε full HD αναλυση!
JIMBOAthens Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 To φαινόμενο αυτό παρατηρείται όταν χρησιμοποιείς το HDMI In του monitor. Χρησιμοποίησε το DVI In και θα δεις την εικόνα και τα γράμματα πεντακάθαρα. Βέβαια θα έπρεπε το ίδιο να ισχύει και με την HDMI αλλά δεν.. Καμιά ιδέα?
kousman Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 sorry αλλα εγω σκεφτομαι να παρω μια οθονη για την σθνδεσω με το λαπτοπ με hdmi to hdmi θα εχω και εγω προβλημα????εννοω δεν θα βλεπω καθαρα??? :-( για αυτην λεω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169565
IMAndreas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα, στο παλιό PC άλλαξα το 22 monitor με την LG 2294D (monitor-TV) παρατήρησα ότι τα γράμματα στα windows δεν ήταν τοσο ευδιάκριτα όπως στο monitor που είχα πριν, δεν είχε τόσο καθαρό κείμενο. Το ερώτημά μου είναι... Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι τέτοιo γενικά σε monitor-TV; Γιατί σύντομα μπορεί να είμαι σε δίλημα Samsung T240 ή Samsung T240HD Μήπως αν δεν καιγόμαστε για το TV tuner να προτιμάμε σκέτο monitor; Θα συνδέσω και XBOX 360 ΥΓ. φυσικά ρυθμίσεις-συνδέσμολογίες ήταν όλα ΟΚ φίλος την είχα και εγώ αυτή την οθόνη και σε σύνδεση με dvi-d το παρατηρούσα περισσότερο απ'ότι σε σύνδεση με d-sub....μέχρι που πήγα και πήρα αυτό το καλώδιο και δεν ξανάδα ούτε περίεργα γράμματα, ούτε περίεργα τα εικονάκια στο taskbar για πχ που φαίνονται λίγο κακοσχηματισμένα.... πάντως δεν πιστεύω πως έχει να κάνει με τις monitor tv αλλά με το συγκεκριμένο μοντέλο ή καλύτερα (και ας ξεκινήσουμε από εκεί) με το καλώδιο dvi-d που σου δίνει... Τώρα το δίλημμα που θέτεις για tv monitor ή όχι έχει να κάνει καθαρά με εσένα...για πχ εγώ σπάνια έβλεπα tv (γενικά δεν πολυβλέπω) και άμα είχα κάποια εκπομπή που ήθελα να δω ήταν καπως σπαστικό γιατί καθε 5' το γύρναγα στο pc για να συνεχίσω την συνομιλία μου στο msn....
JIMBOAthens Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι, μονο που το θέμα μας ήταν στην σύνδεση HDMI και όχι στην DVI...
vision Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 είχα κι εγώ αυτό το πρόβλημα με ένα ψηφιακό καλώδιο και τελικά κατέληξα να χρησιμοποιώ analog σύνδεση (rgb) για να είναι όλα εντάξει. χάνω κάτι;
chrisimone Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 υπ οψιν ... η 24αρα εχει 1920 αναλυση ενω η 22αρα 1680 το εχεις αλλαξει φανταζομαι ε?
vision Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 η 22άρα έχει κι αυτή 1920 ανάλυση. Τι χάνω μπορεί να πει κανείς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.