ael1964 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Χαιρετω τα παιδια του forum.Εχω μεγαλο προβλημα με την καρτα γραφικων που μου κανει νερα κατα την αναπαραγωγη video και την πλοηγηση στο net.Μετα απο λιγο ψαξιμο καταλαβα οτι το προβλημα μου ονομαζεται video tearing (οι γραμμες που εμφανιζονται σαν να σπαει η εικονα).Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι εαν ρυθμιζεται το προβλημα η πρεπει να περιμενω την επομενη εκδοση karmic koala.Eαν ρυθμιζεται θα το εκτιμουσα πολυ να με καθοδηγουσατε στο πως,εαν οχι επιβεβεωνεται οτι στην επομενη εκδοση θα εχει ληθει το προβλημα?Ακομα και στην δευτερη περιπτωση δεν θα με χαλουσε ιδιαιτερα να περιμενω μεχρι το τελος οκτωβρη,απλως εαν φτιαχνοταν απο τωρα θα ημουν ιδιαιτερα ικανοποιημενος .Ευχαριστω !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Υπάρχει ένα θέμα γενικά με τους intel driver στο jaunty καθώς είναι τελείως bugarισμένοι και δημιουργούν διάφορα προβλήματα. Μια λύση μέχρι να βγει το karmic είναι να περάσεις στους προηγούμενους που δεν έχουν κάποιο πρόβλημα. Δες εδώ τις οδηγίες https://wiki.ubuntu.com/ReinhardTartler/X/RevertingIntelDriverTo2.4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ael1964 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Φιλε μου εκανα οτι λεει ο οδηγος (προσθεσα στις πηγες λογισμικου τις δυο γραμες,γυρισα το xorg στο 2.4 εκανα και επανεκινηση) αλλα δυστηχως το προβλημα παραμενει.Να κανω υπομονη μεχρι την εκδοση 9.10 η να το προσπαθησω κι αλλο?Ευχαριστω για το ενδιαφερον σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuxovios Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Βάλε την 9.10 beta. Είναι διαθέσιμη για download από http://www.ubuntu.com και -μιλώντας εκ πείρας - πλήρως λειτουργική ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.