Προς το περιεχόμενο

Ο.Τ.Ε. και αναβάθμιση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα συμφορουμίτες και συμφορουμίτισσες.

Το θέμα μας θα εστιαστεί στη αναβάθμιση του Ο.Τ.Ε.

Μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, μιας και τον έχω για internet + σταθερό σε σπίτι και γραφείο.

Όμως: Ενώ στο σπίτι η αναβάθμιση (από 1mbit σε 2mbit) έγινε και στην πράξη χωρίς προβλήματα, στο γραφείο, και έπειτα από ένα τηλέφωνο που μου έκαναν για μια προσφορά, μου επιβεβαίωσαν ότι η αναβάθμιση σε 2mbits έχει γίνει. Το πρόβλημα είναι φυσικά ότι συνεχίζω στο γραφείο να έχω 1mbit.

Το router-modem το οποίο χρησιμοποιώ στο γραφείο είναι της usr 9112 adsl2+ της robotics.

Καμιά ιδέα γιατί δεν έχει αναβαθμιστεί η γραμμή στα 2mbits?

Δημοσ.

restart το router φαντάζομαι έκανες,ε?

Μήπως υπάρχει ρύθμιση στο router που να το έχει κλειδωμένο στο 1mbit (κάποια έχουν επιλογή σύνδεσης αυτόματη ή με ταχύτητα που επιλέγει ο χρήστης από drop down list).

Δημοσ.

Αν εννοείς αυτό Heatspreader, ναι συγχρονίζει στο 1

>Stream Type
Actual Data Rate
Upstream
256 (Kbps.)
Downstream
1024 (Kbps.)

kryfe ναι, αρκετές φορές μπορώ να πω.

Δεν πιστεύω ότι είναι πρόβλημα του Ο.Τ.Ε., αλλά δικό μου, απλά δεν ξέρω πού να ψάξω.

Δημοσ.

στο ρουτερ δεν μπορεις να κανεις τιποτα για να κλειδωσει στο ενα mbit.αρα δεν ειναι απο σενα.το ρουτερ ακομα και g.dmt να το εχεις θα παει μεχρι τα 8.δεν μπορεις να το κλειδωσεις.

Δημοσ.

ok ευχαριστώ. μόλις το δουν και είτε λυθεί είτε όχι θα το αναφέρω, μήπως έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο.

Δημοσ.

ειτε σε ξεχασαν ειτε δεν εχουν γυρισει ολοι οι διπλασιασμοι σε ολα τα αστικα κεντρα.εκτος αν δεν μπορει η γραμμη σου να παιξει πιο πανω.

Δημοσ.

Guys,

Μένω Ν. Σμύρνη, και τελευταία παρατηρώ ότι OTE Conn-x πέφτει συνέχεια. Παίρνω τηλέφωνα, αλλά μονίμως με βγάζουν τρελό. Είναι κανένας άλλος από Ν. Σμύρνη με το ίδιο θέμα;

Φοβάμαι μήπως φταίω εγώ βέβαια... Μήπως έχω κάνει κάποια βλακεία με τις ρυθμίσεις του router μου.

Δημοσ.
Guys,

Μένω Ν. Σμύρνη, και τελευταία παρατηρώ ότι OTE Conn-x πέφτει συνέχεια. Παίρνω τηλέφωνα, αλλά μονίμως με βγάζουν τρελό. Είναι κανένας άλλος από Ν. Σμύρνη με το ίδιο θέμα;

Φοβάμαι μήπως φταίω εγώ βέβαια... Μήπως έχω κάνει κάποια βλακεία με τις ρυθμίσεις του router μου.

Στατιστικά γραμμής?

Δημοσ.

δεν εχει σημασια ποου μενεις.μπορει εσυ να εχεις προβλημα στην γραμμη και καποιος αλλος να παιζει τελεια ακομα και στην ιδια πολυκατοικια.οποτε γραψε στατιστικα γραμμης.β.σιγουρεψου οτι εχεις βαλει φιλτρα παντου κτλ και φιλτρο και σε συναγερμο αν εχεις.και μπορει καποιος αλλος να μενει νεα σμυρνη διπλα στον οτε και εσυ να μενεις αρκετα μακρια και να κλειδωνεις λιγοτερο η να εχει παθει κατι η γραμμη σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...