panosno1com Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 καλησπερα σε ολη την παρεα.ψαχνομαι για αγορα κινητου..350-400 ευρω η τιμη καταρχην λοιπον,κοιταζοντας βιαστικα,ειδα το 6710 navigator και μου αρεσε μπορω να πω..ένα απλό gps μια καλη καμερα,wi fi..για μπαταρια δεν ξερω ομως...αντεχει ή ειναι <<μικρα κυβισμου>>? δεν ειμαι επαγγελματιας,εννοω οτι δε θα χρησιμοποιω ολη μερα το κινητο,απλα δε θελω να το φορτιζω μερα παρα μερα που λεει ο λογος! μπορειτε να μου προτεινετε επομενως,καποιο κινητο με: -μια λογική καμερα -να παιρνει καρτες μνημης -gps [αλλα οχι a gps που απ οτι μου χουν πει πρεπει να εισαι στο ιντερνετ για να δουλευει] wi fi οχι απαραιτητα,αλλα θα επιθυμουσα να υπαρχει -μπαταρια πανω απ ολα... edit: θελω να παρω οσο το δυνατον ενα και καλο,δλδ να το κρατησω κανα δυο χρονια ας πουμε![αρα λογικα ψαχνω και ποιοτητα κατασκευης (?) ] ΥΓ ημουν χρηστης νοκια Ν73 οποτε κατι γνωριζω απο symbian δλδ sign εφαρμογων κτλ αλλα δε ξερω στα νεοτερα τηλεφωνα τι παιζει,οποιος μπορει ας με βοηθησει και σ αυτο ευχαριστω κ αναμενω προτασεις!
gesamgr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 το συγκεκριμενο εχει προβλημα μνημης οσο αφορα την εκτελεση εφαρμογων...κατα τα αλλα ειναι αξιολογο τηλεφωνο ,,,στα 420 ομως δηλαδη ελαχιστα παραπανω απο τα 400 που διαθετεις , υπαρχει το καλυτερο Ν86 (καμερα 8αρα - οθονη oled - περισσοτερη μνημη - αριστη ποιοτητα κατασκευης)
panosno1com Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 το συγκεκριμενο εχει προβλημα μνημης οσο αφορατην εκτελεση εφαρμογων...κατα τα αλλα ειναι αξιολογο τηλεφωνο ,,,στα 420 ομως δηλαδη ελαχιστα παραπανω απο τα 400 που διαθετεις , υπαρχει το καλυτερο Ν86 (καμερα 8αρα - οθονη oled - περισσοτερη μνημη - αριστη ποιοτητα κατασκευης) gps +wifi εχει ?? επισης το βρισκω 469 στα περισσοτερα καταστηματα απο μια online ματια που ριξα!σκρουτζαρα κιολας αλλα τα φτηνα καταστηματα ειναι αρκετα μακρια απο τον πειραια που μενω εγω
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Εχει και gps και wifi. Ειναι οντως αξιολογο κινητο. Τωρα τα περισσοτερα Νοκια εχουν λειτουργικο s60v3 και v5 αυτα με οθονη αφης. Ειναι τελειως διαφορετικη η κατανομη των φακελων συστηματος απο τα ν2 που θυμασαι οποτε αλλαζει εντελως ο τροπος που περνας τις εφαρμογες που εχεις βρει σε "προσφορα" ;-), εννοωντας πως πρεπει ειτε να τις υπογραψεις με πιστοποιητικο δικο σου, ειτε να ξεκλειδωσεις την συσκευη σου. Ολο αυτο ειναι παρα πολυ πιο ευκολο απ'ο,τι σου ακουγεται αυτην την στιγμη Ειμαι απο κινητο αυτην την στιγμη και δεν εχω προχειρους συνδεσμους, οταν θα ειμαι στον υπολογιστη μου θα σε κατατοπισω.
panosno1com Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Εχει και gps και wifi. Ειναι οντως αξιολογο κινητο. Τωρα τα περισσοτερα Νοκια εχουν λειτουργικο s60v3 και v5 αυτα με οθονη αφης. Ειναι τελειως διαφορετικη η κατανομη των φακελων συστηματος απο τα ν2 που θυμασαι οποτε αλλαζει εντελως ο τροπος που περνας τις εφαρμογες που εχεις βρει σε "προσφορα" ;-), εννοωντας πως πρεπει ειτε να τις υπογραψεις με πιστοποιητικο δικο σου, ειτε να ξεκλειδωσεις την συσκευη σου. Ολο αυτο ειναι παρα πολυ πιο ευκολο απ'ο,τι σου ακουγεται αυτην την στιγμη Ειμαι απο κινητο αυτην την στιγμη και δεν εχω προχειρους συνδεσμους, οταν θα ειμαι στον υπολογιστη μου θα σε κατατοπισω. μάλιστα..μηπως ξερεις τι επεξεργαστη εχει το Ν86?εννοω ειναι γρηγορος ή θα κολλαει??? ειδα στο gsm arena οτι το Ν86 ειναι 430κατι Μh ενω 6710 εχει 600 επεξεργαστη! http://www.esato.com/phones/compare.php?phone=435&cp=437 με προβληματιζει που ενω το ν86 εχει 1200 μπαταρια εχει μικροτερους χρονους αναμονης σε σχεση με το 6710
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.