Προς το περιεχόμενο

καλωδιο hdmi μικροτερο απο την θυρα..

onty

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα απο μιντιαμαρκτ ενα καλωδιο 3μετρα για να συνδεσω το λαπτοπ με την καινουρια μου οθονη 23' σαμσουνγκ , και το καλωδιο ειναι μικροτερο απο τις θυρες...κολυμπαει που λεμε... ποσα μεγεθη υπαρχουν ρε γαμτ ?? κανει 34 ευρο οχι τιποτα αλλο...τωρα θα μου κανουν αλλαγη ??:cry::cry::cry::cry:

Δημοσ.

μαλλον κατι τετοιο παιχτηκε ρε αδερφε...τωρα να το βαλω στον ......η θα μου κανουν ανταλλαγη ???αχα καλο ε...

Δημοσ.

Standard HDMI έρχεται σε δύο τύπους. Τύπος Α σύνδεση HDMI, ενώ διαθέτει 19 ακίδων τύπου B HDMI έχει 29 pins και υποστηρίζει τα ψηφίσματα όσο μεγάλοι και 1080i αυτού του τύπου είναι στοχευμένες για την ταινία βιομηχανία οποτε λιγο δυσκολο να στο εδωσαν.Λογικα μπερδευτηκαν και σου εδωσαν λαθος...

• Moderators
Δημοσ.
...και υποστηρίζει τα ψηφίσματα όσο μεγάλοι και 1080i αυτού του τύπου είναι στοχευμένες για την ταινία βιομηχανία οποτε....

:X

Πεθαινω!

Στο θεμα τωρα, οντως ειναι mini HDMI και εγινε λαθος.

Δημοσ.

θα παω αυριο και θα το παιξω τρελιτσα ..θα πω οτι ηρθα χθες και ενας υπαλληλος μου εδωσε αυτο το μικρο ...και θα εχω στυλ και καλα ετοιμος για φασαρια...ελπιζω να τους τρομαξω...χεχε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...