eclipse13 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα παιδια.Εχω το netgear dgn2000 wireless-n modem - router και θελω να βάλω στο σαλονι ενα access point για να δωσω internet , και μονο, σε μια συσκευη.Εχω δει αυτο http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=552313 Θα δουλεψει το ενα με το αλλο?Εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα(αντε μεχρι 70ευρω).Μια αλλη σκεψη ηταν για powerline αλλα και πιο ψηλα παμε στην τιμη και ακουσα οτι αν μπουν πανω σε πολυμπριζο(που ειναι κ η μονη μου επιλογη λογο ελλειψης μπριζας) δεν δουλευουν σωστα
kfyros Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Γιατί να βάλεις δεύτερο access point? Δεν υπάρχουν wifi usb sticks ?? Ή το θέλεις για να συνδέσεις ethernet συσκευή? Το συγκεκριμένο πάντως δεν είναι n αλλά b (54mbps). Σίγουρα θα δουλεύει (αν στον router σου ρυθμίσεις να δέχεται και συνδέσεις a,b,g και όχι μόνο σύνδεση n), αλλά θα πρότεινα να πάρεις κάποιο που να δουλεύει σε n, απλά και μόνο για να εκμεταλλεύεσαι την ταχύτητα.
eclipse13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Γιατί να βάλεις δεύτερο access point? Δεν υπάρχουν wifi usb sticks ?? Ή το θέλεις για να συνδέσεις ethernet συσκευή? Το συγκεκριμένο πάντως δεν είναι n αλλά b (54mbps). Σίγουρα θα δουλεύει (αν στον router σου ρυθμίσεις να δέχεται και συνδέσεις a,b,g και όχι μόνο σύνδεση n), αλλά θα πρότεινα να πάρεις κάποιο που να δουλεύει σε n, απλά και μόνο για να εκμεταλλεύεσαι την ταχύτητα. Ναι θελω να συνδεσω ethernet συσκευη ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:38 ---------- Να κάνω μια διευκρίνηση. Το access point θα λειτουργεί σαν client συνδέοντας πάνω στην Ethernet του συσκευή για να της παρέχω internet. Παίζει ρόλο αν το access point είναι g ή n από τη στιγμή που μόνο θα λαμβάνει σήμα από το modem-router μου που είναι n? Κάνω αυτήν την ερώτηση γιατί αν δεν παίζει ρόλο το πρωτόκολλο επικοινωνίας από θέμα εμβέλειας και συμβατότητας μην δώσω τσάμπα λεφτά παραπάνω (πχ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.616616)
DDoS Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Και εγς σε AP θα πηγαινα, ειναι πιο ευελικτο
poulinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 προσεχε κατι που εχουμε πει και σε αλλο θεμα.το n πολλες φορες ειναι 5ghz και οχι 2,4 .αν το repeater γιατι δνε θα παρεις ακριβως access point αφου το πρωτο με το δευτερο δεν θα ειναι ενωμενα με καλωδιο ειναι g που ειναι στα 2,4 ghz τοτε δεν θα παιξει.αλλιως ισως χρειαστεις το Netgear να το βαλεις να παιξει σαν g αντι για N.οποτε συμβουλεψου manual.ειχαν αναφερει ξανα τετοιο θεμα και καποιος ειδε το manual του netgear και ελεγε 5 ghz ενω το repeater ηταν 2,4
eclipse13 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 προσεχε κατι που εχουμε πει και σε αλλο θεμα.το n πολλες φορες ειναι 5ghz και οχι 2,4 .αν το repeater γιατι δνε θα παρεις ακριβως access point αφου το πρωτο με το δευτερο δεν θα ειναι ενωμενα με καλωδιο ειναι g που ειναι στα 2,4 ghz τοτε δεν θα παιξει.αλλιως ισως χρειαστεις το Netgear να το βαλεις να παιξει σαν g αντι για N.οποτε συμβουλεψου manual.ειχαν αναφερει ξανα τετοιο θεμα και καποιος ειδε το manual του netgear και ελεγε 5 ghz ενω το repeater ηταν 2,4[/QUO το access point θα ειναι σε λειτουργια client δλδ μονο θα λαμβανει σημα απο το ασυρματο ρουτερ μου και θα δινω το ιντερνετ μονο μεσω της ethernet και οχι ασυρματα στην συσκευη που θα κουμποσω πανω.Αν εχω δλδ ενα λαπτοπ που δεν εχει wifi-n καρτα δεν θα βλεπει το modem μου?Θα πρεπει να το κατεβασω σε g???Αυτη τη στιγμη ειναι ρυθμισμενο στην επιλογη "up to 270Mbps"
poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 ναι το θεμα ειναι οτι θα λαμβανεις και θα στελνεις ασυρματα στο πρωτο ρουτερ και εκει ειναι το προβλημα .αυτη που θα κουμπωσεις πανω ακομα και ασυρματα να παιξει δεν εχουμε θεμα.η θα πρεπει να το κατεβασεις σε g η να βρεις repeater σε n.δεν ξερω αν μπορει να κατεβει σε g και αν γυρναει σε 2,4 ghz,δεν το εχω δοκιμασει.απλα στο ειπα επειδη ειχε ξαναγινει θεμα εδωμεσα με ενα παιδι και η Netgear του ειπε οτι παιζει μονο 5 ghz και δεν θα παιξει με g.δεν ξερω τι εκανε τελικα.δεν θυμαμε το τοπικ
eclipse13 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Σε ευχαριστω για το ενδιαφερονΘα το ρισκαρω και αν εχω προβλημα στην τελικη το αλλαζω με το n της level one που ειδα.
poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 οκ απλα ενημερωσε μας διοτι πολυς κοσμος θα ενδιαφερεται τελικα.
eclipse13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Τελικα πηγα στη λύση των powerline και συγκεκριμενα στο σετακι που δίνει ο οτε για το connx-tv της corinex και εχω μηνει απολυτα ικανοποιημενος!!!!!! http://corinex.com/product/1548.html Εχουν και σουκο οποτε δεν χαραμιζεις και την πριζα σου και το κυριοτερο γλυτωνεις ακτινοβολια απο το wifi!!!
poulinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Τελικα πηγα στη λύση των powerline και συγκεκριμενα στο σετακι που δίνει ο οτε για το connx-tv της corinex και εχω μηνει απολυτα ικανοποιημενος!!!!!!http://corinex.com/product/1548.html Εχουν και σουκο οποτε δεν χαραμιζεις και την πριζα σου και το κυριοτερο γλυτωνεις ακτινοβολια απο το wifi!!! οκ αλλα για την ακτινοβολια μην ανησυχεις.και να μην εχεις wi fi εχεις 10 γειτονες με wi fi και αλλους 100 με κινητα γυρω σου οπως και τα δικα σου κινητα + ολα τα dect ασυρματα τηλεφωνα που υπαρχουν ειτε σπιτι σου ειτε στους γειτονες.
kfyros Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 οκ αλλα για την ακτινοβολια μην ανησυχεις.και να μην εχεις wi fi εχεις 10 γειτονες με wi fi και αλλους 100 με κινητα γυρω σου οπως και τα δικα σου κινητα + ολα τα dect ασυρματα τηλεφωνα που υπαρχουν ειτε σπιτι σου ειτε στους γειτονες. :-D Σωστός poulinos. Με τα κινητά και τα dect τρώμε τόση ακτινοβολία που το wifi μπροστά τους είναι τραντζιστοράκι (όντως ακτινοβολία ραδιοφώνου έχει και μάλιστα πολύ χαμηλής εμβέλειας).... Ας μην μιλήσουμε για τις ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες από την απροστάτευτη καλωδίωση του κτιρίου (Οι πλαστικές μονώσεις και τα spiral δεν νομίζω ότι προστατεύουν ιδιαίτερα από τα πεδία που δημιουργούνται από τα χιλιόμετρα καλωδίων που περικυκλώνουν τα διαμερίσματα μας και δημιουργούν ηλεκτρομαγνητικά πεδία). Αλλά δεν μπορούμε να ζήσουμε και σε σπηλιές...
poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 ναι δεν μπορουμε να ζησουμε σε σπηλιες αλλα τρελενομε να βλεπω μια τρελη φοβια για το wireless και οχι δεν θελω wireless δεν θελω αλλα 10 κινητα στο σπιτι και 2-3 dect η εστω 2-3 κινητα και ομιληα χωρις bluetooth η hands free
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.