jimmy007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδες ο αδερφος μου θα παει Ά γυμνασιου και θελει να παρει netbook απο το κουπονι που τους εδωσαν(450Ευρω)ποιον προτεινεται? Ποια μαρκα?
seric Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 οχι ρε συ καλύτερα να πάρεις νετμπουκ με τετραπύρηνο μην είσαι κορόιδο, αυτό λέω
free-s Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Φίλε seric δεν ξέρω αν κάνεις πλάκα αλλά οκ! Δεν υπάρχει τέτοιο netbook , το λέει και η λέξη...net-book , δηλαδή βασικές εφαρμογές και κυρίως σερφάρισμα με χαμηλή κατανάλωση που σημαίνει ενας πυρήνας με έμφαση στην οικονομία ρεύματος και όχι στις επιδόσεις , για μεγάλη αυτονομία. Τώρα υπάρχουν κάποια μικρής διάστασης (δεν τα λέω netbook) όπως κάποια sony αλλα οι τιμές τους εκτοξευονται πάνω απο 1000ε υγ.Και για να ευθυμίσουμε λίγο.... Με το αρχικό πόστ άρχισα να γελάω δυνατά Με ρωτάει η γυναίκα μου γιατί γελάω και της λέω άσε δεν θα καταλάβεις. Μα πές μου Της το διαβάζω και μου απαντάει ε και? Και της λέω το παράδειγμα για να καταλάβει ''Θέλω ένα παπάκι με τουλάχιστον 1000-1100κυβικά μηχανή ,να έχει abs και turbo!!!!τα υπόλοιπα δεν με ενδιαφέρουν!!!!!!" ΟΚ μου λέει είδες που κατάλαβα!!!!!χαχαχα
jimmy007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Φίλε seric δεν ξέρω αν κάνεις πλάκα αλλά οκ!Δεν υπάρχει τέτοιο netbook , το λέει και η λέξη...net-book , δηλαδή βασικές εφαρμογές και κυρίως σερφάρισμα με χαμηλή κατανάλωση που σημαίνει ενας πυρήνας με έμφαση στην οικονομία ρεύματος και όχι στις επιδόσεις , για μεγάλη αυτονομία. Τώρα υπάρχουν κάποια μικρής διάστασης (δεν τα λέω netbook) όπως κάποια sony αλλα οι τιμές τους εκτοξευονται πάνω απο 1000ε μεχρι 450 ευρω!πες μου μονο δυο καλες μαρκες για netbook αν μπορεις!!!
chiderboy Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=16278&cat=116
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν καλυπτεται απο το κουπονι αυτο (κριμα )
free-s Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 μεχρι 450 ευρω!πες μου μονο δυο καλες μαρκες για netbook αν μπορεις!!! Διάβασε εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=333997 θα κατατοπισθείς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.