aledjo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Ελεος! μου θυμηζει το instant boot της asrock που υπαρχει εδω και πολυ καιρο. http://www.asrock.com/feature/instantboot/index.asp φυσικο boot windows κατω απο 20 sec δε θα δουμε ποτε!
washcloud Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 ωραία τώρα δε θα πηγαίνουμε ούτε για κατούρημα ευστοχότατος
ntinos19 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 ωραία τώρα δε θα πηγαίνουμε ούτε για κατούρημα χαχαχαχα και νόμιζα πως είμαι ο μόνος που πάει για κατούρημα κατά την εκκίνηση των windows
soulnick Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 ωραία τώρα δε θα πηγαίνουμε ούτε για κατούρημα μονο το κατουρημα? ουτε τις τσιμπλες δε θα ξεπλενουμε! :lol:
StavrosD Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Επειδή έχω φορτωμένο μηχάνημα, και μόνο ο Perc 5/i μέχρι να κάνει initialize τους δίσκους θέλει λεπτό+, φτιάχνω και το πρωϊνό μου μέχρι να φορτώσουν τα Windows.
De@th L0rd Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Πρώτον, το σύστημα αυτό θα ενσωματωθεί σε μελλοντικό hardware. Τί θα κληθεί αυτό το hardware να τρέξει; Windows XP... ; Δεύτερον, μόνο από κάποιον που δεν κατανοεί γρι από τη γλώσσα που ομιλείται στο video και εμφανίζεται στον τίτλο του (Phoenix Instant Boot demo) θα περίμενα να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το θέμα του video είναι τα Windows 7. Δε νομίζω πως το συγκεκριμένο video απευθύνεται σε τέτοιο κοινό. Από το στόμα μου το πήρες. Δεν απευθύνεται ούτε στον κυρ μήτσο τον ταρίφα,ούτε στο emo-κοριτσάκι 13 χρονών που μπαίνει στο facebook.
Moderators Praetorian Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Ενδιαφέρον για laptops/netbooks etc που σχεδόν ποτέ δεν μπαίνεις στο Bios. Όχι από την οθόνη εκκίνησης anyway. Ο τίτλος θα μπορούσε να αλλάξει σε "ξεκινάει το boot του Λειτουργικού"
lef50 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Μην υποτιματε τα 13χρονα καποτε ειχα διαβασει το γραμμα ενος τετοιου κοριτσιου στο περιοδικο hacker που ειχε σαν χομπι να παιζει με μικροβια σε virtual machine και ισως να ηταν emo και στο facebook!
_DiMoN_ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Όχι, cold boot. Δε θα είχε κανένα νόημα η είδηση αν ήταν σε sleep mode το laptop στο video. Μάλλον σε μπέρδεψε η απουσία των τυπικών μηνυμάτων που εμφανίζονται κατά το boot (ούτε καν "To enter BIOS setup, press Del/F1/whatever"!), αλλά μην ξεχνάμε ότι η έκδοση αυτή ήταν για λόγους επίδειξης και άρα ήθελαν να είναι όσο πιο γρήγορο γίνεται το boot. Κάνεις λάθος, δεν το έχουν πειράξει καθόλου, αυτό είναι που σου παραδίδεται από το εργοστάσιο όπως λέει και στο video, αν το πειράξεις ίσως ρίξεις τον χρόνο κι άλλο.
gtroza Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Κάνεις λάθος, ο parsifal δεν κάνει λάθη ! .
telegamesvg Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 φτιάχνω και το πρωϊνό μου μέχρι να φορτώσουν τα Windows. Kαλα βρε αθεοφοβοι ,μoλις ξυπνατε το δαχτυλο στο power buttom ?
tritonas00 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Kαλα βρε αθεοφοβοι ,μoλις ξυπνατε το δαχτυλο στο power buttom ? εγω το εχω ενσωματωσει και στο κρεβατι για να μην σηκωνομαι ... (το buttom )
C6WGMN Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Boot time? Ακόμα κάνουνε boot στα windows? Εδώ ο server μου δεν θυμάται το uptime του
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Kαλα βρε αθεοφοβοι ,μoλις ξυπνατε το δαχτυλο στο power buttom ? ναι αίσχος, αντί να το αφήνουν ανοιχτό
parsifal Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Κάνεις λάθος, δεν το έχουν πειράξει καθόλου, αυτό είναι που σου παραδίδεται από το εργοστάσιο όπως λέει και στο video, αν το πειράξεις ίσως ρίξεις τον χρόνο κι άλλο. Έχεις απόλυτο δίκιο, ξαναείδα το video και στο 0:35 λέει αυτό που γράφεις. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για cold booting και όχι ξύπνημα από sleep mode όπως έγραψε ο φίλος πιο πάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα