Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
ωραία τώρα δε θα πηγαίνουμε ούτε για κατούρημα :P

χαχαχαχα και νόμιζα πως είμαι ο μόνος που πάει για κατούρημα κατά την εκκίνηση των windows :lol:

Δημοσ.
ωραία τώρα δε θα πηγαίνουμε ούτε για κατούρημα :P

μονο το κατουρημα? ουτε τις τσιμπλες δε θα ξεπλενουμε! :lol::lol::lol:

Δημοσ.

Επειδή έχω φορτωμένο μηχάνημα, και μόνο ο Perc 5/i μέχρι να κάνει initialize τους δίσκους θέλει λεπτό+, φτιάχνω και το πρωϊνό μου μέχρι να φορτώσουν τα Windows.

Δημοσ.
Πρώτον, το σύστημα αυτό θα ενσωματωθεί σε μελλοντικό hardware. Τί θα κληθεί αυτό το hardware να τρέξει; Windows XP... ;

Δεύτερον, μόνο από κάποιον που δεν κατανοεί γρι από τη γλώσσα που ομιλείται στο video και εμφανίζεται στον τίτλο του (Phoenix Instant Boot demo) θα περίμενα να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το θέμα του video είναι τα Windows 7. Δε νομίζω πως το συγκεκριμένο video απευθύνεται σε τέτοιο κοινό.

Από το στόμα μου το πήρες. Δεν απευθύνεται ούτε στον κυρ μήτσο τον ταρίφα,ούτε στο emo-κοριτσάκι 13 χρονών που μπαίνει στο facebook.

• Moderators
Δημοσ.

Ενδιαφέρον για laptops/netbooks etc που σχεδόν ποτέ δεν μπαίνεις στο Bios. Όχι από την οθόνη εκκίνησης anyway.

Ο τίτλος θα μπορούσε να αλλάξει σε "ξεκινάει το boot του Λειτουργικού"

Δημοσ.

Μην υποτιματε τα 13χρονα καποτε ειχα διαβασει το γραμμα ενος τετοιου κοριτσιου στο περιοδικο hacker που ειχε σαν χομπι να παιζει με μικροβια σε virtual machine και ισως να ηταν emo και στο facebook!:-D

Δημοσ.

Όχι, cold boot. Δε θα είχε κανένα νόημα η είδηση αν ήταν σε sleep mode το laptop στο video. Μάλλον σε μπέρδεψε η απουσία των τυπικών μηνυμάτων που εμφανίζονται κατά το boot (ούτε καν "To enter BIOS setup, press Del/F1/whatever"!), αλλά μην ξεχνάμε ότι η έκδοση αυτή ήταν για λόγους επίδειξης και άρα ήθελαν να είναι όσο πιο γρήγορο γίνεται το boot.

Κάνεις λάθος, δεν το έχουν πειράξει καθόλου, αυτό είναι που σου παραδίδεται από το εργοστάσιο όπως λέει και στο video, αν το πειράξεις ίσως ρίξεις τον χρόνο κι άλλο.

Δημοσ.
Kαλα βρε αθεοφοβοι ,μoλις ξυπνατε το δαχτυλο στο power buttom ?

εγω το εχω ενσωματωσει και στο κρεβατι για να μην σηκωνομαι ... (το buttom :P)

• Super Moderators
Δημοσ.
Kαλα βρε αθεοφοβοι ,μoλις ξυπνατε το δαχτυλο στο power buttom ?

ναι αίσχος, αντί να το αφήνουν ανοιχτό :P

Δημοσ.
Κάνεις λάθος, δεν το έχουν πειράξει καθόλου, αυτό είναι που σου παραδίδεται από το εργοστάσιο όπως λέει και στο video, αν το πειράξεις ίσως ρίξεις τον χρόνο κι άλλο.

Έχεις απόλυτο δίκιο, ξαναείδα το video και στο 0:35 λέει αυτό που γράφεις. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για cold booting και όχι ξύπνημα από sleep mode όπως έγραψε ο φίλος πιο πάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...