sakis.1971 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Εχω το εξης προβλημα : Η οθονη μου κανει νερα (οχι εντονα αλλα υστερα απο τοσο καιρο μου κακοφαινεται) και δεν ξερω που οφειλεται..... εχω διαπιστωσει τα εξης : 1. Οταν ειναι σε safe mode δειχνει καθαρα. 2. Αλλαξα το καλωδιο της οθονης με καινουργιο και δεν ειδα καμια αλλαγη. 3. Ειχα βγαλει την καρτα γραφικων προσφατα την καθαρισα και για λιγο διαστημα ειχα πεντακαθαρη εικονα αλλα επανηλθε στα γνωστα της προβληματα. Θα ηθελα να ξερω ποιο ειναι το προβλημα και θα προβω στις αλλαγες που πρεπει. Τα στοιχεια του υπολογιστη μου ειναι... Οθονη: LG FLATRON W2042S Επεξεργαστης : Intel Core 2 Quad Q6600 Μητρικη : Asus P5PKL-C/1600 Καρτα γραφικων : ATI RADEON HD 3800 SERIES Μνημη :RAM 2GB DDR2 Windows XP sp2 Αν σας εχει κατι παρομοιο βοηθειστε με παιδες η αν ξερεται...
sakis.1971 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 ρε παιδια κανεις δεν ξερει τιποτε..;;;;;;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 δοκίμασέ την σε κάποιο άλλο PC και αν έχει πρόβλημα η οθόνη ώρα για τηλέφωνο στην αντιπροσωπία της LG
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.